Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani binti Mohamed (lahir 23 Mac 1986 di Kuala Lumpur, Malaysia) merupakan pelakon tempatan Malaysia.
Lisa lulus dalam undang-undang dari Help University College dan Aberystwyth University di Welsh, Inggeris. televisyen penampilan pertamanya adalah di Gergas di TV1 dan kemudian Ayah Kami.
Dia bertindak dalam filem ‘Goodbye Boys’ dan baru-baru ini I’m Not Single dengan pelakon Malaysia Farid Kamil. Dia diberi anugerah pelakon Paling Menjanjikan di Festival Filem Malaysia 21.

Wah bukan main lagi senyuman manis pelakon Lisa Surihani dalam cover Majalah Intrend edisi bulan Ogos ni.

Muka Lisa kelihatan lembut gitu, adakah ianya teknik photoshop lagi. Besalah teknologi dah canggih manggih ni, yang dah cantik makin kasih cantik lagi. Bila sebut soal kekasih, mesti ramai orang beranggapan Lisa ni menjadi rebutan ramai orang, tapi begitulah kesudahannya, Lisa masih lagi sedang mencari-cari sebab tu lah sekarang masih single.

Nak cari yang macamna? Datuk ker atau Datuk Seri.. Hehe.. Jangan marah..

Lisa Surihani musik, Lisa Surihani mtv, Lisa Surihani galeri, Lisa Surihani foto, Lisa Surihani penulis lagu, Lisa Surihani lagu, Lisa Surihani terbaru, Lisa Surihani album, Lisa Surihani aktris, Lisa Surihani bergaya, Lisa Surihani menawan, Lisa Surihani popular, Lisa Surihani terkini, Lisa Surihani rakaman, Lisa Surihani album baru, Lisa Surihani youtube, Lisa Surihani melodi, Lisa Surihani penjualan album,Lisa Surihani manis,Lisa Surihani photoshop, senyuman, manis, pelakon, Lisa, Surihani, cover, Majalah, Intrend, edisi, bulan, Ogos,Muka, Lisa,lembut, photoshop,teknologi, canggih, cantik, kekasih, Lisa, ramai, orang, Lis, single

Dewi Persik Memang Menunggu Menjadi Janda

18

Dewi Persik Memang Menunggu Menjadi Janda

Dua kali bercerai membuat Dewi Persik sedih. Walau begitu Dewi mengaku sudah menungu-nunggu momen menjadi janda untuk kedua kalinya.

“Kita sudah dengar dan sudah tahu, kita bersyukur, yang jelas persoalan ini segera berakhir dan ini yang ditunggu-tunggu,” jelas Siska, manajer Dewi saat dihubungi detikhot lewat telepon, Rabu (11/11/2009).

Tapi bukan berarti Dewi lega mendengar putusan majelis hakim Pengadilan Agama Jakarta Barat tersebut. Sebagai seorang perempuan, Dewi tetap merasa terguncang.

“Nggak mudah diterima, apalagi dua kali. Apalagi kan perceraian ini bukan kehendak Dewi, tapi Aldi,” tambahnya.

Siska mengatakan kalau Dewi kini hanya bisa pasrah dan banyak melakukan introspeksi diri. Siska menolak tudingan yang mengatakan kalau ketidakhadiran Dewi di persidangan sebagai bentuk pembangkangan terhadap institusi pengadilan.

“Syuting yang tidak bisa ditinggalkan karena udah kontrak. Dan lagi pula kita sudah menghadap hakim. Dan kata hakim kita pihak termohon tak perlu hadir, karena dewi yang digugat jadi tidak wajib untuk datang,” tuturnya.

Dewi Persik Memang Menunggu Menjadi Janda, Dewi Persik populer, Dewi Persik pesona, Dewi Persik foto, Dewi Persik memperingatkan film, Dewi Persik debut, Dewi Persik hiburan, berita Luna Maya, Dewi Persik fashion, Dewi Persik Star, berita Dewi Persik, Dewi Persik televisi, program Dewi Persik, Dewi Persik tinggi, Dewi Persik berita hiburan, Dewi Persik hiburan, Dewi Persik berat, Dewi Persik kualifikasi, Dewi Persik usia, Dewi Persik konstelasi, Dewi Persik film, Dewi Persik protagonis, Dewi Persik peran

Band Ungu – Tercipta Untukku

Band Ungu – Tercipta Untukku, Ungu musik, Ungu mtv, Ungu berita, Ungu Web,Ungu galeri, Ungu foto, Ungu portofolio, Ungu album, Ungu info, Ungu filem, Ungu terbaru, Ungu pos, Ungu surat, Ungu mail.

Band Ungu – Tercipta Untukku

[media id=59 width=500 height=400]

13


Ungu atau Ungu Band adalah sebuah kumpulan muzik daripada Indonesia dan dianggotai vokalis Pasha, pemain bass, Makki, pemain gitar Onci dan Eda dan pemain dram, Rowman. Ditubuhkan pada 1996, Ungu Band hingga kini telah menerbitkan 4 buah album. Kumpulan ini membawa lagu beraliran pop rock yang dirakam di bawah label Trinity Optima Production. Album Surgamu (2006) merupakan album perdana berbentuk rohaniah bagi kumpulan Ungu. Ia mendapat samputan yang menggalakkan. Album Para Pencari Mu merupakan album kedua jenis bagi kumpulan Ungu. Ia juga diolah dalam bentuk rohaniah, yang memuja dan memuji serta melahirkan keluh kesah terhadap kehidupan. Ia mempunyai rentak yang lebih pantas dan muziknya kurang mendayu yang dibawa oleh penyanyinya, Pasha. Para Pencari Mu hanya mengandungi lima buah lagu dengan lima lagi adalah versi karaoke. Dimulakan dengan Para Pencari Mu pada trek pertama yang dihasilkan dalam jalur pop rock dan pantas, “Sesungguhnya” juga tidak lari dari warna rock sebelum Sembah Sujudku dihasilkan dalam irama melankolik.