Aaron Aziz Terima Pujian Rosyam Nor

Aaron Aziz Terima Pujian Rosyam Nor,Aaron Aziz  mtv,Aaron Aziz   berita,Aaron Aziz  Web,Aaron Aziz  galeri,Aaron Aziz   foto,Aaron Aziz   portofolio,Aaron Aziz   album,Aaron Aziz   info, Aaron Aziz  filem,Aaron Aziz   terbaru,Aaron Aziz   pos,Aaron Aziz  surat,Aaron Aziz  mail, Aaron Aziz   model, Aaron Aziz   model antarabangsa, Aaron Aziz   bergaya,Aaron Aziz   hebat,Aaron Aziz   badan fit, ,Aaron Aziz   terkenal, Aaron Aziz   popular, Aaron Aziz   myspace,Aaron Aziz   youtube,Aaron Aziz   facebook, Aaron Aziz  friendster, Aaron Aziz   tagged, Aaron Aziz   yahoo massanger,Aaron Aziz  blog,Aaron Aziz  menarik, Aaron Aziz   unik,Aaron Aziz   wajah,Aaron Aziz   rahsia,Aaron Aziz  biodata,Aaron Aziz   hiburan, Aaron Aziz terkini,Aaron Aziz  seksi,Aaron Aziz   misteri,

Aaron Aziz Terima Pujian Rosyam Nor

Pujian itu diberikan Rosyam apabila memperkatakan tentang drama siri 40 episod, Rahsia Hati lakonan Aaron yang ke udara di Astro Prima bermula hari ini, 23 April. Rahsia Hati terbitan syarikat produksi Rosyam, Suhan Movies & Trading Sdn Bhd ditayangkan di Astro Prima bermula kelmarin, 23 April. Drama ini ke udara setiap Khamis, jam 10 malam.

aaronaziz

Selain Aaron, barisan pelakon lain yang turut menjayakan drama yang sarat dengan konflik air mata itu adalah Arash Mohd, Rita Rudaini, Mohd Azlan Kamiran, Hafizuddin Fadzil, Ifa Raziah, Watie Elite, Rosnah Johari dan Nurul Ab Wahab serta Afian Giman.

“Sebenarnya saya rasa terkejut dan terharu apabila dengar Rosyam cakap begitu pada diri saya. Terasa makin berat pula tanggungjawab saya selepas ini dan kalau boleh saya buat yang lebih terbaik lagi serta tidak mahu kecewakan Rosyam.

“Saya harap tidak akan ada benda-benda yang tidak elok dikaitkan dengan saya terutama kontroversi panas. Kalau boleh saya mahu cerita yang positif saja.

“Alhamdulillah, setakat ini, nampaknya saya masih boleh bertahan dan teruskan kerjaya saya seperti biasa. Mujurlah saya sudah berumahtangga dan mempunyai 2 anak. Rasanya itulah yang menjauhkan diri saya daripada kontroversi hangat. Kalau nak buat apa-apa, saya sentiasa ingat anak dan isteri dulu. Yang penting saya kena kerja keras sebab saya banyak tanggungan di Malaysia dan Singapura,” katanya lagi.