Abbey Clancy Bawa Diri Kerana Kekasih Curang

Abbey Clancy Bawa Diri Kerana Kekasih Curang

Rose Abigail Clancy (lahir 10 Januari 1986), juga dikenali sebagai Abbey Clancy, adalah lingerie Inggeris dan model catwalk dan juga presenter televisyen.

Biografi

Lahir di Liverpool, Clancy membentuk band gadis Genie Ratu, yang dikendalikan oleh Andy McCluskey dari Orchestral manoeuvres in the Dark (OMD).

Puncak kerjaya mereka menyokong boyband Blue tur. Kumpulan ini tidak dalam kontrak rakaman dan berantakan.

MODEL Abbey Clancy, 24, dari Britain terbang ke Sepanyol bagi mencari ketenangan selepas tunangnya, Peter Crouch yang juga pemain bola sepak Liga Perdana Inggeris telah berlaku curang terhadapnya.

Crouch, 29, melakukan hubungan seks berbayar dengan seorang pelacur remaja dari Algeria di Madrid dengan bayaran $800 paun.

Selepas mengetahui perkara tersebut, Clancy bergegas menemui ibunya Karen untuk meluahkan perasaan sedih.

“Saya tidak tahan berada dekat denganmu,” kata Clancy kepada Crouch di rumah agam di Weybridge Crouch, Surrey.

“Setiap kali saya melihat anda akan mengingatkan saya apa yang telah anda lakukan. Saya harus terbang ke tempat lain dan mengurangkan kecelaruan di kepala saya,” katanya.

“Abbey benar-benar hancur. Dia masih tidak dapat memutuskan sama ada dia akan tinggal bersamanya. Dia akan memutuskan dalam beberapa hari lagi sama ada masih dapat menerima Crouch ataupun tidak,” menurut sumber.

Abbey Clancy, Abbey Clancy foto, Abbey Clancy web, Abbey Clancy info, Abbey Clancy maklumat, Abbey Clancy hiburan, Abbey Clancy misteri, Abbey Clancy berita, Abbey Clancy bio, Abbey Clancy malaysia, Abbey Clancy kawan, Abbey Clancy artis, Abbey Clancy bf1, Abbey Clancy hos