Adlin, Emelda dah punya anak 5 bulan??

Adlin, Emelda dah punya anak 5 bulan??

Agak mengempar dan mengejutkan seluruh pemerhati hiburan tempatan. Dimana pasangan Adlin dan Emelda sudah pun mempunyai seorang anak. Tidak diketahui ianya anak angkat atau pun anak kandung. Sebab belum ada lagi khabar atau gambar mengenai anak mereka sebelum ini.

Lagi pula episod Emelda mengandung belum lagi jadi bualan apatah lagi gambar Emelda mengandung. Magik bin ajaib tiba-tiba sahaja mereka dah punyai anak yang berusia 5 bulan tanpa pengetahuan pihak media/peminat. Nama anak itu adalah Edra Rafael.

Tidak tahulah mengapa berita baik dan sememangnya dinanti-nantikan ini menjadi satu rahsia dalam kekeluargaan Adlin dan Emelda. Mungkin mereka tidak mahu mempamerkan anak-anak mereka melihat contoh kepada artis-artis sebelumnya yang tidak mahu mempamerkan keluarga mereka kepada umum. Zzz..

Dalam diam-diam,pasangan selebriti Elmida Rosmila & Adlin Aman Ramlie rupa-rupanya sudah pun mempunyai cinta hati. Namanya, Edra Rafael dan kini dia sudah pun berusia 5 bulan.

Murai Batu dapat tahu pun setelah diberitahu oleh Ketua Editor murai.com.my, Ellyna Ali (Elly) yang berkesempatan menghadiri Majlis Sambut Puasa serta Akikah yang dilakukan oleh produser filem Raja Azmi Raja Sulaiman di kediamannya di Taman Ukay Perdana, pada malam Jumaat lalu.

Majlis Sambut PUasa itu dibuat sempena kedatangan bulan puasa manakala Majlis Akikah itu dibuat untuk cucu pertamanya, Muhmmad Akid iaitu anak kepada pengarah Shadan Hashim dan Puteri Suraya iaitu anak perempuan sulung Raja Azmi dan pemain badminton negara, Jailani Sidek.

Khabarnya, meriah jugalah majlis tersebut. Siap ada marhaban lagi. Tetamu yang datang pun ramai juga termasuklah Elmida Rosmila dan Adlin Aman Ramlie. Masa itulah Elly terjumpa dengan mereka dan Edra Rafael.

Comelnya Si Edra tu. Lepas tu, tak takut orang pulak tu. Yang penting, Adlin Aman Ramlie tu nampak sayang betul dengan Edra. Anak kecil itu asyik ditatangnya ke sana sini…

Sayangnya, demi menghormati permintaan Elmida Rosmila, Murai Batu tak dapat nak paparkan gambar mereka dengan si kecil yang menjadi buah hati pengarang jantung mereka.

Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, atas, berita, berita harian, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan melayu, artis indonesia, Adlin, Emelda, anak, bulan, Emelda, mengandung, Edra Rafael, Adlin Aman Ramlie, Jailani Sidek