Ajai dan Chaq ‘Operat’ Gigi

Ajai dan Chaq ‘Operat’ Gigi,Ajai dan Chaq mtv, Ajai dan Chaq, Ajai dan Chaq Web, Ajai dan Chaq galeri,  Ajai dan Chaq foto, Ajai dan Chaq portofolio, Ajai dan Chaq album,  Ajai dan Chaq info, Ajai dan Chaq filem, Ajai dan Chaq terbaru, Ajai dan Chaq pos, Ajai dan Chaq surat, Ajai dan Chaq mail,  Ajai dan Chaq model, Ajai dan Chaq model antarabangsa,  Ajai dan Chaq bergaya, Ajai dan Chaq hebat, Ajai dan Chaq badan fit, , Ajai dan Chaq terkenal,  Ajai dan Chaq popular, Ajai dan Chaq myspace, Ajai dan Chaq youtube,  Ajai dan Chaq facebook,  Ajai dan Chaq friendster,  Ajai dan Chaq tagged,  Ajai dan Chaq yahoo massanger, Ajai dan Chaq blog,  Ajai dan Chaq menarik,  Ajai dan Chaq unik, Ajai dan Chaq wajah,  Ajai dan Chaq rahsia, Ajai dan Chaq biodata, Ajai dan Chaq hiburan, Ajai dan Chaq terkini, Ajai dan Chaq seksi, Ajai dan Chaq misteri,

Ajai dan Chaq ‘Operat’ Gigi

Dari kes Akademi Fantasia dan sekarang kepada Mentor. Apa tidaknya, selepas Claudia dan Aishah menjalani rawatan gigi yang canggih sehingga mencecah RM30,000, sekarang tiba pula giliran Ajai dan Protegenya, Chaq.

ajaichaqgigi

Kelihatan sungguh berlainan barisan gigi kedua-dua mereka di satu majlis makan malam bertempat di Hotel Nikko, Kuala Lumpur baru-baru ini. Ajai & Chaq telah diundang oleh Korean Tour Agency (KTO – yang menaja Mawi & Ekin ke berbulan madu) bagi menyaksikan pelancaran kempen pelancongan EXPO 2010 – YOEOSU KOREA di situ.

Bagaimanapun, gigi yang dipakai sekarang masih lagi sementara dan akan digantikan dengan gigi yang lebih real dari segi tekstur dan warna kurang lagi seminggu selepas kesan pembedahan kecil tempoh hari ke atas mereka, benar-benar telah sembuh.

ajaichaqgigi3

Difahamkan kedua-dua mereka telah pergi ke klinik pakar gigi yang sama dikunjungi oleh Claudia dan Aishah dulu. Selain itu, apa yang menarik, ketika sesi latihan show majlis itu, Chaq yang handal menari telah membuat persembahan dengan penari-penari Korea yang lincah dan mendapat pujian.

Patutlah nampak senyuman Ajai dan Chaq makin berseri sebab gigi lama yang agak kureng sedikit dah makin cantik. Maklumlah artis katakan, jadi kenalah jaga senyuman agar berseri-seri, lagi pun gigi juga sangat penting untuk kita makan dengan lebih sempurna. Chaq pun juga semakin popular dan imejnya ada nilai komersial macam adiknya, Stacy. -Murai

Ps: rawatan gigi? dorang nie xpndai jaga gigi erk, xder masa kot nak gosok gigi. ngeh3