Anuar Zain Jawab Isu Demand

Anuar Zain Jawab Isu Demand,Anuar Zain mtv,Anuar Zain berita,Anuar Zain Web,Anuar Zain galeri,Anuar Zain  foto,Anuar Zain  portofolio,Anuar Zain album, Anuar Zain  info,Anuar Zain  filem,Anuar Zain  terbaru,Anuar Zain  pos,Anuar Zain  surat, Anuar Zain  mail,  Anuar Zain  model,Anuar Zain  model antarabangsa,Anuar Zain  bergaya,Anuar Zain  terkenal, Anuar Zain  popular,Anuar Zain  myspace,Anuar Zain  youtube,Anuar Zain   facebook, Anuar Zain  friendster,Anuar Zain tagged,Anuar Zain  yahoo massanger,Anuar Zain blog,Anuar Zain menarik, Anuar Zain  unik,Anuar Zain  wajah,Anuar Zain rahsia,Anuar Zain  biodata,Anuar Zain  hiburan,Anuar Zain terkini,Anuar Zain  seksi,Anuar Zain  misteri,

Anuar Zain Jawab Isu Demand

4142008_demandanuara

Selepas kejayaan lagu Lelaki Ini dan Ketulusan Hati, nama Anuar Zain mekar semula dalam persada seni hiburan tanah air. Ternyata ramai merindui suara lantang dan merdu penyanyi kacak ini.

Bagaimanapun, semakin berada di ambang populariti, Anuar dituduh semakin demand dan mula meminta ‘bulan dan bintang’. Ramai pihak dikatakan tidak berpuas hati dengan cara Anuar dan pengurusnya, Rahila.
Sehubungan itu, ketika ditemui oleh murai.com.my di Johor Bahru, baru-baru ini, Anuar menjelaskan dengan panjang lebar mengenai isu yang dikatakan dia dan pengurusnya mula bersikap demand.
“Kadang-kadang mungkin apa yang orang suruh saya buat tapi saya tidak buat kerana ia tidak sesuai dengan karier saya.

“Orang tidak harus menilai keputusan seseorang itu kerana ia adalah hak peribadi. Apa yang saya minta (requirement) adalah keperluan untuk sesuatu menjayakan sesuatu persembahan,” kata Anuar dengan cool.