Aset Siti Nurhaliza RM50 Juta

Aset Siti Nurhaliza RM50 Juta,Siti Nurhaliza mtv,Siti Nurhaliza berita,Siti Nurhaliza Web,Siti Nurhaliza galeri, Siti Nurhaliza foto,Siti Nurhaliza portofolio,Siti Nurhaliza album, Siti Nurhaliza info,Siti Nurhaliza filem,Siti Nurhaliza terbaru,Siti Nurhaliza pos,Siti Nurhaliza surat, Siti Nurhaliza mail, Siti Nurhaliza model,Siti Nurhaliza model antarabangsa,Siti Nurhaliza bergaya,Siti Nurhaliza terkenal, Siti Nurhaliza popular, Siti Nurhaliza myspace,Siti Nurhaliza youtube,Siti Nurhaliza facebook, Siti Nurhaliza friendster, Siti Nurhaliza tagged, Siti Nurhaliza yahoo massanger,Siti Nurhaliza blog,Siti Nurhaliza menarik, Siti Nurhaliza unik,Siti Nurhaliza wajah,Siti Nurhaliza rahsia,Siti Nurhaliza biodata,Siti Nurhaliza hiburan, Siti Nurhaliza terkini,Siti Nurhaliza seksi,Siti Nurhaliza misteri,

Aset Siti Nurhaliza RM50 Juta

Kalau benarlah apa yang dilaporkan dalam laman web rasmi 2008 MTVAsia Awards (Anugerah MTV Asia), penulislah orang paling gembira sekali mendengar berita artis popular tanah air, Datuk Siti Nurhaliza memiliki aset bernilai RM50 juta.

siticun

Siti mendaki satu persatu anak tangga untuk berada di kedudukannya hari ini.
Dan kini, penghibur kesayangan ramai itu dilaporkan sudah mengumpul aset kekayaan RM50 juta sepanjang tempoh 13 tahun menjadi anak seni.

Kedua-dua pencapaian Siti dipetik daripada laman web rasmi 2008 MTVAsia Awards dalam nota pengenalan mengenai latar belakang penghibur yang baru-baru ini disenaraikan sebagai calon Artis Wanita Popular(Malaysia).

Laman web berkenaan juga menamakan penghibur yang juga isteri kepada usahawan ternama, Datuk Khalid Mohammad Jiwa sebagai antara tiga artis terkaya di Asia Tenggara.

siticun1

Dengan kekayaan sedemikian yang dimiliki, Siti membuktikan dunia hiburan merupakan cabang kerjaya yang boleh menjanjikan masa depan yang gemilang.

Penulis percaya laman web itu tidak akan menulis sembarangan tentang berita ini melainkan ia datangnya dari sumber yang begitu sahih.

Sepanjang menjadi artis, Siti memang bijak merencana karier seninya dan pendapatan yang diperolehinya tidak dibelanjakan sewenang-wenangnya.

Penulis dapat tahu juga Siti juga bijak melaburkan wangnya menerusi saluran yang betul.

dn_01_big21

Jadi, tidak mustahil seandainya Siti mempunyai aset dalam jumlah begitu besar.
Apa pun, kita akan sentiasa menunggu kelahiran album terbaru Siti yang khabarnya juga banyak lagu-lagu sedap.