Bullock mahu cerai dengan Jesse

Bullock mahu cerai dengan Jesse

[media id=419 width=500 height=400]

Sandra Annette Bullock (diucapkan / b?l?k /; lahir 26 Julai 1964) adalah seorang pelakon Amerika yang mulai terkenal pada 1990-an, selepas berperanan dalam filem yang berjaya seperti Speed dan Saat Kau Tidur.
Dia telah ditubuhkan kerjayanya dengan filem seperti Miss Congeniality dan Crash, yang mendapat pujian kritis.
Pada tahun 2007, dia menduduki peringkat sebagai selebriti wanita 14 terkaya dengan kekayaan yang dianggarkan $ 85 juta  Pada tahun 2009, Bullock membintangi filem kewangan paling berjaya kerjayanya, The [Proposal 2] dan The Side Buta.
Bullock dianugerahkan Golden Globe Award untuk Best Actress, Screen Actors Guild Award untuk Prestasi Posisi oleh Pelakon Pelakon Wanita dalam Peranan terkemuka, dan Academy Award untuk Best, untuk peranannya sebagai Leigh Anne Tuohy dalam The Blind Side.

Awal kehidupan

Sandra Annette Bullock, lahir di Arlington, Virginia, putri Helga D. Meyer (1942-2000), seorang penyanyi opera Jerman dan guru suara, dan John W. Bullock (lahir 1925), seorang pelatih suara dan eksekutif dari Alabama.

Datuk Bullock adalah seorang saintis roket dari Nuremberg, Jerman. Bullock tinggal di Nuremberg sampai usia dua belas, di mana ia bernyanyi di anak-anak paduan suara opera itu di Nürnberg Staatstheater.

Dia sering bepergian dengan ibunya tur opera, dan tinggal di Jerman dan bahagian-bahagian lain Eropah untuk sebahagian besar masa kecilnya.

Dia fasih dalam Bahasa Jerman. Bullock belajar balet dan seni vokal sebagai seorang anak, mengambil bahagian kecil dalam pengeluaran opera ibunya. Bullock memiliki saudara, Gesine Bullock-Prado  (lahir 1970).

Bullock dihadiri Washington-Lee High School, di mana dia pemandu sorak, menyertai dalam penghasilan teater sekolah tinggi, dan berkencan dengan pemain bola sepak. Ia lulus pada tahun 1982 dan.

Terdaftar di Universiti East Carolina di Greenville, North Carolina. Dia meninggalkan East Carolina selama tahun senior di musim bunga tahun 1986, hanya tiga kredit pendek lulus, untuk mengejar kerjaya aktingnya.

Ia pindah ke Manhattan untuk mengejar audisi dan disokong dirinya dengan berbagai-bagai pekerjaan sambilan (bartender, koktel pelayan, mantel checker, dll)
Bullock kemudian menyelesaikan kursus nya di East Carolina University

Kehidupan peribadi
Hubungan

Bullock pernah bertunang dengan pelakon Tate Donovan, yang ia bertemu sementara wayang Ramuan Cinta Nombor 9; hubungan mereka berlangsung empat tahun.

Dia dahulu tarikh Troy pemain bola sepak Aikman, Austin musisi Bob Schneider (selama dua tahun).,  dan pelakon Matthew McConaughey dan Ryan Gosling.

Bullock builder motor berkahwin dan Rakasa Garasi host Jesse James pada tarikh 16 Julai 2005. Mereka pertama kali bertemu ketika Bullock menetapkan agar anak baptis dia sepuluh tahun untuk memenuhi James sebagai hadiah Natal.

Pada bulan November 2009, Bullock dan James masuk ke dalam pertempuran hak asuh dengan bekas isteri kedua James ‘-, bekas pelakon porno Janine Lindemulder, dengan siapa James memiliki anak. Bullock dan James kemudian memenangi hak asuh undang-undang penuh lima tahun James ‘putri berusia.

Pada bulan Mac 2010, skandal muncul ketika beberapa wanita mengaku mempunyai hubungan dengan James selama pernikahannya dengan Bullock Bullock Eropah dibatalkan penampilan promosi untuk The Blind Side menyebutkan “alasan peribadi yang tidak terduga” ..

Pada tarikh 18 Mac 2010, James respons rumor perselingkuhan dengan mengeluarkan permintaan maaf awam untuk Bullock.

Dia menyatakan, “Sebahagian besar dari tuduhan dilaporkan tidak benar dan tak berdasar” dan “Selain itu, aku tidak akan menghargai hal-hal peribadi dengan ulasan awam lebih lanjut.”

James menyatakan bahawa “Hanya ada satu orang untuk menyalahkan semua situasi ini, dan itu adalah saya “, dan meminta agar isteri dan anak-anaknya suatu hari” menemuinya di dalam hati mereka untuk memaafkan saya “untuk saat ini rasa sakit mereka” dan malu “.

James ‘kemudian diumumkan pada tarikh 30 Mac 2010 James telah menyemak ke pusat pemulihan “untuk menangani masalah-masalah peribadi” dan “menyelamatkan pernikahannya” untuk Bullock. Namun pada tarikh 28 April 2010, dilaporkan bahawa Bullock telah mengajukan gugatan cerai  pada tarikh 23 April di Austin.

Aktres popular, Sandra Bullock (gambar) membuat keputusan untuk bercerai dengan suaminya, Jesse James yang didakwa mengkhianatinya, demikian menurut laporan akhbar.

Bullock dilihat menyembunyikan diri sejak berita skandal kecurangan suaminya terbongkar.

“Dia sudah membuat keputusan. Dia sedang berbincang dengan peguamnya dan membulatkan tekad untuk bercerai dengan James… Bullock sudah bosan dengannya,” lapor New York Daily News memetik kenyataan seorang rakan pelakon itu kepada Us Weekly.

Bagaimanapun, James kini dalam usaha menjalani pemulihan dan berharap ruang yang diberikan akan membantu serta menyelamatkan perkahwinan bersama pelakon ‘Blind Side’ itu, kata seorang rakan dan peguamnya, Joe Yanny.

“Semua perkara ini memusnahkan seluruh kehidupan James dan ketika ini dia lelaki yang bermasalah,” katanya lagi.

Yanni mendakwa James masih mencintai Bullock, 45, dan berharap perkahwinan mereka selama lima tahun itu dapat diselamatkan.

“James masih cintakan Bullock. Perkara yang paling penting ketika ini kepada James dan anak mereka adalah menyelamatkan perkahwinannya dengan apa cara sekalipun,” jelasnya.

Dia yang juga seorang mekanik motosikal dituduh mempunyai hubungan dengan lima wanita lain.

Model tatu, Michelle McGee adalah individu pertama tampil ke depan dan mengakui mengadakan hubungan selama 11 bulan dengannya.

sandra bullock, bullock sandra wayang, wayang sandra bullock, bullock sandra wayang, wayang sandra bullock, bullock pelakon sandra, video sandra bullock, biografi sandra bullock, bullock bio sandra, sandra Lakonan bullock, bullock sandra pic, foto foto sandra sandra bullock, bullock , media bullock sandra, sandra pics bullock, bullock sandra miss, sandra Lakehouse bullock, bullock firasat sandra, sandra james bullock, bullock jesse sandra,Sandra Bullock Keanu, tv sandra bullock, bullock oscar sandra, sandra penerbit bullock,sandra bullock, sandra gambar bullock, bullock wikipedia sandra, sandra berkicau bullock,sandra anak-anak bullock jantan, dvds sandra bullock, bullock kenalan sandra, sandra anak bullock,sandra foto bullock, gambar bullock sandra, sandra alamat bullock, bullock sandra berita,sandra bullock jantan wiki, bullock dvd sandra, sandra agen bullock, sandra perkahwinan bullock,sandra wawancara bullock jantan, video sandra bullock, bullock sandra bikini, jesse james sandra bullock, bullock sandra proposal, Jessie james bullock sandra, sandra wallpaper bullock,sandra api di amazon bullock jantan itu, sandra perceraian bullock, bullock sandra notis dua minggu,sandra bullock jantan kehilangan pengertian, bullock sandra kehilangan pengertian 2, sandra rumah tasik bullock, bullock Reeves sandra, sandra rambut bullock, bullock gaya rambut sandra, sandra bullock,sandra bullock jantan perkahwinan, Keanu Reeves bullock sandra, sandra bullock hamil, Keanu Reeves sandra bullock, bullock geran hugh sandra