Christina Aguilera menfailkan permohanan cerai

Christina Aguilera menfailkan permohanan cerai

Penyanyi popular, Christina Aguilera hari ini memfailkan permohonan untuk bercerai dengan suaminya, Jordan Bratman.

Permohonan untuk bercerai itu dibuat Aguilera dua hari selepas dia mengesahkan telah tinggal berasingan dengan Bratman, setelah lima tahun mendirikan rumah tangga.

Christina Mar√≠a Aguilera lahir 18 Disember 1980 adalah seorang penyanyi pop Amerika, penulis lagu, penari dan pelakon.Aguilera pertama kali muncul di televisyen nasional pada tahun 1990 sebagai kontestan. pada program Cari Star, dan pergi ke bintang dalam siri televisyen Disney Channel’s Mickey Mouse Club 1993-1994.

Aguilera menandatangani kontrak dengan RCA Records selepas merakamkan “Refleksi” untuk film Mulan.

Pada tahun 1999, Aguilera datang ke menonjol berikut album debutnya Christina Aguilera, yang berjaya komersil pemijahan tiga nombor satu single di Billboard Hot 100 – “Genie in a Bottle,” “Benar-benar Ingin Girl,” dan “Come On Over Baby (Semua Saya Ingin Adakah anda) “.

Sebuah album pop Latin, Mi Reflejo (2001), dan diikuti beberapa kerjasama yang berjaya mengumpul Aguilera seluruh dunia, meskipun ia tidak senang dengan kurangnya nya masukkan dalam muzik dan imej. Setelah berpisah dari pengurusan nya, Aguilera memuat kawalan kreatif atas album keduanya, Stripped (2002) album single kedua, “Beautiful,” adalah kejayaan komersil dan.

Membantu prestasi komersial album.Aguilera ditindaklanjuti Stripped dengan Back to Basics (2006), yang dikeluarkan untuk pujian kritis positif dan termasuk unsur-unsur jiwa, jazz, dan blues muzik [9 keempat. studio] Aguilera album Bionic (2010) telah bertemu dengan campuran ulasan dan penjualan yang buruk.

Selain dikenali kerana kemampuan vokalnya, video muzik dan imej, muzik, ia termasuk tema-tema yang berkaitan dengan pengawasan awam, masa kecilnya, dan pemberdayaan wanita di musiknya Selain dari.

Kerja di muzik, dia juga telah mendedikasikan sebahagian masa sebagai seorang filantropis bagi badan amal, hak asasi manusia dan isu-isu dunia. pekerjaan Aguilera telah menerima sejumlah penghargaan, termasuk empat Grammy Awards dan Latin Grammy Award, pencalonan antara lima belas dan tiga masing-masing.

Rolling Stone peringkat lima puluh lapan nombor telefonnya di dalam senarai mereka dari 100 Singers Terbesar Sepanjang Masa, kedudukan sebagai artis termuda dan hanya pada senarai di bawah usia tiga puluh.

Juga dia mempunyai kedudukan ke-20 Artis Dekad oleh Billboard.Dia telah menjadi salah satu artis rakaman paling berjaya dekad ini, menjual lebih dari 42 juta album di seluruh dunia.

Christina Aguilera, Christina Aguilera foto, Christina Aguilera web, Christina Aguilera info, Christina Aguilera maklumat, Christina Aguilera hiburan, Christina Aguilera  misteri, Christina Aguilera berita, Christina Aguilera filem, Christina Aguilera malaysia, Christina Aguilera kawan, Christina Aguilera artis, Maria Farida bf1

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply