Christina Aguilera Nafi Tiru Imej Lady Gaga

Christina Aguilera Nafi Tiru Imej Lady Gaga

Christina María Aguilera (lahir 18 Disember 1980) adalah penyanyi pop Amerika dan penulis lagu  Aguilera.
Pertama kali muncul di televisyen kebangsaan pada tahun 1990 sebagai kontestan dalam program Cari Bintang, dan pergi ke bintang dalam siri televisyen Disney Channel’s Mickey mouse Club 1.993-1.994.
Aguilera masuk ke RCA Records after recording “Refleksi”untuk film Mulan.

PENYANYI Christina Aguilera menyangkal dakwaan yang mengatakan dia meniru imej dan gaya penyanyi Lady Gaga dalam klip video terbarunya.

“Individu itu (Gaga) menarik perhatian saya sejak akhir-akhir ini tapi sejujurnya saya tidak pasti siapakah dia sebenarnya.

“Saya tidak tahu sama ada dia seorang lelaki atau wanita. Ketika itu saya benar-benar tidak pasti,” katanya yang dipetik sebagai berkata kepada laman web okmagazine.com.

Sebelum ini, Gaga pernah memakai skirt PVC berwarna hitam dan coli sahaja ketika dalam penerbangan dari London ke Los Angeles dan Aguilera turut dilihat mengenakan imej yang sama dalam klip videonya.

Christina Aguilera, Christina Aguilera foto, Christina Aguilera web, Christina Aguilera info, Christina Aguilera maklumat, Christina Aguilera hiburan, Christina Aguilera misteri, Christina Aguilera berita, Christina Aguilera bio, Christina Aguilera malaysia, Christina Aguilera kawan, Christina Aguilera artis, Christina Aguilera bf1, Christina Aguilera model,Christina Aguilera dunia