Danny X-Factor Nikah 16 September

Danny X-Factor Nikah 16 September

Tahniah kepada pelakon Danny yang tidak lama lagi bakal menamatkan zaman tunangnya pada 16 September ini bersama tunangnya yang juga seorang pramugari, Fazlin Zakaria. Mereka ditunangkan pada 30 Mac lalu. Majlis pada 16 September ini dilakukan di Kampar, Perak secara sederhana jerk.

Yang menariknya, tanggal 16 September ini merupakan tarikh yang bersejarah buat Malaysia, dimana Tanah Melayu dan Sabah Sarawak telah bergabung menjadi Malaysia yang berdaulat. Mungkin tema kahwin Danny rasanya berunsur patriotik kot. Hehe.

“Saya akan bernikah pada 16 September ini, sempena cuti Hari Malaysia. Majlis menyambut menantu di Pasir Mas, Kelantan akan diadakan dua minggu selepas itu manakala majlis persandingan akan diadakan awal Oktober depan,” kata Danny.

Danny, X-Factor, Nikah, September, Tahniah, pelakon, Danny, bakal, menamatkan, zaman, tunangnya, September, bersama, tunangnya, seorang, pramugari, Fazlin, Zakaria, ditunangkan, pada, Mac, Majlis, September, Kampar, Perak, sederhana, tema, kahwin, Danny, rasanya, berunsur, patriotik, bernikah, sempena, cuti, Hari, Malaysia, menyambut, menantu, Pasir Mas, Kelantan, Danny album, Danny berita, Danny filem, Danny foto, Danny galeri, Danny info, Danny tv, Danny mtv, Danny muzik, Danny portofolio, Danny pos, Danny surat, Danny terbaru, Danny Web, Filem, foto, galeri