David Beckham Rancang Kaus untuk Amal

David Beckham Rancang Kaus untuk Amal

David Robert Joseph Beckham, OBE  (lahir 2 Mei 1975) adalah pemain bola sepak Inggeris yang kini bermain di lini tengah Milan di Serie A,  pada pinjaman dari kelab Major League Soccer Los Angeles Galaxy. dia juga merupakan ahli dibentuk pasukan kebangsaan Inggeris.

Dua kali runner-up untuk FIFA World Player of the Year  dan pada tahun 2004 Pemain bola sepak tertinggi di dunia-dibayar ketika mengira gaji akaun dan urus niaga periklanan.

Beckham adalah pemain bola sepak Inggeris pertama yang bermain 100 perlawanan Liga Champions.

Perjalanan kerjaya

Masa kanak-kanak dan awal kerjaya

Beckham dilahirkan di Whipps Cross University Hospital di Leytonstone, London, Inggeris. Dia adalah anak Daud Alan Edward “Ted” Beckham (b. Edmonton, London, July-September 1948), sebuah bugar dapur, dan isteri ( m. London Borough of Hackney, 1969) Sandra Georgina West (b. 1949),  penata rambut.

Dia sering dimainkan bola sepak di Ridgeway Park, Chingford, sebagai seorang anak, dan dihadiri Chase Lane Sekolah Dasar dan Sekolah Yayasan Chingford.

Dalam sebuah wawancara 2007, Beckham mengatakan bahawa, “Di sekolah bila guru bertanya,” Apakah yang ingin anda lakukan apabila anda lebih tua?

” Aku akan berkata, ‘Saya ingin menjadi pemain bola sepak. ” Dan mereka akan berkata, ‘Tidak, apa yang anda benar-benar ingin anda lakukan, untuk pekerjaan?

” Tapi itu adalah satu-satunya yang pernah saya ingin lakukan “[datuk  Beckham adalah Yahudi, dan Beckham menyebut dirinya sebagai” setengah “Yahudidan berbicara tentang pengaruh agama memiliki kepadanya. .

Dalam bukunya Kedua Kaki di Padang, beliau menyatakan bahawa tumbuh dewasa ia selalu menghadiri gereja bersama-sama orang tua dan dua saudara perempuannya, Joanne dan Lynne.

Orang tuanya adalah penyokong fanatik Manchester United yang sering akan pergi ke Old Trafford dari London untuk menghadiri rumah pasukan perlawanan.

David mewarisi cinta orang tuanya dari Manchester United, dan semangat utamanya adalah sukan bola sepak. Ia menghadiri salah satu sekolah sepakbola Bobby Charlton di Manchester dan memenangi peluang untuk mengambil bahagian dalam sesi latihan di FC Barcelona, sebagai sebahagian daripada persaingan bakat.

Dia bermain untuk pasukan pemuda tempatan disebut Ridgeway Rovers – dilatih oleh ayahnya, Stuart Underwood dan Steve Kirby.

Beckham adalah maskot Manchester United untuk perlawanan menentang West Ham United pada tahun 1986. Young Beckham sudah uji coba dengan kelab tempatan nya Leyton Orient, Norwich City dan bersekolah Tottenham Hotspur keunggulan.

Tottenham Hotspur adalah kelab pertama yang bermain untuk. Selama tempoh dua tahun di mana Beckham bermain untuk pasukan muda Brimsdown Rovers ‘, ia bernama Under-15 Player of the Year pada tahun 1990.

Beliau juga menghadiri Preparatory Academy Bradenton., Tapi ditandatangani bentuk sekolah di Manchester United pada empat belas nya ulang tahun, dan kemudian menandatangani kontrak Latihan Pemuda Skema pada tarikh 8 Julai 1991.

Manchester United

Beckham adalah sebahagian daripada sekumpulan pemain muda di kelab yang dipandu kelab untuk memenangi FA Youth Cup di Mei 1992, dengan Beckham mencetak gol di leg kedua dari final melawan Crystal Palace.

Dia pertama kali muncul untuk pertama pasukan United-tahun itu, sebagai pengganti dalam perlawanan Piala Liga menentang Brighton & Hove Albion, dan menandatangani kontrak pertama profesional lama kemudian.

United mencapai final Piala Pemuda kembali pada tahun berikutnya, dengan Beckham bermain dalam kekalahan mereka dengan Leeds United, dan dia memenangi pingat lain pada tahun 1994 ketika pasukan cadangan kelab memenangi kumpulan mereka, walaupun ia tidak bermain dalam pasukan pertama permainan musim itu.

Pada tarikh 7 Disember 1994, Beckham-nya UEFA Champions League debut, menjaringkan gol dalam kemenangan 4-0 di rumah ke Galatasaray di pertandingan terakhir babak penyisihan kumpulan.

Namun, kemenangan ini adalah penggunaan kecil saat mereka selesai keluar ketiga daripada empat dalam kumpulan mereka di belakang FC Barcelona pada perbezaan gol.

Dia adalah Google yang paling dicari dari semua topik sukan di kedua-dua 2003 dan 2004 Dengan pengakuan global semacam itu, ia telah menjadi sebuah tanda iklan elit dan ikon busana atas ..

Beckham kapten Inggeris dari 15 November 2000 hingga Piala Dunia FIFA 2006 final, di mana ia bermain 58 kali.

Sejak itu ia terus untuk mewakili negaranya dan memperoleh banyak topi-diterbitkan seratus untuk Inggeris menentang Perancis pada tarikh 26 Mac 2008. Dia sekarang paling-capped ladang yg terpencil Inggeris pemain dengan 115 penampilan

BIASANYA, David dan Victoria Beckham menjalani usaha bisnis terpisah.

Tapi kini, keduanya baru bekerja  sama untuk merancang lini T-shirt (kaus) untuk sebuah organisasi bernama Sport Relief. Bahkan dengan lini kaus tersebut mereka menggalang acara untuk keperluan amal.

Tak hanya pasangan serasi ini saja, ketiga anak mereka Brooklyn, Romeo, dan Cruz bergabung dalam proses kreatif. Dengan memakai kaleng pompa semprot dan sebuah kanvas kosong, keluarga Beckham berkolaborasi menciptakan desain yang unik.

Perusahaan keduanya itu tengah menjalani program membantu orang-orang yang kurang beruntung di seluruh dunia, dan meningkatkan kesadaran untuk berbuat amal.

Menurut Daily Mail yang dikutip Hollyscoop, Kamis (21/1/2010), ratusan ribu orang di seluruh Inggris akan ambil bagian dalam acara yang bertajuk “Sport Relief Mile” pada akhir pekan, 20-21 Maret mendatang.

Dengan semua uang yang terkumpul untuk disumbangkan pada orang miskin di Inggris dan seluruh dunia, David mengatakan dalam sebuah pernyataannya, “Victoria dan aku bersemangat untuk terlibat dengan ‘Sport Relief’ lagi tahun ini.

Keluarga kami memiliki banyak waktu untuk merancang lini T-shirt dan kami berharap hal itu akan meningkatkan dana yang sangat dibutuhkan untuk banyak kepentingan.”

“Paling penting adalah wang tersebut akan membuat perbedaan untuk orang-orang yang menjalani hidup dengan tulus,” tandasnya.

David Beckham, David Beckham mtv, David Beckham berita, David Beckham Web, David Beckham galeri, David Beckham foto, David Beckham   penulis lagu, David Beckham seksi, David Beckham filem, David Beckham terbaru, David Beckham  album, David Beckham aktris, David Beckham fesyen, David Beckham  model, David Beckham model antarabangsa, David Beckham bergaya, David Beckham menawan, David Beckham  bugil, David Beckham  tubuh cantik,David Beckham  kontroversial, David Beckham tubuh fit, David Beckham  badan langsing, David Beckham hos, David Beckham popular, David Beckham myspace, David Beckham Oscar, David Beckham  Pop, David Beckham penari, David Beckham tagged, David Beckham Hollywood, David Beckham fesyen, David Beckham menarik, David Beckham  bintang, David Beckham porno, David Beckham Syuting, David Beckham berpesta, David Beckham hiburan, David Beckham busana, David Beckham seksi, David Beckham gaya, Bf1