Eira Syazira, Azad Jasmin nikah 16 September

Eira Syazira, Azad Jasmin nikah 16 September

Dapat info ni daripada blog Budiey, disana dinyatakan yang pelakon Eira Syazira dan Azad Jazmin akan diijab kabulkan pada 16 September 2011 ini bersamaan Hari Malaysia tu.

Sungguh tak disangka percintaan 3 tahun diantara mereka, akhirnya diakhiri dengan ikatan tali pernikahan yang sah dan sekaligus bergelar menjadi suami isteri.

Pada acara itu dijangkakan yang hadir adalah keluarga dekat kedua-dua pihak dan juga media-media tempatan. Tema kahwin masa tu adalah Red White dan Silver.

Manakalah di bahagian hantaran pulak, Azad bakal membawa 9 dulang hantaran berbalas 11 dulang daripada Eira. Manakala jumlah wang hantaran masih dirahsiakan oleh kedua-dua pihak.

Majlis Resepsi pula akan diadakan pada bulan November nanti. Tarikhnya masih belum diputuskan. Apa-apa pun tahniah kepada mereka berdua, semoga kekal hingga ke akhir hayat. 🙂

Eira Syazira, Azad Jasmin, nikah, September, pelakon, Eira, Syazira, Azad, Jazmin, diijab, kabul, September, bersamaan, Hari, Malaysia, percintaan, akhirnya, ikatan, tali, pernikahan, bergelar, suami, isteri, keluarga, media, tempatan, Tema, kahwin, masa, Red White, Silver, artis malaysia, November, hiburan tempatan, hiburan asia, hiburan masa kini, hiburan melayu, berita hiburan, artis seksi, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita