Fasha Mohon Maaf Gambar Bikini

Fasha Mohon Maaf Gambar Bikini

Pada minggu lepas kecoh mengenai isu gambar Fasha Sandha yang memakai bikini bersama rakannya ketika bercuti di Tanjung Benua Bali pada 30 Disember 2010 yang lalu. Gambar yang menunjukkan Fasha bersama rakannya di tepi pantai, bersama haiwan itu telah menjadi sebutan di laman-laman hiburan tanah air.

Empat keping gambar yang cukup mengghairahkan itu ditangkap ketika Fasha dan rakan-rakannya bercuti untuk menyambut tahun baru di Bali.

Pada hari ini, 10 Januari 2011, Fasha telah mengeluarkan pengakuan dan permohonan maaf di laman Twitter. Antara permohonan maafnya ialah:

“Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon maaf kerana berpakain begini bersama 3 sahabat wanita di tepi pantai Tanjung Benua Bali pada 30 Dec lalu. Saya amat kesal dengan perbuatan saya. .Pls accept my apology.”


Semoga Fasha insaf dan berhati-hati selepas ini dalam setiap perbuatannya. Hal ini boleh dijadikan pengajaran kepada artis-artis lain. Kami sertakan gambar-gambar Fasha yang menjadi kontroversi tersebut!

Artis muzik, Artis awek, Artis berita, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan muzik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, fasha, gambar, maaf, mohon, mohon maaf, maaf gambar, bikini, fasha mohon, gambar bikini, gambar, Fasha, Sandha, memakai, bikini, bercuti, Bali, Disember, tepi, pantai, hiburan, tanah, air