Fasha Sandha dakwa Nora Danish kaki minum?

Fasha Sandha dakwa Nora Danish kaki minum?

Fasha Sandha (lahir 28 Mac 1984; nama penuh: Nur Fasha Sandha bt Hassan) merupakan seorang pelakon wanita Malaysia. Beliau boleh dikatakan seorang pelakon yang kerap membawa watak “wanita malang” dan kebanyakan genre atau watak yang dibawa oleh Fasha banyak kepada watak yang berat. Walaupun begitu, Fasha juga boleh membawa pelbagai watak dari perempuan murah hati sehingga perempuan yang dikatakan membawa sial seperti dalam lakonannya untuk drama Natasha. Dalam satu temuramah dalam promosi drama Natasha, Fasha memberitahu kepada media bahawa wataknya di dalam Natasha amat sukar untuk dihayatinya dan memberi kesan kepada dirinya juga.

Biografi

Kehidupan awal

Dilahirkan di Johor Bahru, Fasha dibesarkan di utara Semenanjung Malaysia sewaktu keluarganya berpindah ke Pulau Pinang, dan kemudian ke Perlis. Beliau merupakan anak kedua daripada empat beradik. Beliau mula dikenali pada tahun 2002 ketika beliau melibatkan diri dalam bidang pengiklanan dan dunia peragawati. Di samping terlibat dalam bidang sambilan ini, beliau juga menuntut di Institut Kebudayaan Belia Negara dan berjaya mendapat diploma. Antara syarikat korporat yang mendapatkan perkhidmatan Fasha termasuklah Maxis, Nokia, Fair & Lovely dan Sunsilk (versi Indonesia).

Haha. Semakin hangat kisah disebalik dua selebriti yang terkenal tanah air ini. Tidak tahu siapa dahulu yang memulakan perang mulut dan siap dahulu yang mencetuskan isu.

Fasha Sandha dan Nora Danish ni bukan berperang berdepan, tetapi memakai medan Twitter untuk meluahkan satu sama lain. Masa ABPBH Ahad lalu, Fasha ada terkena jeritan ‘boo’ oleh penonton di sana, Nora Danish pun membalasnya melalui Twitter, mungkin disebabkan itulah Fasha mahu membalas Twitter Nora dengan berkata demikian dibawah ini, ntah benar or tak, dengar penjelasan daripada Fasha nanti jerk.

Fasha Sandha dakwa Nora Danish kaki minum? – Fasha Sandha, Fasha Sandha mtv, Fasha Sandha selebriti, Fasha Sandha Web, Fasha Sandha galeri, Fasha Sandha foto, Fasha Sandha penulis lagu, Fasha Sandha seksi, Fasha Sandha filem, Fasha Sandha terbaru, Fasha Sandha album, Fasha Sandha aktris, Fasha Sandha fesyen, Fasha Sandha model, Fasha Sandha model antarabangsa, Fasha Sandha bergaya, Fasha Sandha menawan, Fasha Sandha bugil, Fasha Sandha tubuh cantik, Fasha Sandha kontroversial, Fasha Sandha tubuh fit, Fasha Sandha badan langsing, Fasha Sandha hos, Fasha Sandha popular, Fasha Sandha myspace, Fasha Sandha Oscar, Fasha Sandha Pop, Fasha Sandha penari, Fasha Sandha tagged,  Fasha Sandha Hollywood, Fasha Sandha fesyen, Fasha Sandha menarik, Fasha Sandha bintang, Fasha Sandha porno, Fasha Sandha Syuting, Fasha Sandha berpesta, Fasha Sandha hiburan, Fasha Sandha busana, Fasha Sandha seksi