Fouziah Gous impikan ke Bidang Teater

Fouziah Gous impikan ke Bidang Teater,Fouziah Gous mtv,Fouziah Gous berita,Fouziah Gous Web,Fouziah Gous galeri, Fouziah Gous foto,Fouziah Gous portofolio,Fouziah Gous album, Fouziah Gous info,Fouziah Gous filem,Fouziah Gous terbaru,Fouziah Gous pos,Fouziah Gous surat, Fouziah Gous mail, Fouziah Gous model,Fouziah Gous model antarabangsa,Fouziah Gous bergaya,Fouziah Gous terkenal, Fouziah Gous popular, Fouziah Gous myspace,Fouziah Gous youtube,Fouziah Gous facebook, Fouziah Gous friendster, Fouziah Gous tagged, Fouziah Gous yahoo massanger,Fouziah Gous blog,Fouziah Gous menarik, Fouziah Gous unik,Fouziah Gous wajah,Fouziah Gous rahsia,Fouziah Gous biodata,Fouziah Gous hiburan, Fouziah Gous terkini,Fouziah Gous seksi,Fouziah Gous misteri,

Fouziah Gous impikan ke Bidang Teater


Perkembangan karier seni Fouziah Gous (26), ketika ini dia sedang di dalam penggambaran drama bersiri Otai arahan Prof Razak Mohaideen. Selepas ini, pelakon yang pernah membintangi filem Malaikat Maut, Sifu dan Tongga dan Rasukan Ablasa ini akan terlibat dengan penggambaran drama bersiri, Lipstik bersama Nasha Aziz untuk siaran Astro Prima.

Kata Pelakon Harapan Wanita Popular (Anugerah Shine Pantene) di ASK2007 ini, dia bersyukur kerana meskipun negara sedang menghadapi krisis ekonomi, rezekinya di dalam bidang ini masih tidak terjejas.

BHFAUZIAH

“Mula-mula takut juga dengan keadaan ekonomi sekarang…takut terjejas juga tawaran berlakon. Tapi alhamdulillah, tawaran memang masih lagi saya terima. Ada juga tawaran berlakon filem, tetapi buat masa ini semuanya masih dalam perbincangan,” kata Fouziah.

“Nak kata saya sudah ‘confident’ tu, mungkin masih jauh lagi perjalanan saya. Tetapi saya akui graf semakin meningkat, tidak seperti di awal-awal pembabitan saya sebagai pelakon.

“Watak-watak yang saya bawakan juga sudah banyak menunjukkan variasi. Itulah yang saya mahukan, tidak mahu asyik watak yang sama saja,” katanya.

Jelas Fouziah lagi, dia juga mempunyai perancangan untuk membawa karier lakonannya maju setapak lagi, sebagai contoh melangkah ke bidang teater pula.

Namun begitu, buat masa ini, impian itu perlu disimpan dahulu kerana jadual dan masa yang tidak menentu.

“Memang saya pernah dapat tawaran berlakon teater sebelum ini, salah satunya untuk teater Ibu Zain. Tapi, saya tidak boleh terima begitu saja. Dengan jadual lakonan saya yang agak padat buat masa ini, sukar untuk saya bahagikan masa andai kata saya menerima juga tawaran teater.

“Sebab itu saya terpaksa ketepikan dulu hasrat tersebut. Saya akui, memang berlakon teater adalah salah satu cita-cita saya. Walaupun saya tidak pernah ada pengalaman dalam teater, tapi saya sanggup untuk mencuba.

“Tapi sayangnya, masa tidak mengizinkan buat masa ini. Insya-Allah, jika berpeluang pada satu ketika kelak, saya pasti akan mencuba,” kata Fouziah dalam nada ceria.