GAMBAR BOGEL JLO BAKAL DIDEDAH OLEH BEKAS SUAMI

GAMBAR BOGEL JLO BAKAL DIDEDAH OLEH BEKAS SUAMI

Bekas suami pertama penyanyi seksi terkenal, Jennifer Lopez dikatakan hampir mencapai satu perjanjian mega untuk menjual aksi panas video bulan madu mereka kepada sebuah laman web lucah.

Namun, peguam superstar itu yang terkenal dengan singkatan J-Lo, berharap untuk menyekat penyiarannya dengan menguatkuasakan satu injunksi kekal bagi menghalang Ojani Noa daripada mendedahkan pita berkenaan yang memaparkan penyanyi itu tidak berpakaian.

Noa yang berkahwin dengan J-Lo selama 11 bulan pada 1997, menemui satu aspek kelemahan dalam undang-undang injunksi itu minggu lalu menyebabkannya berusaha untuk menjual pita berkenaan bagi meraih keuntungan besar.Seorang hakim di sini menyokong teman wanita Noa ketika ini, Claudia Vazquez yang membeli rakaman 27 jam itu termasuk 20 minit rakaman bogel dengan harga AS$1 (RM3) daripada Noa.

Vazquez menuduh J-Lo menjejaskan kehidupannya dengan menyekat rancangannya untuk menghasilkan filem yang mengambil adegan dari pita terbabit.

Pengurus Noa, Ed Meyer berkata, beberapa bidaan membeli video aksi panas itu bermula dengan tawaran beratus ribu dolar dan dijangka melonjak.  Ketika mendedahkan bahawa banyak laman web lucah yang mahukan pita itu, Meyer berkata: “Jika ada tawaran menarik sudah pasti kami menerimanya.”  Kate Miller dari web Pornhub, laman web lucah setanding dengan YouTube, berkata mereka sudah memperuntukkan satu tempat dalam ruangan selebriti laman berkenaan.

Meyer menegaskan, Noa boleh memasarkan rakaman panas itu kerana J-Lo yang membenarkannya merakam dan memberinya pita itu apabila mereka berpisah.

Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis bf1, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, GAMBAR, BOGEL, JLO, BAKAL, DIDEDAH, BEKAS, SUAMI, Bekas, suami, pertama, penyanyi, seksi, terkenal, Jennifer, Lopez, hampir, mencapai, perjanjian, mega, aksi, panas, video, bulan madu, web, lucah, berpakaian, berpisah