Gambar Raya Lisa Surihani, Yusry KRU

Gambar Raya Lisa Surihani, Yusry KRU

Begitulah hebatnya kuasa cinta, sehinggakan Hari Raya menjadikannya ianya sesuatu yang bermakna dan bererti, hubungan Lisa Surihani dan Yusry KRU sudah tidak asing lagi, kedua-duanya tidak pernah menafikan, malah sering kelihatan bersama.

Pada Hari Raya yang lalu, Lisa datang beraya di rumah Yusry pada hari raya pertama, manakala pada malam hari raya pertama Yusry sudah ke kampung Lisa di Gopeng, untuk beraya.

Lain pula ceritanya mengenai cinta mereka, Lisa sebagai kekasih yang begitu manja dan penyayang inginkan Yusry menyanyi depannya. Menyanyi boleh, sebab Yusry juga seorang penyanyi dan komposer.

Tapi Lisa mahu Yusry cipta lagu khas untuk Lisa agar lagu itu lebih istimewa dan bukti yang agung. Awuch. Jangan cemburu ya. 🙂

Gambar, Raya, Lisa Surihani, Yusry, KRU, kuasa, cinta, Hari, Raya, sesuatu, bermakna, bererti, hubungan, Lisa, Surihani, Yusry, KRU, asing, lagi, menafikan, malah, sering, kelihatan, bersama, Hari, Raya, lalu, Lisa, beraya, rumah, hari, raya, pertama, malam, kampung, Gopeng, beraya, manja penyayang, menyanyi, penyanyi, komposer, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video