Heliza Terpinggir Kerana Fida?

Heliza Terpinggir Kerana Fida?,Heliza  mtv,Heliza berita,Heliza Web,Heliza galeri, Heliza foto,Heliza portofolio,Heliza album, Heliza info,Heliza filem,Heliza terbaru,Heliza pos,Heliza surat, Heliza mail, Heliza model,Heliza model antarabangsa,Heliza bergaya,Heliza terkenal, Heliza popular,Heliza myspace,Heliza youtube,Heliza  facebook, Heliza friendster,Heliza tagged,Heliza yahoo massanger,Heliza blog,Heliza menarik, Heliza unik,Heliza wajah,Heliza rahsia,Heliza biodata,Heliza hiburan,Heliza terkini,Heliza seksi,Heliza misteri,

Heliza Terpinggir Kerana Fida?

4302009_helizafidaa

KL, 5 MEI 2009:  Selepas berduet dengan Qhaud dalam konsert Akademi Fantasia 7 (AF7), nama penyanyi bertudung yang jelita, Heliza kembali mendapat perhatian. Dulu dia telah mencuri perhatian apabila berduet dengan Mawi.

Selain menyanyi, Heliza juga sedang mencipta nama dalam bidang lakonan dan akan muncul dalam filem pertamanya,  Syurga Cinta bersama hos kacak, Awal Ashaari. Filem terbitan Metrowealth Movies ini sedang menunggu tayangan di pawagam tahun ini.

Dalam menunggu kemunculan filem itu, timbul pula nama Heliza telah digugurkan daripada Syurga Cinta. Macam mana tu, filem dah siap, nama boleh digugurkan?

Apabila menyemak cerita sebenar, rupa-rupanya ia merujuk kepada Syurga Cinta versi drama. Hai, filem belum tayang dah nak buat versi drama bersiri?

Khabarnya, untuk versi drama, khidmat Heliza tidak dipakai sebaliknya digantikan dengan seorang lagi gadis bertudung, Fida Pantene.  Setakat ini punca Heliza tidak terlibat masih belum diketahui mungkin kerana Heliza perlu berikan tumpuan kepada pengajian di pusat pengajian tinggi. Maklumlah, drama bersiri kan lebih panjang masa pembikinannya.

Siapa pula hero versi drama? Farid Kamil ke?

Bagi Fida sendiri yang akan muncul dengan single Matahari tidak lama lagi, peluang untuk menjadi artis semakin terbuka apabila telah disunting menjadi artis Metrowealth. Setakat ini sudah ada beberapa drama akan mengetengahkan Fida termasuk berlakon dengan Mama Hot, Nora Danish.