Irwansyah, Zaskia Sungkar nikah 11.11.11

Irwansyah, Zaskia Sungkar nikah 11.11.11

Irwansyah (lahir 6 Februari 1985 di Jakarta, Indonesia), adalah seorang pelakon dan penyanyi Indonesia. Dia adalah anak tertua dan mempunyai dua saudara, Hafiz dan Andhika. Irwansyah merilis album solo pertamanya, soliter.

Selepas menghadiri majlis pernikahan pelakon Indra Bekti dan Adilla Jelita pada 10 Oktober lalu di Sampoerna Strategic, Sudirman, Jakarta, penyanyi dan pelakon, Irwanshah mendapat satu inspirasi.

Dia mahu menjadikan tarikh 11.11.11 untuk melangsungkan perkahwinan dengan kekasihnya, Zaskia Sungkar ini agar hari bersejarah dapat senang diingati dengan tarikh berkenaan. Irwanshah berharap agar pernikahannya dengan Zaskia dapat bertahan sehingga ke akhir hayat.

Apatah lagi Zaskia sememangnya ciri-ciri wanita yang diidamkan oleh jejaka tersebut. Sementara itu, Zaskia pula berkata, dia sudah bersedia untuk bergelar isteri kepada bekas kekasih Acha Septriasa itu.

Irwansyah, Irwansyah foto, Irwansyah web, Irwansyah info, Irwansyah maklumat, Irwansyah hiburan, Irwansyah  misteri, Irwansyah berita, Irwansyah filem, Irwansyah malaysia, Irwansyah kawan, Irwansyah artis, Maria Farida bf1