Jay Sean – 2012 (It Ain’t The End) ft. Nicki Minaj

Jay Sean – 2012 (It Ain’t The End) ft. Nicki Minaj

[media id=518 width=600 height=400]

Kamaljit Singh Jhooti  lahir 26 maret 1981), lebih dikenali dengan nama panggung Jay Sean, adalah seorang penyanyi-penulis lagu Inggeris, rapper, beatboxer dan penerbit rakaman dari India .

“2012 (Ini Bukankah Akhir)” adalah sebuah lagu oleh artis rakaman Inggeris, Jay Sean, diambil dari album keempatnya, Waktu Freeze.

Ini ciri-ciri rapper Amerika dan labelmate Nicki Minaj, dan memimpin album single. Lagu ini dihasilkan oleh pasukan produksi OFM J-Remy dan Bobby Bass. Hal ini dikeluarkan stesen radio AS dan sebagai download digital untuk iTunes pada tarikh 3 Ogos 2010.

Lagu ini adalah catatan uptempo. mengalahkan Lagu itu dibuat dalam satu hari oleh penerbit Bobby Bass dan J. Perkins, dan ditulis oleh Jay Sean dengan Jared Cotter dan penerbit J Remy pada dua iPads.

Tajuk lagu adalah rujukan kepada fenomena 2012. Jay Sean mengatakan kepada Entertainment Weekly, “Saya adalah orang yang sangat positif diri sendiri, dan dua single seterusnya bahawa saya meletakkan keluar-kita menempatkan mereka berdua secara bersamaan-lagu merasa-baik.

Salah satunya adalah kelab-banger disebut” Hit The “Lights, dan yang lain satu, ‘2012, ‘adalah merasa-baik [lagu] yang nyata.

 

Jay Sean, Jay Sean lagu, berita Jay Sean, Jay Sean biografi, muzik Jay Sean, Jay Sean gambar, lirik Jay Sean, Jay Sean album, Jay Sean seluruh dunia, Jay Sean youtube, Jay Sean malam ini, Jay Sean twitter, isteri Jay Sean, wallpaper Jay Sean, Jay Sean foto, lagu baru Jay Sean, lirik Jay Sean, Jay Sean, penyanyi Jay Sean, rambut Jay Sean, Jay Sean terbaru, autobiografi Jay Sean, Jay Sean India, Jay Sean laman rasmi, album Jay Sean, gambar Jay Sean, Jay Sean lirik, Jay Sean keluarga, Jay Sean berduet, muzik Jay Sean, Jay Sean single, Jay Sean rakaman, hiburan Jay Sean,Jay Sean penulis, Jay Sean artis lelaki,Jay Sean antarabangsa, Jay Sean rapper, Jay Sean inggeris