Jonas Brothers di Disney masuk musim kedua

Jonas Brothers di Disney masuk musim kedua

The Jonas Brothers adalah band pop Amerika boy.band ini mendapatkan popularitas dari rangkaian televisyen Disney Channel anak-anak. Dari wilayah pantai New Jersey, band terdiri dari tiga bersaudara: Paulus Kevin Jonas II (Kevin Jonas), Joseph Adam Jonas (Joe Jonas), dan Nicholas Jerry Jonas (Nick Jonas).

Pada musim panas 2008, mereka membintangi filem Disney Channel Original Camp Rock dan sekuelnya, Camp Rock 2: The Final Jam.

Band ini telah merilis empat album: It’s About Time, Jonas Brothers, A Little Bit Longer, dan Lines, Vines dan Mencoba Times.

Pada tahun 2008, kumpulan ini dicalonkan untuk anugerah Best New Artist di Grammy Awards ke-51 dan memenangi anugerah untuk Artis Breakthrough pada American Music Awards. Pada Mei 2009, sebelum keluaran Lines, Vines dan Mencoba Times, mereka telah terjual lebih dari lapan juta album di seluruh dunia.

Program remaja, Jonas Brothers di saluran Disney kembali untuk musim yang kedua Sabtu ini selepas meraih populariti pada musim pertama.

Selain memaparkan kehidupan sebenar bintang rock adik-beradik Kevin, Joe dan Nick Jonas, rancangan itu akan turut mempersembahkan muzik-muzik baru mereka pada setiap episod.

Musim kedua ini yang membawa tajuk Jonas L.A. mengisahkan tentang kumpulan adik-beradik ini melawat Los Angeles sempena musim panas selepas melancarkan konsert jelajah besar-besaran.

Dua watak yang terkenal pada musim pertama, Stella (Chelsea Staub) dan Macy (Nicole Anderson) turut menyertai kumpulan ini.

Mereka mengakhiri lawatan itu dengan menetap di rumah tetamu berhampiran dengan ibu saudara Stella, Lisa (Beth Crosby).

Seperti musim pertama, lagu-lagu baru akan dimainkan pada setiap episod termasuk L.A. Baby (Where Dreams are Made of), Chillin’ in Summertime dan Your Biggest Fan.

Jonas L.A. mengandungi 13 episod dan akan ditayangkan pada pukul 5.30 petang di saluran Disney Channel (Saluran Astro 615). Episod baru pula akan disiarkan setiap hari Sabtu dan Ahad pada pukul 5.30 petang.

Jonas Brothers, Jonas Brothers foto, Jonas Brothers web, Jonas Brothers info, Jonas Brothers maklumat, Jonas Brothers hiburan, Jonas Brothers misteri, Jonas Brothers berita, Jonas Brothers filem, Jonas Brothers malaysia, Jonas Brothers kawan, Jonas Brothers artis, Jonas Brothers bf1