Kilafairy Antara Kontroversi dan Godaan VIP

Kilafairy Antara Kontroversi dan Godaan VIP

Masuk ke dalam dunia seni sebagai anak kepada seorang selebriti, bukan semudah yang disangka oleh pemilik nama Syakila Nisha Jangir Khan atau lebih dikenali sebagai Kilafairy.

Belum pun mengukir nama sebagai anak seni, anak kepada penyanyi popular 1980-an, Rohana Jalil ini telah dikenali dengan tempias-tempias gosip.

Namanya masyhur sebaris dengan artis popular tanah air yang sudah bertahun-tahun mengukir nama di pentas seni.Mungkin disebabkan pakej lengkap yang dimiliki gadis kacukan ini membuatkan ramai yang cemburu dengannya.

Katanya, selepas kejayaan filem sulung Karak yang baru habis ditayangkan di pawagam bulan lalu mendapat kutipan ‘Box Office’, dia berasa sungguh lega dan puas.

Biarpun dibenci kerana watak gedik yang dimainkan dalam filem tersebut, namun dia berjaya membuktikan bakat yang ada bukan hanya bersandarkan kepada populariti dan kejelitaan yang dimiliki semata-mata.

“Alhamdulillah semua yang diaturkan dalam kerjaya saya setakat ini berjalan dengan lancar. Apa yang paling saya puas dan lega ialah dapat membuktikan bakat saya kepada masyarakat.

“Saya tidak mahu lagi masyarakat mempersoalkan bakat berbanding pelbagai cerita buruk tentang saya. Sekarang terpulang kepada mereka untuk menyukai saya atau tidak,” katanya.

Kini, misi seterusnya adalah menyusun langkah meneruskan perjalanan kerjaya seni. Dia juga perlu membahagikan masa dengan pelajaran kerana menuntut dalam jurusan Fesyen, Pemasaran dan Pengurusan di Raffles International College, Kuala Lumpur.

“Selepas Karak saya akan membintangi filem Muzikal Horey Horey terbitan Tayangan Unggul, filem tersebut bakal ditayangkan pada tahun hadapan.

“Memang banyak tawaran yang datang terutamanya untuk membintangi drama tetapi saya terpaksa menolak kerana masa bertindan dengan kelas saya,” ujar gadis tinggi lampai ini.

Kilafairy, Kontroversi, Godaan, VIP, artis melayu, hiburan asia, hiburan malaysia, artis wanita, artis foto, gambar artis, galeri artis, Kilafairy cinta, Kilafairy foto, Kilafairy gambar, Kilafairy Hiburan, Kilafairy Indon, Kilafairy Indonesia, Kilafairy kl, Kilafairy kontraksi, Kilafairy malaysia, Kilafairy Melayu, Kilafairy musik, Kilafairy pilihan, Kilafairy video, dunia, seni, selebriti, Syakila Nisha Jangir Khan, Kilafairy, mengukir, anak seni, anak, penyanyi, popular, Rohana Jalil, tempias, gosip, filem, Karak, pawagam, bulan, kutipan, ‘Box Office’, lega, puas