Lan (MUH) Tampil Dengan Azlan & The Typewriter

C1EF52B2B569449DB71CDAEA15A6D91B

Lan (MUH) Tampil Dengan Azlan & The Typewriter

Apa yang boleh diperkatakan tentang persembahan terakhir Lan bersama Meet Uncle Hussain Ahad lepas di Hard Rock Café?

Walaupun sedih bila memikirkan band kesayangan ramai ini tidak akan lagi seperti dulu, namun pada masa yang sama, memang puas hati semua yang hadir malam itu, melayan persembahan finale mereka. Biar apapun masalah yang wujud, tetapi di pentas, mereka 100% profesional dan telah mementaskan satu show yang cukup gempak, mantap dan hebat.

Bagi mereka yang tertanya-tanya mengapa jalan keluar itu yang diambil Lan, jelasnya, pengundurannya dari kumpulan yang diasaskan bersama Taja dan Afat merupakan jalan terbaik untuk menyelesaikan segala kemelut di antara mereka. Katanya, dia tidak ingin masalah itu berpanjangan dan memburukkan lagi keadaan.

Bila ditanya apa punca masalah mereka, dia memberitahu kemungkinan ideologi dan cita-cita mereka sudah berbeza.

Mengenai masa depannya sebagai penyanyi solo, Lan yang akan tampil dengan kumpulan baru bergelar Azlan & The Typewriter, sedar bukan satu perkara mudah untuk memulakan perjalanan seninya dari bawah. Tapi dia yakin ada ruang untuknya berkarya dan dia sudah bersedia menyahut cabaran yang menanti.

Single pertama Azlan & The Typewriter, “Kelibat Si Penyair” yang bergenrekan rock alternatif akan dikeluarkan pada bulan ini juga.

All the best buat Lan dan MUH!

Lan (MUH), Lan (MUH) musik, Lan (MUH) video, Lan (MUH) foto, Lan (MUH) cinta, Lan (MUH) berita, Lan (MUH) awek, Lan (MUH) kontraksi, Lan (MUH) Hiburan, Lan (MUH) malaysia, Lan (MUH) Melayu, Lan (MUH) Indon, Lan (MUH) Indonesia, Lan (MUH) gambar, Lan (MUH) cerita, Lan (MUH) pilihan, Lan (MUH) kl, Lan (MUH) bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,Artis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan