Maizawati Masih Isteri Saya!

Maizawati Masih Isteri Saya!,Akhil Hayy mengaku Waheeda isterinya!,Akhil Hayy mtv,Akhil Hayy berita,Akhil Hayy Web,Akhil Hayy galeri, Akhil Hayy foto,Akhil Hayy portofolio,Akhil Hayy album, Akhil Hayy info, Akhil Hayy filem,Akhil Hayy terbaru,Akhil Hayy pos,Akhil Hayy surat, Akhil Hayy mail, Akhil Hayy model,Akhil Hayy model antarabangsa,Akhil Hayy bergaya,Akhil Hayy badan fit, ,Akhil Hayy terkenal, Akhil Hayy popular, Akhil Hayy myspace,Akhil Hayy youtube,Akhil Hayy facebook, Akhil Hayy friendster, Akhil Hayy tagged, Akhil Hayy yahoo massanger,Akhil Hayy blog,Akhil Hayy menarik, Akhil Hayy unik,Akhil Hayy wajah,Akhil Hayy rahsia,Akhil Hayy biodata,Akhil Hayy hiburan, Akhil Hayy terkini,Akhil Hayy seksi,Akhil Hayy misteri,

Maizawati Masih Isteri Saya!

akhil

Bagi mereka yang tertunggu-tunggu kenyataan dari Akhil Hayy berkenaan kemelut yang melanda rumahtangganya, akhirnya, berjaya juga wartawan Berita Harian menjejaki Akhil Hayy yang tampil di siaran langsung episod akhir ‘Kalam Suci’ (28/5).

Menurut Akhil, Maizawati Zainal masih isterinya tetapi adakah status itu akan kekal di kemudian hari, keputusannya akan dibuat pada 2 Jun nanti.

Tambahnya lagi, dia kecewa dengan keputusan isteri untuk tampil di depan media untuk menceritakan masalah rumah tangga.

“Sepatutnya, apa saja yang berlaku dalam rumah tangga kami dalam tempoh tiga bulan, sama ada saya balik atau tidak, dia seharusnya merujuk perkara itu kepada pejabat kadi, bukannya media.”

Tentang tindakannya untuk mendiamkan diri sejak kes ini meletup di dada akhbar, Akhil menjelaskan dia tidak ingin mengeruhkan lagi keadaan, lebih-lebih lagi kerana ia membabitkan ramai pihak.

“Sekiranya saya bercakap ia mengaibkan isteri, anak, keluarga saya dan serta Waheeda sendiri. Saya juga mempunyai alasan kenapa tidak bertemu isteri dan tidak tampil membuat kenyataan. Disebabkan dia sudah membuat pendedahan kepada media terlebih dulu, jadi tempat yang saya rasa paling sesuai untuk membicarakan hal ini adalah di mahkamah saja,” katanya yang juga menafikan dakwaan isteri yang dia tidak berhubung dengan keluarga sejak beberapa bulan lalu. -Gua