Mawi sedih kena boo..

Mawi sedih kena boo..

Peristiwa di’boo’ penonton ketika malam Anugerah Bintang Popular 2009 (ABPBH) yang berlangsung baru-baru ini, penyanyi dan penerbit, Asmawi Ani memberitahu perkara tersebut masih menimbulkan persoalan kepadanya.

Menurut penyanyi kelahiran Felda Taib Andak, Johor ini, dia keliru dan tertanya-tanya kenapa perkara begitu berlaku kepadanya di dalam majlis yang gilang gemilang itu.

“Saya sendiri tertanya-tanya kenapa perkara begitu boleh terjadi kepada saya, saya tidak buat salah. Secara jujur kalau boleh saya nak tahu jawapannya. Bagi saya kalau mereka tidak suka, tidak perlu ‘boo’. Sebab kita datang ke sesebuah majlis adalah untuk memeriahkan majlis dan beri sokongan bukan untuk merosakkan atau memalukan orang.

“Saya sedih sebab sebelum ini belum pernah terjadi perkara-perkara sebegitu dan saya harap ia tidak berulang pada majlis anugerah yang akan datang,” ujar Mawi.

mawi, mawi asgedom mawi, Ekin, mawi ikin, perhiasan mawi, perhiasan mawi, mawi fc, mawi mawi, mawi youtube, oleh mawi, blog mawi, mawi co uk, mawi bercakap, mawi africa, mawi Hawai, Kian mawi, mawi hawii , kord taman mawi, henok mawi, mawi gambar, mawi Dan Ekin, mawi & Ekin, mawi dan Ekin, Daniel mawi ikin, kalung mawi, mawi pernikahan, yang asgedom mawi kod, website mawi asgedom,Dan perkahwinan mawi Ekin, biografi asgedom mawi, mawi lagu, jim mawi, mawi sujud, dengan asgedom mawi, kod oleh asgedom mawi, mawi kahwin, mawi kawin, Jims mawi, mawi persandingan, SDN Bhd dunia mawi, mawi Pernikahan, perkahwinan mawi , Gambar kahwin mawi,