Menari seperti Madhuri

16

Kangna Ranaut

Menari seperti Madhuri

SELEPAS beraksi untuk 10 filem barulah aktres jelita, Kangna Ranaut, bersedia menggoyangkan pinggul dan badannya untuk menari dalam beberapa babak dalam filem Anand Rai’s Tanu Weds Manu.

Belum pernah lagi menunjukkan bakat tariannya kepada umum, Kangna turut diberi peluang untuk menjadi heroin dalam filem terbitan R.Madhavan.

Menurut sumber kepada laman web Bollywoodhot, Kangna begitu teruja untuk menari dalam filem tersebut dan banyak mengambil inspirasi daripada aktres terkenal, Madhuri Dixit.

“Dia bekerja bersungguh-sungguh bagi menjayakan tariannya dan setakat ini, semua orang berpuas hati dengan kerjasama yang diberikan Kangna.

“Tambah pula, dia bukanlah pelakon yang suka tunjuk pandai, sebaliknya dia rajin bertanya pendapat daripada orang sekeliling mengenai tarian dan lakonannya itu. Pengarah filem tersebut, Anand rai juga suka dengan kesungguhan Kangna,” kata sumber tersebut.

bole kangna,jab bhi koi kangna,kangana,kangana ranaut,kangana ranaut nip,kangana ranaut wallpaper,kangana ranaut wallpapers,kangana wallpapers,kangna,kangna ranaut,kangna ranaut wallpaper,kangna ranaut wallpapers,kangna re,kangna song download,kangna unplugged download,kangna video,kangna youtube,ranaut,renaut,wallpaper of kangana ranaut,wallpapers of kangana ranaut,wallpapers of kangna ranaut,Menari,Madhuri