Model sedia ambil anak angkat

mainpix

Model sedia ambil anak angkat

LOS ANGELES: Model dan pelakon Kim Kardashian, berkata beliau bercita-cita untuk menjadi ibu suatu hari nanti, malah bersedia mengambil anak angkat jika tidak mampu mempunyai anak sendiri.

“Saya berpendapat menjadi ibu suatu perkara yang hebat, malah saya bersedia mengambil anak angkat jika tidak mampu mempunyai anak sendiri,” katanya yang dipetik majalah People dalam satu sesi soal jawab The Kardashians: Up Close and Personal’ di Atlantic City.

Kardashian berkata, beliau juga sedang mencari dan berhasrat membeli sebuah rumah baru sebagai kediaman peribadi, tetapi tidak merancang untuk tinggal bersama dengan teman lelakinya, pemain Liga Bola Sepak Nasional (NFL) Reggie Bush.

“Saya pernah berbuat demikian sebelum ini dan saya tahu masalah yang akan timbul. Saya tidak fikir saya bersedia bersama seseorang kecuali kami sudah bertunang dan dalam persediaan untuk berkahwin. Saya amat tegas di dalam hal ini,” katanya.

Sebaliknya Kardashian berkata, beliau mahukan sebuah rumah miliknya sendiri yang selesa, manakala beliau bebas melakukan apa saja disukainya.

“Mempunyai sebuah rumah milik saya sendiri pastinya sesuatu yang menggembirakan. Sudah sampai masa untuk saya berpindah. Selama ini saya tinggal di pangsapuri. Saya sudah lama menyimpan cita-cita untuk memiliki sebuah rumah besar dan luas,” katanya.

Model , Model  musik, Model  video, Model  foto, Model  berita, Model  Hiburan, Model  malaysia, Model  Melayu, Model  gambar, Model  lagu, Model  cinta, Model  cerita, Model  bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,ArtisArtis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan, tayang, tayang gambar, tayang hantu, tayang artis, tayang malaysia, tayang indonesia, korea, tayang jepun, tayang china, tayang hongkong, tayang gay, hiburan gay, gay hiburan, homoseks, artis gay, gay artis, awek cantik, awek artis, awek malaysia, awek indon, awek korea, awek jepun, awek cina, awek melayu, lagu, lagu malaysia, lagu cina, lagu hantu, lagu lagu, lagu korea, lagu jepun, lagu gay, lagu indon, lagu indonesia, lagu melayu, lagu bf1