Nubhan Bintangi Lagenda Budak Setan

Nubhan Bintangi Lagenda Budak Setan,Nubhanmtv,Nubhanberita,NubhanWeb,Nubhangaleri, Nubhan foto,Nubhan portofolio,Nubhan album, Nubhan info,Nubhan filem,Nubhan terbaru,Nubhan pos,Nubhan surat, Nubhan mail,  Nubhan model,Nubhan model antarabangsa,Nubhan bergaya,Nubhan terkenal, Nubhan popular,Nubhana myspace,Nubhan youtube,Nubhan  facebook, Nubhan friendster,Nubhan tagged,Nubhan yahoo massanger,Nubhan blog,Nubhan menarik, Nubhan unik,Nubhan wajah,Nubhan rahsia,Nubhan biodata,Nubhan hiburan,Nubhan terkini,Nubhan seksi,Nubhan misteri,

Nubhan Bintangi Lagenda Budak Setan

562009_gosipnubhana

KL, 6 MEI 2009: Laluan Nubhan, bintang Akademi Fantasia 6 (AF6) dalam bidang seni semakin cerah. Selepas berjaya mencipta nama sebagai penyanyi, anak kelahiran Negeri Sembilan itu mengorak langkah pula menjadi pelakon filem.

Sumber memberitahu Murai Batu, baru-baru ini bahawa Nubhan telah mendapat tawaran daripada pengarah Sharad Sharan untuk membintangi filem terbarunya, Lagenda Budak Setan. Khabarnya hero filem itu adalah Farid Kamil dan pelakon-pelakon lain juga hebat-hebat.

“Nubhan memegang watak pelakon pembantu bernama Sofi dalam Budak Setan. Inilah filem pertama Nubhan selepas dia mencuba bakat lakonan di kaca TV. Walaupun Nubhan muncul dalam 10 babak sahaja, ia satu peluang yang sangat baik kepada Nubhan untuk mengasah bakat di layar perak,” kata sumber itu.

Bagi Murai Batu, perkembangan yang berlaku terhadap Nubhan membuktikan aura bekas pelajar AF musim lalu belum lagi hilang dan penutupan Maestro Talent & Management tidak pernah melemahkan semangat bintang-bintang AF untuk terus berjuang dalam dunia hiburani. Yang penting, pihak pengurusan artis itu sendiri kena bijak menyusun strategi untuk melariskan artis naungan mereka.