Pinkan Mambo Persilahkan Miyabi ke Indonesia

3108405935-pinkan-mambo-persilahkan-miyabi-ke-indonesia

Pinkan Mambo Persilahkan Miyabi ke Indonesia

Miyabi Natsuyaki (?? ?, Natsuyaki Miyabi?, lahir pada 25 Ogos, 1992 di Saitama, Jepun) ialah seorang idola dan penyanyi bagi kumpulan Berryz Koubou di bawah syarikat Hello! Project.

Kerjayanya sebagai seorang penyanyi bermula pada 2002 apabila beliau berjaya melayakkan diri melepasi ujibakat untuk Hello! Project Kids,yang merupakan kumpulan disertai oleh gadis sahaja.Semenjak itu,beliau mula menjinakkan diri bidang nyanyian dan telah pun menyertai beberapa kumpulan kecil seperti Aa! dan Berryz Koubou.

Rencana kedatangan bintang film porno Miyabi ke Indonesia menimbulkan pro dan kontra. Bagi penyanyi Pinkan Mambo, dirinya menerima kedatangan Miyabi. Asal…

“Kalau ke Indonesia nggak main film blue (porno-red) yah nggak masalah yah, aku juga orangnya open mind kok,” ujarnya saat ditemui di Studio Penta, Kebon Jeruk, Jakarta Barat, Senin (28/9/2009).

Bagi Pinkan, kedatangan Miyabi diambil sisi positifnya. Bintang porno asal Jepang itu bisa berpotensi mengangkat nama Indonesia. Apalagi Miyabi direncanakan akan berakting di film nasional.

Pinkan juga berharap segala sesuatu yang kontroversi bisa disikapi dengan tenang dan bijak. “Itu kan rezeki orang, yah kita saling menghormati aja deh,” tandasnya.

Miyabi musik, Miyabi mtv, Miyabi berita, Miyabi Web, Miyabi galeri, Miyabi foto, Miyabi penulis lagu, Miyabi juri, Miyabi filem, Miyabi terbaru, Miyabi album, Miyabi aktris, Miyabi fesyen, Miyabi model, Miyabi model antarabangsa, Miyabi bergaya, Miyabi menawan, Miyabi hebat, Miyabi tubuh cantik, Miyabi badan fit, Miyabi tubuh fit, Miyabi badan langsing, Miyabi hos, Miyabi popular, Miyabi myspace, Miyabi youtube, Miyabi Pop, Miyabi penari, Miyabi tagged,  Miyabi yahoo massanger, Miyabi blog, Miyabi menarik, Miyabi bintang, Miyabi wajah, Miyabi rahsia, Miyabi biodata, Miyabi hiburan, Miyabi terkini, Miyabi seksi, Miyabi gaya, Bf1