Scha Dan Fahrin Semakin Renggang?

Scha Dan Fahrin Semakin Renggang?, Scha Dan Fahrin musik, Scha Dan Fahrin mtv, Scha Dan Fahrin berita, Scha Dan Fahrin Web, Scha Dan Fahrin galeri, Scha Dan Fahrin foto, Scha Dan Fahrin portofolio, Scha Dan Fahrin album, Scha Dan Fahrin info, Scha Dan Fahrin filem, Scha Dan Fahrin terbaru, Scha Dan Fahrin pos, Scha Dan Fahrin surat, Scha Dan Fahrin mail, Scha Dan Fahrin model, Scha Dan Fahrin model antarabangsa, Scha Dan Fahrin bergaya, Scha Dan Fahrin menawan, Scha Dan Fahrin hebat, Scha Dan Fahrin tubuh cantik, Scha Dan Fahrin badan fit, Scha Dan Fahrin tubuh fit, Scha Dan Fahrin badan langsing, Scha Dan Fahrin terkenal, Scha Dan Fahrin popular, Scha Dan Fahrin myspace, Scha Dan Fahrin youtube, Scha Dan Fahrin facebook, Scha Dan Fahrin friendster, Scha Dan Fahrin tagged,  Scha Dan Fahrin yahoo massanger, Scha Dan Fahrin blog, Scha Dan Fahrin menarik, Scha Dan Fahrin unik, Scha Dan Fahrin wajah, Scha Dan Fahrin rahsia,  Scha Dan Fahrin biodata, Scha Dan Fahrin hiburan, Scha Dan Fahrin terkini, Scha Dan Fahrin seksi, Scha Dan Fahrin misteri.

Scha Dan Fahrin Semakin Renggang?

KUALA LUMPUR, 29  MAC 2009: Selepas 5 bulan digosipkan mempunyai hubungan rapat berbaur percintaan, hubungan  Sharifah Nor Azean Syed Mahadzir Al-Yahya atau lebih dikenali sebagai Scha, 25, bersama pelakon dan pengacara, Fahrin Ahmad, 28, kini telah beransur renggang.

Perkara itu diakui sendiri oleh Scha apabila dihubungi oleh murai.com.my. Apakah yang telah berlaku dalam hubungan mereka yang sebelum ini dikatakan mesra dan intim?

“Kami bukannya berkrisis tetapi semakin berjauhan kerana bebanan tugas. Kami tidak ada banyak masa untuk berjumpa,” kata Scha. Namun dia masih menafikan belum terikat kukuh dengan sesiapa pun termasuklah Fahrin.

“Sampai kehari ini hubungan saya dengan Fahrin sekadar berkawan sahaja. Kami biasanya bertemu ketika di lokasi penggambaran dan majlis hiburan. Itu pun hanya beberapa kali sahaja

11102008_fahrinschaa

“Saya sebenarnya seorang yang berhati-hati untuk mencari pasangan. Saya tidak suka hubungan sekerat jalan. Kalau saya sayangkan seseorang itu, saya akan sayang dia betul-betul. Masa saya sekarang lebih banyak ditumpukan kepada kerjaya saya,” kata Scha lagi.

Scha, baru sahaja selesai menjalani penggambaran untuk filem Dimensi Cinta arahan Eddie Pak yang turut dibintangi  Catriona Ross, Awie, Eman Manan, Chaq, Memey Suhaiza, Adam AF2 dan Zarina AF2. Dimensi Cinta merupakan kisah benar mengenai liku-liku hidup yang dilalui seorang ibu tunggal bernama Raja Soffhie lakonan Catriona Ross.

Dari sudut kerjaya, Scha  bertuah kerana selepas 2 tahun menjadi pelakon, dia semakin banyk mendapat tawaran drama dan filem. Namanya melonjak dalam siri Awan Dania yang ke udara di Astro.

Dia turut meluahkan rasa terujanya apabila buat pertama kali tercalon dalam senarai  Top 5, Artis Baru Wanita Popular, Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH08). Malam kemuncak anugerah berprestij itu akan berlangsung pada 12 April nanti dan Scha bersaing hebat dengan Stacy, Ayu, Lisa Surihani serta Sari Yanti.