Tag Archives: Agnes Monica bergaya

Agnes Monica Terbaru – Rambut Pendek

Agnes Monica Terbaru  – Rambut Pendek, Agnes Monica musik, Agnes Monica mtv, Agnes Monica berita, Agnes Monica Web, Agnes Monica galeri, Agnes Monica foto, Agnes Monica portofolio, Agnes Monica album, Agnes Monica info, Agnes Monica filem, Agnes Monica terbaru, Agnes Monica pos, Agnes Monica surat, Agnes Monica mail, Agnes Monica model, Agnes Monica model antarabangsa, Agnes Monica bergaya, Agnes Monica menawan, Agnes Monica hebat, Agnes Monica tubuh cantik, Agnes Monica badan fit, Agnes Monica tubuh fit, Agnes Monica badan langsing, Agnes Monica terkenal, Agnes Monica popular, Agnes Monica myspace, Agnes Monica youtube,  Agnes Monica facebook, Agnes Monica friendster, Agnes Monica tagged,  Agnes Monica yahoo massanger, Agnes Monica blog, Agnes Monica menarik, Agnes Monica unik, Agnes Monica wajah, Agnes Monica rahsia,  Agnes Monica biodata, Agnes Monica hiburan, Agnes Monica terkini, Agnes Monica seksi.

Agnes Monica Terbaru  – Rambut Pendek

agnes-monic

agnes-monica

agnes-monica-1

Gambar Close Up Dari Bawah Agnes Monica

Gambar Close Up Dari Bawah Agnes Monica,Agnes Monica mtv,Agnes Monica berita,Agnes Monica Web,Agnes Monica galeri, Agnes Monica foto,Agnes Monica portofolio, Agnes Monica album, Agnes Monica info,Agnes Monica filem,Agnes Monica terbaru,Agnes Monica pos,Agnes Monica surat,Agnes Monica mail, Agnes Monica model,Agnes Monica model antarabangsa, Agnes Monica bergaya,Agnes Monica hebat, Agnes Monica badan fit, ,Agnes Monica terkenal, Agnes Monica popular,Agnes Monica myspace,Agnes Monica youtube, Agnes Monica facebook, Agnes Monica friendster, Agnes Monica tagged, Agnes Monica yahoo massanger,Agnes Monica blog, Agnes Monica menarik, Agnes Monica unik,Agnes Monica wajah, Agnes Monica rahsia, Agnes Monica biodata,Agnes Monica hiburan,Agnes Monica terkini,Agnes Monica seksi, Agnes Monica misteri,

Gambar Close Up Dari Bawah Agnes Monica

Tak sangka ada orang akan terfikir nak ambil gambar Agnes Monica dari sudut bawah macam ini. Cuba bayangkan posisi si jurukamera semasa gambar seksi Agnes Monica ini dirakam.

Kalau tak ambil dari bawah pun rasanya cara pemakaian Agnes Monica ni pun dah cukup seksi dan seksa untuk mata melihat. Nampak macam tak pakai seluar jer. Apa-apa pun nasib baik suara dia sedap dan lakonan dia mantap.

Lagi gambar seksi close up dari bawah Agnes Monica dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

agnesmonicabaru

agnesmonicabaru2

agnesmonicabaru4

agnesmonicabaru5


Agnes Monica dan Dr Neil Bertunang?

Agnes Monica dan Dr Neil Bertunang?, Agnes Monica musik, Agnes Monica mtv, Agnes Monica berita, Agnes Monica Danish Web, Agnes Monica galeri, Agnes Monica foto, Agnes Monica portofolio, Agnes Monica album, Agnes Monica info, Agnes Monica filem, Agnes Monica terbaru, Agnes Monica pos, Agnes Monica surat, Agnes Monica mail, Agnes Monica model, Agnes Monica model antarabangsa, Agnes Monica bergaya, Agnes Monica menawan, Agnes Monica hebat, Agnes Monica tubuh cantik, Agnes Monica badan fit, Agnes Monica tubuh fit, Agnes Monica badan langsing, Agnes Monica terkenal, Agnes Monica popular, Agnes Monica myspace, Agnes Monica youtube,  Agnes Monica facebook, Agnes Monica friendster, Agnes Monica tagged, Agnes Monica blog, Agnes Monica menarik, Agnes Monica unik, Agnes Monica wajah, Agnes Monica rahsia, Agnes Monica makanan, Agnes Monica biodata, Agnes Monica hiburan, Agnes Monica terkini, Agnes Monica seksi.

Agnes Monica dan Dr Neil Bertunang?

Agnes Monica dan Dr Neil bertunang menjadi gosip artis panas sejak kebelakangan ini. Blog ini sempat menulis pacar baru Agnes Monica dan gosip pertunangan ini jadi membuktian kalau Agnes masih seiring dengan doktor asal negera Jepun berkenaan.

Kalau tahun lalu, artis ini juga pernah digosipkan mengenai “Agnes Monica – Salah Potong Rambut” ini masih mahu lagi berbelah bagi soal kriteria kekasih idamannya, kali ini Agnes jesteru menyimpan rahsia setiap ditanya soalan mengenai pasangannya.

“Aku kan udah bilang, tanya apa aja kecuali my personal life“

Pas digasak dengan pertanyaan yang sama, artis comel yang sempat di’tarik’ di Malaysia ini cuman menjawab seperti berikut.

“Masalah itu mending saya dan keluarga aja yang tau. Soalnya gini, buat ngegabungin 2 orang aja udah ribut apalagi kami juga punya prinsip hidup berbeda. Malah ribut, apalagi kalo ntar ada orang ketiga, keempat, kedua ratus, ke sejuta sekian. Mending keluarga aja yang tau.”

Tambahan sahaja, makanan kesukaan Agnes, Niku Udon (Japanese Food), terus juga pernah sudah mengikuti kursus Bahasa Jepun, seterusnya nak tunggu apa lagi ya.

agnes