Tag Archives: Aktres

Min Young kekasih Min Ho

Min Young kekasih Min Ho

PENGHUJUNG Ogos lalu telah didedahkan secara rasmi aktres Park Min Young merupakan kekasih hati aktor popular Lee Min Ho.

Mereka telah bercinta hampir dua bulan sejak menamatkan penggambaran drama yang dilakonkan bersama iaitu City Hunter.

Menurut laporan media di Korea Selatan, mereka berdua tertarik antara satu sama lain apabila terlibat dalam penggambaran drama City Hunter. Apabila penggambaran tamat hubungan mereka semakin rapat.

Agensi Lee Min Ho memberitahu: “Mereka mula mempunyai perasaan antara satu sama lain ketika berlakon dalam drama City Hunter. Sekarang mereka masih dalam peringkat mengenali hati budi masing-masing tetapi kami tidak tahu sejauh mana perkembangan hubungan mereka setakat ini.

Agensi Park Min Young pula berkata: “Memang benar kedua-dua mereka mempunyai perasaan antara satu sama lain. Saya rasa Park Min Young cuba untuk mengenali siapa diri sebenar Lee Min Ho bukannya sebagai aktor yang popular. Meskipun begitu pihak agensi tidak tahu mengenai kehidupan peribadinya.”

Min, Young, kekasih, Min Ho, PENGHUJUNG, Ogos, secara, rasmi, aktres, Park Min Young, hati, aktor, popular, Lee Min Ho, bercinta, hampir, dua, bulan, sejak, menamatkan, penggambaran, drama, City Hunter, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gara, hiburan, Hiburan cinta, hiburan jepun, hiburan korea, hiburan malaysia, hiburan melayu, Min Young Korea, Min Young cinta, Min Young gambar, Min Young Indon, Min Young Indonesia, Min Young kl, Min Young kontraksi, Min Young malaysia, Min Young Melayu, Min Young pilihan, Min Young video

Marsha Pengsan Telan 30 Biji Pil!

Marsha Pengsan Telan 30 Biji Pil!

Bekas finalis AF3 dan juga pelakon, Marsha AF menurut sumber yang sahih diberitakan sedang menjalani rawatan di wad trauma dan kecemasan di sebuah pusat perubatan selepas dikatakan menelan hampir 30 biji pil!! yang kemudian membuatkan Marsha pengsan di kediaman dekat KL baru-baru ni.

Marsha dikatakan berbuat demikian kerana tidak sihat sejak beberapa hari yang lalu. Dalam satu kenyataan, pembantu peribadinya, Syada, telah menafikan tindakan Marsha itu bermotifkan bunuh diri dan setakat ini masih berada didalam rawatan di Pusat Rawatan Universiti Malaya (UM).

Kita doakan agar Marsha kembali pulih sedia kala je yer.

Finalis, pelakon, Marsha, AF, rawatan, trauma, kecemasan, pusat, perubatan, menelan, biji, pil,  Marsha, pengsan, kediaman, KL, Pusat, Rawatan, Universiti, Malaya, bunuh diri, hiburan asia, hiburan melayu, hiburan kl, hiburan malaysia, pelakon wanita, aktres, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis bf1, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia

Jue artis simbol seks?

Jue artis simbol seks?

Lari daripada persoalan cinta, Jue turut dijolok soalan pedas, adakah dia bangga dengan gelaran aktres simbol seks Malaysia memandangkan susuk tubuhnya yang ‘menggiurkan’ itu dan mendapat perhatian ramai lelaki?

“Saya tak pernah anggap diri saya sebagai artis simbol seks Malaysia. Tapi, apabila orang tengok air muka dan bentuk tubuh saya, mereka mula melemparkan pelbagai tanggapan negatif. Saya pakai baju kurung pun, orang masih melihat saya seksi.

Pun begitu, saya hargai pemberian Tuhan, terpulang kepada orang ramai nak menilai saya dari sudut positif atau sebaliknya.

“Bagi saya, fizikal luaran sekadar bonus, yang penting untuk masa depan ialah hati perlu bersih dan menggunakan akal fikiran dengan bijak supaya orang boleh menghormati kita seadanya.

Saya bersyukur kerana sentiasa mendapat kepercayaan pengarah dan penerbit menjayakan produk mereka, tapi saya tetap berhati-hati terima tawaran supaya mereka tidak mengeksploitasikan diri saya,” kata Jue mengakhiri perbualan.

Jue, artis, simbol, seks, Lari, persoalan, cinta, Jue, turut, pedas, bangga, gelaran, aktres, simbol, seks, Malaysia, memandangkan, susuk, tubuhnya, menggiurkan, mendapat, perhatian, ramai, lelaki, bentuk, tubuh, saya, mula, tanggapan, negatif, pakai, baju, kurung, pun, masih, melihat,  seksi, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu