Tag Archives: apa

Jasmin Hamid Seksi

Jasmin Hamid Seksi,Jasmin Hamid mtv,Jasmin Hamid berita,Jasmin Hamid Web,Jasmin Hamid galeri, Jasmin Hamid foto,Jasmin Hamid portofolio,Jasmin Hamid Liah album, Jasmin Hamid info,Jasmin Hamid filem,Jasmin Hamid terbaru,Jasmin Hamid pos,Jasmin Hamid surat,Jasmin Hamid mail, Jasmin Hamid model,Jasmin Hamid model antarabangsa, Jasmin Hamid bergaya,Jasmin Hamid hebat, Jasmin Hamid badan fit, ,Jasmin Hamid terkenal, Jasmin Hamid popular,Jasmin Hamid myspace,Jasmin Hamid youtube, Jasmin Hamid facebook, Jasmin Hamid friendster, Jasmin Hamid tagged, Jasmin Hamid yahoo massanger,Jasmin Hamid blog, Jasmin Hamid menarik, Jasmin Hamid unik,Jasmin Hamid wajah, Jasmin Hamid rahsia, Jasmin Hamid biodata,Jasmin Hamid hiburan,Jasmin Hamid terkini,Jasmin Hamid seksi, Jasmin Hamid misteri,

Jasmin Hamid Seksi

Amboi-amboi, seksinya Jasmin Hamid buat penampilannya yang terbaru ni. Pelakon yang sudah meningkat usianya, mesti nak kelainan juga agar reputasi tidak menjunam di mamah zaman. Kali ni, dia memberanikan pahanya yang mulus itu kepada khyalak ramai. Motifnya tidak dapat dipastikan lagi untuk tujuan apa. Namun kita seharunya menyedari, usia makin meningkat, amal juga kenalah ada peningkatan. Ngeh3.

jasminhamid

jasminhamid2

jasminhamid3

jasminhamid4

jasminhamid6

jasminhamid5


Butterfingers Rocking Istana Budaya!

Butterfingers ,Butterfingers Artist,Butterfingers lagu,Butterfingers musik,Butterfingerse mtv, Butterfingers berita, Butterfingers Web,Butterfingers galeri,Butterfingers foto,Butterfingers portofolio,Butterfingers album,Butterfingers info,Butterfingers film,Butterfingers terbaru,Butterfingers pos ,Butterfingers surat ,Butterfingers mail.

Butterfingers Rocking Istana Budaya!

2509716338_5484856e22

KUALA LUMPUR, 14 Jan 2008: Sejak kembalinya Butterfingers menerusi album studio keenam mereka, Kembali yang sudah pun 6 bulan berada di pasaran, band muzik Indie ini terus bergerak padu dalam mencetuskan ruang kreativiti baru dalam penghasilan muzik grunge butter mereka.

Kembalinya mereka pada saat dan waktu yang cukup tepat iaitu ketika scene muzik independent tempatan kembali bernafas semula dan sedang berada di kemuncaknya menerusi kemunculan pelbagai band indie baru yang berkaliber.

Bersama band indie yang baru ini, Butterfingers telah berjaya untuk mengetengahkan muzik mereka dengan lebih komersial lagi apabila ia mendapat liputan yang cukup meluas di kalangan pihak media, stesen radio dan televisyen tempatan.

Bagi meraikan kejayaan ini, Butterfingers bakal mengadakan konsert terbesar mereka menerusi yang akan diadakan di Dewan Lambang Sari, Istana Budaya (IB) pada 17 dan 18 Januari ini. Konsert ini menyaksikan kemunculan Butterfingers menerusi 4 siri persembahan yang berbeza bersama band undangan lain seperti Bunkface dan Hujan.

Pemain gitar Butterfingers, Loque ketika ditemui sewaktu menghadiri Festival Youth 2009 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) baru-baru ini berkata, konsert itu diadakan sebagai satu usaha untuk menaiktarafkan lagi muzik butter ke satu tahap atau peringkat yang lebih baik lagi.

“Lagipun, sampai bila kita hendak main di gigs atau konsert biasa saja. Sesekali kita kena juga tunjuk skil dengan bermain di tempat yang berprestij seperti di Istana Budaya. Sedikit sebanyak, ia juga boleh menguji skil dan kemampuan kami dalam bermain muzik.

“Pemilihan Istana Budaya juga adalah kemuncak kepada kembalinya Butterfingers menerusi album Kembali kerana selepas ini saya akan kembali meneruskan semula pengajian Berklee, manakala Emmet (vokalis) akan mula bekerja di Kanada.

“Ketiadaan kami nanti bererti Butterfingers akan senyap semula untuk tempoh waktu yang seketika dan kemudian apabila kami kembali semula, kami akan kembali secara all out. Di waktu penyepian kami ini nanti, kami akan berusaha untuk mengumpul sebarapa banyak bahan lagu dan memastikan ia akan muzik butter lebih padu daripada apa yang telah kami hasilkan setakat ini,” katanya.

Kesemua 4 siri persembahan daripada Butterfingers ini akan dibahagikan kepada 2 sesi. Sesi pertama yang akan diadakan pada 17 Januari ini adalah 1996-2001 Unplugged dan Mari Hidup Kembali: Sesi Gitar Kapok. Ia turut membabitkan persembahan daripada band undangan Bunkface serta Hujan.

Bagi sesi kedua yang kan diadakan pada 18 Januari pula nanti adalah Transcendence: 10 year Anniversary Rock Out serta Mari Hidup Kembali: Sesi Gitar Karan dan ia akan menyaksikan Butterfingers rocking bersama himpunan lagu hits daripada 6 album mereka – 1.2 Miligrams, Butterworth Pushful, Trancendence, Malayneum, Selamat Tinggal dan Kembali.

Tiket untuk menyaksikan setiap siri persembahan ini berharga RM35. Bagi anda yang tidak mahu melepaskan peluang menyaksikan keempat-empat siri persembahan, tiket dijual pada harga RM120. Jumpa di sana!

Syarifah Sofea, Artis Melayu Malaysia Yang Hangat?

Syarifah Sofea, Artis Melayu Malaysia Yang Hangat?,Syarifah Sofea mtv,Syarifah Sofea berita,Syarifah Sofea Web,Syarifah Sofea galeri, Syarifah Sofea foto, Syarifah Sofea portofolio, Syarifah Sofea album, Syarifah Sofea info,Syarifah Sofea filem,Syarifah Sofea terbaru, Syarifah Sofea pos,Syarifah Sofea surat,Syarifah Sofea mail, Syarifah Sofea model,Syarifah Sofea model antarabangsa, Syarifah Sofea bergaya,Syarifah Sofea hebat, Syarifah Sofea badan fit, ,Syarifah Sofea terkenal, Syarifah Sofea popular,Syarifah Sofea myspace,Syarifah Sofea youtube, Syarifah Sofea facebook, Syarifah Sofea friendster, Syarifah Sofea tagged, Syarifah Sofea yahoo massanger,Syarifah Sofea blog, Syarifah Sofea menarik, Syarifah Sofea unik,Syarifah Sofea wajah, Syarifah Sofea rahsia, Syarifah Sofea biodata,Syarifah Sofea hiburan,Syarifah Sofea terkini,Syarifah Sofea seksi, Syarifah Sofea misteri,

Syarifah Sofea, Artis Melayu Malaysia Yang Hangat?

Gambar artis Melayu Malaysia makin lama makin hangat dari biasa. Nak kata mereka tak sedar cara berpakaian mereka itu tak logik. Cuba tengok 2 keping gambar Syarifah Sofea berbaju ketat ini. Apa pendapat anda tentang artis negara kita sekarang ini?

syarifahsofea

syarifahsofea2