Tag Archives: artis

Penyanyi dibaling dengan batu, najis

Penyanyi dibaling dengan batu, najis

Tila Nguyen (lahir 24 Oktober 1981), lebih dikenali dengan nama panggung tila Tequila dan Miss tila, adalah seorang penyanyi kelahiran Singapura, rapper, model, dan pembawa acara televisyen.

Dia dikenali untuk penampilan di majalah lelaki Stuff, Maxim, Penthouse, peranannya sebagai tuan rumah TV Fuse show yang menampilkan striptis prestasi, Pants-Off Dance-Off dan kedudukannya sebagai artis paling popular di MySpace (mengikut pandangan laman ) sekitar April 2006.

Ia dibesarkan di Houston, Texas, dan sekarang tinggal di Los Angeles, California.

MTV reality show-nya A Shot di tila Tequila Cinta dengan ditayangkan selama dua musim.

Penyanyi kacukan Perancis-Vietnam, Tila Tequila, 28, cedera dibaling batu, kaca gelas, najis dan mercun semasa dia berada di atas pentas pada Festival Muzik Juggalos di mukim Hardin, Illinois kelmarin, lapor sebuah akhbar semalam.
“Mereka (penonton) membaling batu-batu besar ke arah muka saya manakala botol arak mengenai mata saya dan rambut saya hampir hangus terkena percikan api daripada mercun yang bertaburan di atas pentas,” kata Tequila.

Menurut seorang saksi, batu dan botol itu semakin banyak dibaling semasa Tequila mendedahkan payu daranya.

Dia berkata, penyanyi itu gagal untuk menenteramkan sejumlah penonton yang marah kepadanya.

Penyanyi itu tetap meneruskan persembahan walaupun dia berdarah kerana luka di kepala.

Ketika dia meninggalkan pentas dengan diiringi pengawal peribadi dan petugas keselamatan, sekumpulan besar penonton mengekori Tequila sehingga ke treler penginapannya sebelum mereka mengepung dan memecah tingkap kenderaan itu.

Penyanyi itu kemudian menaiki sebuah kenderaan lain yang meninggalkan lokasi kejadian.

Polis mengesahkan beberapa anggotanya datang menyuraikan keadaan tetapi tidak memberi ulasan lanjut.

Namun, Tequila dalam reaksi menerusi laman sosial Twitter berkata, dia merancang mengambil tindakan undang-undang terhadap penganjur kerana gagal menjamin keselamatan.

Model majalah Playboy kelahiran Singapura yang popular menerusi lagu I Love My DJ.

Penyanyi dibaling, Penyanyi dibaling foto, Penyanyi dibaling web, Penyanyi dibaling info, Penyanyi dibaling maklumat, Penyanyi dibaling hiburan, Penyanyi dibaling misteri, Penyanyi dibaling berita, Penyanyi dibaling bio, Penyanyi dibaling malaysia, Penyanyi dibaling kawan, Penyanyi dibaling artis, Penyanyi dibaling bf1, Penyanyi dibaling hos

Gossip Ana Dahlia & Chef Riz Bercinta?

Gossip Ana Dahlia & Chef Riz Bercinta?

Tak elok nak bergossip banyak-banyak di bulan puasa ni. Sikit-sikit sudah la ya, nanti kurang pahala puasa. Budiey sekadar nak letak gambar pasangan artis yang katanya sedang hangat bercinta, pelakon Ana Dahlia dan Nazri; anak lelaki Chef Wan yang bergelar Chef Riz ni. Semalam, Budiey ada skodeng diorang di rakaman Melodi Raya 2011 di PWTC. Haaa kau, siap hadir dengan pakaian biru tua sedondon lagi tu. Romantik tak, uols?

Elok je pasangan ni, si Riz ni dah pun berusia 29 tahun, baik sangatlah langsungkan cepat-cepat ya. Korang memang serasi dan sepadan je. Lagi pun, dari segi kewangan dah stabil sebab anak teruna Chef Wan ini sudah punya restoran sendiri yang bernilai juta-juta RM yang diusahakan bersama 2 orang rakan kongsi; Restoran On The Table.

Ana Dahlia atau nama betulnya Diyana Mastura Jaafar pula apa kurangnya, sekarang namanya dah makin naik mencanak dan banyak juga drama yang dilakonkan oleh beliau, serta dulu pernah berposing seksi dalam filem Mantra. Rasanya Chef Wan mesti setuju kalau Ana jadi menantu, manis, lembut, sopan dan ayu je Ana ni.

Yang pastinya, berita pasal mereka bercinta ni akan keluar dalam majalah dan suratkhabar serta portal hiburan dalam sehari dua ni. Korang bacalah camna diorang boleh jatuh cinta dan kenal-kenal ni.

Ana Dahlia aktris, Ana Dahlia album, Ana Dahlia bergaya, Ana Dahlia berita, Ana Dahlia pelakon, Ana Dahlia bintang, Ana Dahlia filem, Ana Dahlia tv, Ana Dahlia foto, Ana Dahlia galeri, Ana Dahlia gaya, Ana Dahlia hebat, Ana Dahlia hiburan, Ana Dahlia hos, Ana Dahlia menarik, Ana Dahlia cantik, Ana Dahlia model, Ana Dahlia mtv, Ana Dahlia muzik, Ana Dahlia artis, Ana Dahlia tubuh seksi, Ana Dahlia terbaru, Ana Dahlia terkini, Ana Dahlia Web, Ana Dahlia gambar, Ana Dahlia foto, artis malaysia Ana Dahlia, gosip, bulan, puasa, puasa, Budiey, gambar, pasangan, artis, bercinta, pelakon, Ana Dahlia, Nazri, anak, lelaki Chef Wan, bergelar, Chef Riz

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Sofia Vergara Janji Bugil Jika Menangkan Emmy Award

Margarita Sofía Vergara Vergara (lahir 10 Julai 1972) adalah seorang pelakon Colombia, model, dan pengusaha.

Vergara sudah cukup terkenal di Amerika Utara dari kerja model, dan pertama pekerjaannya bertindak terkemuka di Inggeris dalam filem Chasing Papi. Dia saat ini bintang-bintang di sitkom ABC Modern Keluarga sebagai Gloria Delgado-Pritchett.

Kehidupan peribadi

Vergara dilahirkan di Barranquilla, Atlántico, Colombia. Ibunya, Margarita de Vergara Vergara Ked, adalah seorang ibu rumah tangga, dan ayahnya, Julio Enrique Vergara Robayo, dihasilkan ternak bagi industri daging.

“Toti”  adalah gelaran yang diberikan kepada Vergara oleh lima saudara dan sepupu ramai, termasuk berita televisyen penyiar dan reporter Carlos Vergara.

Beliau dibesarkan di bandar kelahirannya Barranquilla dan dibesarkan sebagai seorang Katolik yang taat dalam keluarga kaya, menghadiri dua bahasa swasta Sepanyol / sekolah Bahasa Inggeris  Vergara.

Menikah pada usia 18 hingga kekasih masa kecilnya, dan ia melahirkan anaknya Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara September 16, 1992 pada usia 20

Aktris pemilik payudara seksi versi Hollyscoop, Sofia Vergara siap bugil jika mendapatkan sebuah Emmy Award, tahun ini.

Wanita latin ini berjanji akan berjalan tanpa mengenakan sehelai benang pun di jalan Sunset Boulevard, jika acara situasi komedi yang dibintanginya ‘Modern Family’ menang dalam ajang bergengsi tersebut. Sementara kesempatan untuk menang terbuka lebar.

Acara ini masuk dalam 14 nominasi Emmy dan Sofia pun masuk dalam nominasi artis pembantu terbaik.

Bos jaringan televisi ABC merespon kesuksesan sitkon ‘Modern Family’ dengan membuat iklan bertajuk ‘Untuk Anda Pertimbangkan’.

Hal ini seolah mendeklarasikan bahwa acara ini akan mengalahkan sitkom yang lain seperti ‘Glee’, ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Nurse Jackie’, ‘The Office’ dan ’30 Rock’ untuk memperebutkan serial komedi terbaik.

Sofia memiliki lutut yang buruk, makanya jangan berharap dia akan berlari sambil bugil di jalanan. Akan tetapi dia akan berjalan.

“Kau tahu itu konyol. Aku tidak bisa berlari. Lututku buruk. Aku berencana melakukan jalan cepat. Aku tidak akan berlari,” jelasnya.

Emmy Award sendiri akan digelar 29 Agustus mendatang. Jadi, apakah Sofia harus memenuhi janjinya? Kita lihat saja nanti.

Sofia Vergara, Sofia Vergara foto, Sofia Vergara web, Sofia Vergara info, Sofia Vergara maklumat, Sofia Vergara hiburan, Sofia Vergara misteri, Sofia Vergara berita, Sofia Vergara bio, Sofia Vergara malaysia, Sofia Vergara kawan, Sofia Vergara artis, Sofia Vergara bf1, Sofia Vergara model,Sofia Vergara dunia