Tag Archives: Artis seksi

Parti Sosial Intan Sarafina?

Parti Sosial Intan Sarafina?, Intan Sarafina musik, Intan Sarafina mtv, Intan Sarafina berita, Intan Sarafina Web, Intan Sarafina galeri, Intan Sarafina foto, Intan Sarafina portofolio, Intan Sarafina album, Intan Sarafina info, Intan Sarafina filem, Intan Sarafina terbaru, Intan Sarafina pos, Intan Sarafina surat, Intan Sarafina mail.

Parti Sosial Intan Sarafina?

Betul ke ni Intan Sarafina, artis seksi yang paling hot di Malaysia. Mengikut kebanyakkan blog/web ini adalah gambarnya atau ‘kembar’nya yang sedang berparti arak. Tapi tak tahu lah sejauh mana kebenaran ini. Anda lihat sendiri dan nilaikan kebenaran ini.

intan-sarafina4

intan-sarafina3

intan-sarafina


Yasmin Hani Pekena Fesyen Berkemban

Yasmin Hani Pekena Fesyen Berkemban

Yasmin Hani dalam Melodi beberapa minggu yang lalu ada muncul dalam program tv tu. Memang dia agak berang sedikit sebab segelintir blogger telah menyalah tafsir kebanyakkan mengenai dirinya.

Wallahualam lah pasal apa. Dipetik daripada Kosmo yang sempat mengambil gambar Yasmin ketika berada di majlis resepsi Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang berharga lebih RM12 juta tu.

Melihar Yasmin, memang agak anggun, tapi fesyen berkemban pulak dah dikenakannya. Hoho. Takpe lah, majlis mahal juga pon kan. Lepas ni Yasmin bakal berkahwin pulak. Tahniahlah.

Yasmin, Hani, Pekena, Fesyen, Berkemban, Yasmin Hani, Melodi, minggu, muncul, program, tv, berang, sedikit, sebab, segelintir, blogger, tafsir, kebanyakkan, mengenai, dirinya, anggun, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis seksi, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, awek, banget, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gambar artis, hiburan, Hiburan cinta

Artis dan kereta kesayangan

Artis dan kereta kesayangan , Artis musik, Artis mtv, Artis berita,Artis Web, Artis galeri, Artis foto, Artis portofolio, Artis album,Artis info, Artis filem, Artis terbaru, Artis pos, Artis surat,Artis mail, Artis model, Artis  model antarabangsa, Artis   bergaya, Artis  menawan, Artis  hebat, Artis  tubuh cantik, Artis  badan fit, Artis  tubuh fit, Artis  badan langsing, Artis  terkenal, Artis  popular, Artis  myspace, Artis  youtube, Artis facebook, Artis  friendster, Artis  tagged,  Artis  yahoo massanger, Artis  blog, Artis  menarik, Artis  unik, Artis  wajah, Artis  rahsia, Artis biodata, Artis  hiburan, Artis  terkini, Artis  seksi.

Artis dan kereta kesayangan

kereta

kereta1

kereta2

kereta3

kereta5

kereta7

kereta8