Tag Archives: balik

Diana Danielle Dapat Pelepasan Hadir ABPBH 2009 – PLKN

ne_03.1

Diana Danielle Dapat Pelepasan Hadir ABPBH 2009 – PLKN

Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN) memberikan lampu hijau kepada pelatih selebriti Program Latihan Khidmat Negara (PLKN), Diana Danielle, 18, atau nama sebenarnya Diana Danielle Danny Lee Beeson (gambar) untuk menghadiri Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008 pada 12 April ini.

Ketua Pengarah JLKN, Datuk Abdul Hadi Awang Kechil ketika dihubungi memberitahu, Timbalan Penghulu Wirawati Kem Princess Haliza, Sungai Pelek itu diberi pelepasan selama dua hari berdasarkan surat permohonan yang diterima daripada keluarga Diana dan pihak penganjur majlis itu.

“Diana diberikan pelepasan pada Sabtu dan Ahad ini sahaja, selepas itu dia perlu balik semula ke kem pada pagi 13 April.

“Perkara ini bukan luar biasa dan bukannya juga keistimewaan kerana ia prosedur yang diamalkan di semua kem PLKN di seluruh negara.

“Kita berikan pelepasan kerana kita tidak adakan latihan pada Sabtu dan Ahad,” katanya.

Diana Danielle, Diana Danielle musik, Diana Danielle video, Diana Danielle foto, Diana Danielle cinta, Diana Danielle berita, Diana Danielle awek, Diana Danielle kontraksi, Diana DanielleDiana Danielle malaysia, Diana Danielle Melayu, Diana Danielle Indon, Diana Danielle Indonesia, Diana Danielle gambar, Diana Danielle cerita, Diana Danielle pilihan, Diana Danielle kl, Diana Danielle bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,A rtisArtis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan

Restoran Milik Liyana Jasmay Cekik Darah?

Restoran Milik Liyana Jasmay Cekik Darah?, Liyana Jasmay, Liyana Jasmay musik, Liyana Jasmay mtv, Liyana Jasmay berita, Liyana Jasmay Web, Liyana Jasmay galeri, Liyana Jasmaye foto, Liyana Jasmay portofolio, Liyana Jasmay album, Liyana Jasmay info, Liyana Jasmay filem, Liyana Jasmay terbaru, Liyana Jasmay pos, Liyana Jasmay surat, Liyana Jasmay mail, Liyana Jasmay model, Liyana Jasmay model antarabangsa, Liyana Jasmay bergaya, Liyana Jasmay menawan, Diana Danielle hebat, Diana Danielle tubuh cantik, Diana Danielle badan fit, Diana Danielle tubuh fit, Diana Danielle badan langsing, Liyana Jasmay terkenal, Liyana Jasmay popular, Liyana Jasmay myspace, Liyana Jasmay youtube, Liyana Jasmay facebook, Liyana Jasmay friendster, Liyana Jasmay tagged,  Liyana Jasmay yahoo massanger, Liyana Jasmay blog, Liyana Jasmay menarik, Liyana Jasmay unik, Liyana Jasmay wajah, Liyana Jasmay rahsia, Liyana Jasmay biodata, Liyana Jasmay hiburan, Liyana Jasmay terkini, Liyana Jasmay seksi

Restoran Milik Liyana Jasmay Cekik Darah?

Liyana memang memiliki kedai makan dengan menghidangkan hidangan ala-ala tempatan seperti juga mengikut gaya Linda Onn, Amy Search dan Cat Farish. Nama restoran tu Restoran Ikan Sungai kat Desa Melawati, KL kalau tidak silap, kemungkinan besar hidangannya adalah ikan-ikan sungai. Tapi adalah pendapat orang yang telah pergi ke sana untuk merasa telah mengatakan restoran tu cekik darah, bukan cekik orang tapi sampai ‘cekik’ RM beratus-ratus ringgit sekali caj kepada pelanggan-pelanggannya. Amboi, mengalahkan hotel 4 Star nampak. Korang bacalah luahan rintihan pelawat-pelawat yang dah terkena ni. Sedih jugalah. Hihik.

jo_012

Kes 1

Just nak share ngan korang……supaya korang tak terkena mcm aku nihhh….Pengalaman makan di Restoran Milik Liyana Jasmay..

2,3 minggu lepas aku pegi makan kat Restoran milik pelakon nih..Liyana Jasmay…Restoran Ikan Sungai…ya laa dah dok promote lam surat khabar, jadi apa salahnya aku gi cuba kann….

Km makan dlm 3 org…..km order yg biasa2 jekk…asam pedas ikan jelawat, kerabu, air kelapa…dan ada sejenis dua lg lauk….then , dah abis makan kami mintak bil….tau baper kami kena bayar…RM280 lebihhh…..terkejut gila kami….unbelievable….rupa-rupanya ikan jelawat tu saja kosnya RM150 ringgit lebih…bukan sekor tp dlm 200/300g camtu jekk beratnyaa…….mak datokkk…..terperanjat tak leh nak cakapp…..

Yg herannya dlm minggu tu gak km pi makan kat Restoran Cheng Ho milikAmy Search….walaupun kami order penuh meja , kosnya mmg logik la dlmRM150 camtu, tp mmg puas makan…

-Bila sembang ngan rakan2 yg pernah pegi ke restoran Liyana Jasmay ni,rupa2nya derang pun terkena gakkk, kwn sy lg laa, dtg ngan family kena dlm RM1000 lebih, menggagau carik duit nak bayar…patut laa restoran tu sunyi jekk…tak dek orang….mungkin perkara ni akan dipanjangkan ke bahagian kepenggunaan sbb rasanya harga yg derang letak terlampau menekan pengguna dan pelanggan….

-Haiii……macammana la kita nak tolong support bisnes artis2 ni kalau macam ni la cara derang berniaga…nak untung cepatt jek tauuuu….sedih tuulll….

Kes 2

saya pun dah gi makan restoran liyana jasmay nie.
masa tengok menu pun dah tahu,kurang2 dalam rm200 lebih.
makan 4 orang kena rm397.
hurmm masakannya biasa jer,masak tempoyak ikan patin nya te …

Kes 3

aku pun pegi gak aritu.. mmg mahal.. tak tipu.. aku makan ikan patinsepotong kecik aje, kena rm35! huhuhu… rasa nak pulang balik aje..dahla ikan tu tak bape masak, bahagian dalam ada darah me …

Kes 4

mmg mahal lah makanan kat sini..
aku pernah makan dgn member aku berdua jer..
dalam rm179..
mengigil gak nak bayar..
mengalahkan hotel plak..
x adala sedap sgt pun…

Nuffnang Ads Ac Mizal: Ex-Isteri Saya Seorang Lesbian

Ac Mizal, Ac Mizal musik, Ac Mizal mtv, Ac Mizal berita, Ac Mizal Web, Ac Mizal galeri, Ac Mizal foto, Ac Mizal portofolio, Ac Mizal album, Ac Mizal info, Ac Mizal film, Ac Mizal terbaru, Ac Mizal pos, Ac Mizal surat, Ac Mizal mail.

Nuffnang Ads Ac Mizal: Ex-Isteri Saya Seorang Lesbian

ac1copy

Dalam melodi 8 Mac lalu AC Mizal ade cerita kat krew Melodi pasal bekas isteri die yang suka hubungan sejenis (lesbian la tu) dan die juga ade tunjukkan gambar2 yang diberi oleh peminat beliau yang diorang dapat dari internet, maybe diorang korek dari Friendster or Facebook. Pada pandangan MC, salah ke Shafnie bergambar sesame perempuan? jadi lepas ni Shafnie tak leh bergambar dengan sesiapa la? kalau dengan perempuan dia kata lesbian, kalau dengan lelaki? Tak tau la apa pulak dia pusing cerita. Setakat gambar shafnie balik dari keluar makan malam dan lepas gambar beramai-ramai? boleh jadik isu? korang fikir la sendiri tengok gambar tu, AC cakap Shafnie saje je menangis dalam Melodi… ingat Shafnie terhegeh hegeh kat Melodi tu ke?

ac3copy

Yang Shafnie perjuangkan ialah hak anak² dia dengan nafkah Rm 300 + 200 (tambahan tunggakan yg dituntut) boleh ke nak pegi enjoy sakan dengan nilai tu? AC dah lupa ke Shafnie ni kesian kat dia dulu .. .daripada Rm 300 sorang anak yg mahkamah perintahkan, Shafnie kurangkan menjadi RM 150 tapi dengan bersyarat dan dia mesti di lunaskan jika ekonomi dia stabil. Sekarang lah masanya Shafnie tuntut kembali dan 50k itu lah jumlah tunggakan selama 5 tahun yg AC tak bayar, kalau Bank pon payment kereta kita tertunggak 3 bulan kita dah kena kejar bagai nak rak dengan bank, inikan pula bayar nafkah? Shafnie memperjuangkan hak beliau yang termaktub dalam undang-undang Syariah, undang-undang ISLAM wahai AC Mizal!