Tag Archives: banget

Yasmin Hani Pekena Fesyen Berkemban

Yasmin Hani Pekena Fesyen Berkemban

Yasmin Hani dalam Melodi beberapa minggu yang lalu ada muncul dalam program tv tu. Memang dia agak berang sedikit sebab segelintir blogger telah menyalah tafsir kebanyakkan mengenai dirinya.

Wallahualam lah pasal apa. Dipetik daripada Kosmo yang sempat mengambil gambar Yasmin ketika berada di majlis resepsi Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang berharga lebih RM12 juta tu.

Melihar Yasmin, memang agak anggun, tapi fesyen berkemban pulak dah dikenakannya. Hoho. Takpe lah, majlis mahal juga pon kan. Lepas ni Yasmin bakal berkahwin pulak. Tahniahlah.

Yasmin, Hani, Pekena, Fesyen, Berkemban, Yasmin Hani, Melodi, minggu, muncul, program, tv, berang, sedikit, sebab, segelintir, blogger, tafsir, kebanyakkan, mengenai, dirinya, anggun, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis seksi, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, awek, banget, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gambar artis, hiburan, Hiburan cinta

Pakaian Amanda Imani serupa Miera Leyana?

Pakaian Amanda Imani serupa Miera Leyana?

Hai artis baru sekarang ni dah makin berani mengalahkan artis-artis yang lama. Dari segi pakaian memanglah satu yang dibanggakan, apatah lagi bila artis tersebut mendapat sponser untuk pakai baju yang digunakan.

Penyanyi baru Amanda Imani berani menggunakan fesyen seksi yang terkini di suatu majlis baru-baru ini. Dari bawah nampak cantik, tapi dari atas, alamak~..

Jangan jadi kes macam Miera Leyana yang berpakain lebih kurang macam ni lepas tu kena caci maki dah la oleh orang yang prihatin terhadap budaya ketimuran.. huhu.

artis, baru, sekarang, makin, berani, mengalahkan, artis-artis, pakaian, dibanggakan, apatah sponser, pakai, baju Penyanyi, baru, Amanda Imani, berani, fesyen, seksi, terkini, majlis, bawah, nampak, cantik, atas, serupa, Miera Leyana, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis bf1, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, awek, banget, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gambar artis, hiburan, Hiburan cinta

Lindsay Lohan Pajang Foto Bugil di Twitter

lindsay-lohan

Lindsay Lohan Pajang Foto Bugil di Twitter

Tingkah nakal Lindsay Lohan masih saja berlanjut. Bintang muda ini membuat ulah lagi dengan berpose semi bugil dan memajangnya di situs jejaring sosial.

Hari Selasa (16/6), Lohan mem-posting fotonya yang kurus dan setengah bugil di Twitter dengan tulisan ‘OLD PHOTOS. I’m THAT bored.’ (Foto lama. Aku bosan banget)’

Ulah nakal ini dilakukannya setelah Page Six mengikuti aktris ini dan melihatnya berpesta di Southampton bersama adik lelakinya. Setelah itu dia bertingkah aneh dan tak biasa di sebuah club di New York, The Boz pada pukul 4.30 dini hari. Dia berjalan di sepan semua pria tampan dan bertanya pada mereka. Saat pria ini menjawab ‘tidak tahu,’ dia meninggalkannya dan mulai berteriak.

Bukan itu saja, saat ini Lohan dicurigai mencuri perhiasan dari pemilih gerai di London, setelah sesi pemotretan dengan majalah Elle.

Lindsay Lohan, Lindsay Lohan musik, Lindsay Lohan video, Lindsay Lohan foto, Lindsay Lohan cinta, Lindsay Lohan berita, Lindsay Lohan awek, Lindsay Lohan kontraksi, Lindsay Lohan Hiburan, Lindsay Lohan malaysia, Lindsay Lohan Melayu, Lindsay Lohan Indon, Lindsay Lohan Indonesia, Lindsay Lohan gambar, Lindsay Lohan cerita, Lindsay Lohan pilihan, Lindsay Lohan kl, Lindsay Lohan bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,A rtisArtis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan