Tag Archives: baru

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani binti Mohamed (lahir 23 Mac 1986 di Kuala Lumpur, Malaysia) merupakan pelakon tempatan Malaysia.
Lisa lulus dalam undang-undang dari Help University College dan Aberystwyth University di Welsh, Inggeris. televisyen penampilan pertamanya adalah di Gergas di TV1 dan kemudian Ayah Kami.
Dia bertindak dalam filem ‘Goodbye Boys’ dan baru-baru ini I’m Not Single dengan pelakon Malaysia Farid Kamil. Dia diberi anugerah pelakon Paling Menjanjikan di Festival Filem Malaysia 21.

Wah bukan main lagi senyuman manis pelakon Lisa Surihani dalam cover Majalah Intrend edisi bulan Ogos ni.

Muka Lisa kelihatan lembut gitu, adakah ianya teknik photoshop lagi. Besalah teknologi dah canggih manggih ni, yang dah cantik makin kasih cantik lagi. Bila sebut soal kekasih, mesti ramai orang beranggapan Lisa ni menjadi rebutan ramai orang, tapi begitulah kesudahannya, Lisa masih lagi sedang mencari-cari sebab tu lah sekarang masih single.

Nak cari yang macamna? Datuk ker atau Datuk Seri.. Hehe.. Jangan marah..

Lisa Surihani musik, Lisa Surihani mtv, Lisa Surihani galeri, Lisa Surihani foto, Lisa Surihani penulis lagu, Lisa Surihani lagu, Lisa Surihani terbaru, Lisa Surihani album, Lisa Surihani aktris, Lisa Surihani bergaya, Lisa Surihani menawan, Lisa Surihani popular, Lisa Surihani terkini, Lisa Surihani rakaman, Lisa Surihani album baru, Lisa Surihani youtube, Lisa Surihani melodi, Lisa Surihani penjualan album,Lisa Surihani manis,Lisa Surihani photoshop, senyuman, manis, pelakon, Lisa, Surihani, cover, Majalah, Intrend, edisi, bulan, Ogos,Muka, Lisa,lembut, photoshop,teknologi, canggih, cantik, kekasih, Lisa, ramai, orang, Lis, single

Pakaian Amanda Imani serupa Miera Leyana?

Pakaian Amanda Imani serupa Miera Leyana?

Hai artis baru sekarang ni dah makin berani mengalahkan artis-artis yang lama. Dari segi pakaian memanglah satu yang dibanggakan, apatah lagi bila artis tersebut mendapat sponser untuk pakai baju yang digunakan.

Penyanyi baru Amanda Imani berani menggunakan fesyen seksi yang terkini di suatu majlis baru-baru ini. Dari bawah nampak cantik, tapi dari atas, alamak~..

Jangan jadi kes macam Miera Leyana yang berpakain lebih kurang macam ni lepas tu kena caci maki dah la oleh orang yang prihatin terhadap budaya ketimuran.. huhu.

artis, baru, sekarang, makin, berani, mengalahkan, artis-artis, pakaian, dibanggakan, apatah sponser, pakai, baju Penyanyi, baru, Amanda Imani, berani, fesyen, seksi, terkini, majlis, bawah, nampak, cantik, atas, serupa, Miera Leyana, Artis musik, Artis awek, Artis berita, Artis bf1, Artis cerita, Artis cinta, Artis foto, Artis gambar, Artis hiburan, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis kl, Artis kontraksi, artis malaysia, Artis Melayu, Artis pilihan, Artis video, awek, banget, berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan bf1, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gambar artis, hiburan, Hiburan cinta

Video lucah Lindsay Lohan?

Video lucah Lindsay Lohan?

Lindsay Morgan Lohan (lahir 2 Juli 1986 di New York City) adalah penyanyi dan aktris Amerika Serikat berdarah Irlandia dan Italia.

Kehidupan Peribadi

McCartney berkahwin penerbit Inggeris Alasdhair Willis pada tarikh 30 Ogos 2003 di sebuah kapel Katolik swasta di Gunung Stuart House, rumah leluhur Marquess of Bute di Isle of Bute, Scotland.

gaun pengantin McCartney merupakan versi update dari gaun pengantin ibunya dari upacara Mac 1969 dia berkahwin dengan Paul McCartney.

Dia merancang gaun dengan Tom Ford, bosnya di Gucci. Perkhidmatan ini dihadiri oleh Gwyneth Paltrow, Liv Tyler, Pierce Brosnan, dan Madonna.

anak pertama mereka, anak Miller Alasdhair James Willis, dilahirkan pada 25 Februari 2005, dengan berat 7 £ 7 ons. anak kedua mereka, putri Chin Bailey Olwyn Willis, lahir pada tarikh 8 Disember 2006, dengan berat 7 £ 14 oz .

Stella melahirkan putra kedua dan ketiga anak Beckett Robert Lee Willis tarikh 8 Januari 2008 tiga Anak-anaknya. lahir di London. Stella McCartney sekarang mengharapkan anak lagi

Lindsay Lohan telah bermain film sejak kecil serta menjadi bintang iklan.

Ia dikabarkan akan bermain dalam beberapa film baru yang telah dijadwalkan proses syutingnya hingga tahun 2006 sehingga mengganggu jadwal panggungnya.

Lindsay Lohan memiliki hubungan yang akrab dengan beberapa selebritis terkenal, seperti Paris Hilton tetapi belakangan ini meereka terlibat dalam pertengkaran yang disebabkan oleh Paris menuduh Lindsay merebut pacarnya yang bernama Stavros, Paris mengatakan Lindsay seorang wanita memelas cinta pada pria.

Mendengar pengakuan dari Paris tersebut Lindsay langsung membalasnya dengan mengatakan Paris adalah wanita murahan yang dengan mudah memberikan tubuhnya kepada pria lain.

Selain itu Lindsaay juga berteman baik dengan artis Anna Faris.

Ia juga terlibat dalam sebuah pertengkaran dengan aktris dan penyanyi Hilary Duff karena dianggap merebut mantan pacarnya, Aaron Carter.

Lindsay Lohan mempunyai banyak masalah yang mengakibatkan dia menjadi target para paparazzi.

Ia memutuskan untuk terjun ke dunia musik dan merilis single pertama yang menceritakan tentang kehidupan selebritis yang selalu diikuti oleh media massa.

Ia dikabarkan melakukan operasi pembesaran payudara, sering ditangkap sedang merokok di klub-klub yang ada di New York City, serta mengisap marijuana.

Siapa sahaja yang tidak menggigil ketakutan apabila rakaman video seks yang menjadi simpanan peribadi diri akhirnya ditemui oleh orang lain lebih-lebih lagi orang yang asing dengan kita.

Itulah dilema yang dihadapi oleh penyanyi dan pelakon muda Hollywood, Lindsay Lohan apabila video seks miliknya dengan durasi 47 saat bakal ditayangkan kepada umum di laman-laman siber.

Pelakon filem Mean Girls yang kini sedang melibatkan diri dengan projek dokumentari perdagangan kanak-kanak di India untuk siaran stesen televisyen BBC dikatakan mula tidak keruan.

Menurut sumber kepada akhbar Daily Mirror, video singkat itu memperlihatkan rakaman Lindsay dan pasangannya melakukan hubungan seks dengan pelbagai aksi termasuk berhampiran sebuah pintu.

“Nasib Lindsay sungguh malang kerana dia baru saja berazam memulakan tahun baru 2010 dengan lebih baik berbanding sebelumnya terutama dalam kerjaya seni.

“Kalau benarlah video seks kepunyaannya disebarkan dengan meluas di Internet melalui laman sesawang tidak rasmi maka Lindsay dan peguamnya tidak mampu untuk berbuat apa-apa lagi.

“Sebarang tindakan undang-undang juga tidak boleh dilakukan. Nampaknya hidupnya jadi tidak menentu selepas ini,” katanya.

Majalah porno terkenal, Hustler ditawarkan sejumlah wang lumayan untuk mendapatkan hak eksklusif video tersebut.

Sumber menambah: “Lindsay cukup kecewa dengan perkhabaran tidak terduga itu.

“Tiada apa lagi yang boleh dilakukan oleh Lindsay sekarang melainkan berusaha sedaya-upaya untuk memulihkan kembali reputasi yang tercalar.”

Kerjaya
1989-2002: Awal kerjaya dan The Parent Trap

Lohan memulakan kerjayanya sebagai model Ford Model anak pada usia tigaDia menjadi model untuk Calvin Klein Anak-Anak dan Abercrombie Kids,.

Dan muncul di lebih dari iklan televisyen 100,  termasuk untuk Pizza Hut dan wendy’s, serta tempat Jell-O dengan Bill Cosby.

Pada usia 10, ketika Lohan bermain Alexandra “Alli” Fowler dalam siri lain Dunia, Soap Opera Magazine mengatakan ia sudah dianggap menunjukkan -perniagaan veteran.

Lohan tetap dalam peranan selama setahun, sebelum berangkat pada tahun 1998 untuk bintang filem komedi keluarga Disney, The Parent Trap, sebuah remake dari filem 1961.

Dia memainkan peranan ganda, iaitu saudara kembar terasing yang cuba untuk menyatukan semula orang tua panjang mereka bercerai, dilakonkan oleh Dennis Quaid dan Natasha Richardson.

Filem tersebut mendapat US $ 92 juta di seluruh dunia, dan pengkritik Kenneth Turan disebut Lohan “jiwa filem ini sebanyak Hayley Mills adalah dari “asli, akan mengatakan bahawa” ia lebih mahir daripada pendahulunya mencipta dua keperibadian yang berbeza “Lain-lain.

Memenangi Lohan Young Artist Award untuk prestasi terbaik dalam filem  serta kontrak tiga filem dengan Disney

Video lucah berita hiburan, Video lucah populer, Video lucah pesona, Video lucah foto, Video lucah seksi, Video lucah panas, Video lucah hiburan, Video lucah berita, Video lucah fesyen, Video lucah Star, Video lucah televisi, Video lucah tinggi, Video lucah berita hiburan, Video lucah hiburan, Video lucah berat, Video lucah kualifikasi, Video lucah usia, Video lucah konstelasi, Video lucah film, Video lucah protagonis, Video lucah peran