Tag Archives: bercinta

Mamat Sepah & Fida Makin Rapat-Merapati

Mamat Sepah & Fida Makin Rapat-Merapati

Mamat Sepah dan Fida kini khabarnya sedang berkawan rapat sejak 6 bulan yang lepas. Dalam dunia artis, kalau sedang berkawan rapat maknanya berkemungkinan besar mereka berdua sedang bercinta.

Sebelum ini Mamat Sepah dikatakan bercinta dengan adik Rodi Kristal. Abang Nara dah tengok gambar adik Rodi tue. Boleh tahan cun jugak. Sayangnya percintaan mereka tak kekal. Mungkin jodoh Mamat dengan Fida.

Cuba teka sikap apa yang menyebabkan Fida tertarik kepada Mamat?

Antara ramai artis lelaki, saya tertarik dengan cara dia menandatangani autograf kepada peminat dengan menggunakan tulisan jawi dan selepas memenangi Maharaja Lawak baru-baru ini, dia terus pulang ke kampung untuk bertemu keluarga berbanding mengutamakan orang lain. Jadi, kualiti yang ada itu membuatkan saya selesa untuk berkawan dengannya, namun hubungan kami masih baru untuk mengatakan kami bercinta atau tidak

Kepada Mamat, kalau dah suka tue bagitau jerlah. Masuk line terus. Terus masuk minang. Fida tue bukannya tak ada peminat. Ramai kot peminat dia. Kang melepas kang baru nak nangis. Tak gitu?

gosip, malaysia, gambar, artis, sepah, mamat sepah, bahagia, Mamat, Sepah, bercinta, adik, Rodi, Kristal, gambar, adik, Rodi, cun, Sayangnya, percintaan, Mungkin, jodoh, Mamat, Fida, artis, lelaki, tertarik, menandatangani, autograf, peminat, tulisan, jawi, memenangi, Maharaja, Lawak,  pulang, kampung, keluarga, hubungan, mengatakan, bercinta, Mamat, Masuk, line, terus, minang, Fida peminat, Ramai, peminat, Fida, Makin, Rapat, Merapati

Min Young kekasih Min Ho

Min Young kekasih Min Ho

PENGHUJUNG Ogos lalu telah didedahkan secara rasmi aktres Park Min Young merupakan kekasih hati aktor popular Lee Min Ho.

Mereka telah bercinta hampir dua bulan sejak menamatkan penggambaran drama yang dilakonkan bersama iaitu City Hunter.

Menurut laporan media di Korea Selatan, mereka berdua tertarik antara satu sama lain apabila terlibat dalam penggambaran drama City Hunter. Apabila penggambaran tamat hubungan mereka semakin rapat.

Agensi Lee Min Ho memberitahu: “Mereka mula mempunyai perasaan antara satu sama lain ketika berlakon dalam drama City Hunter. Sekarang mereka masih dalam peringkat mengenali hati budi masing-masing tetapi kami tidak tahu sejauh mana perkembangan hubungan mereka setakat ini.

Agensi Park Min Young pula berkata: “Memang benar kedua-dua mereka mempunyai perasaan antara satu sama lain. Saya rasa Park Min Young cuba untuk mengenali siapa diri sebenar Lee Min Ho bukannya sebagai aktor yang popular. Meskipun begitu pihak agensi tidak tahu mengenai kehidupan peribadinya.”

Min, Young, kekasih, Min Ho, PENGHUJUNG, Ogos, secara, rasmi, aktres, Park Min Young, hati, aktor, popular, Lee Min Ho, bercinta, hampir, dua, bulan, sejak, menamatkan, penggambaran, drama, City Hunter, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan Indonesia, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan musik, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan video, gara, hiburan, Hiburan cinta, hiburan jepun, hiburan korea, hiburan malaysia, hiburan melayu, Min Young Korea, Min Young cinta, Min Young gambar, Min Young Indon, Min Young Indonesia, Min Young kl, Min Young kontraksi, Min Young malaysia, Min Young Melayu, Min Young pilihan, Min Young video

Gossip Ana Dahlia & Chef Riz Bercinta?

Gossip Ana Dahlia & Chef Riz Bercinta?

Tak elok nak bergossip banyak-banyak di bulan puasa ni. Sikit-sikit sudah la ya, nanti kurang pahala puasa. Budiey sekadar nak letak gambar pasangan artis yang katanya sedang hangat bercinta, pelakon Ana Dahlia dan Nazri; anak lelaki Chef Wan yang bergelar Chef Riz ni. Semalam, Budiey ada skodeng diorang di rakaman Melodi Raya 2011 di PWTC. Haaa kau, siap hadir dengan pakaian biru tua sedondon lagi tu. Romantik tak, uols?

Elok je pasangan ni, si Riz ni dah pun berusia 29 tahun, baik sangatlah langsungkan cepat-cepat ya. Korang memang serasi dan sepadan je. Lagi pun, dari segi kewangan dah stabil sebab anak teruna Chef Wan ini sudah punya restoran sendiri yang bernilai juta-juta RM yang diusahakan bersama 2 orang rakan kongsi; Restoran On The Table.

Ana Dahlia atau nama betulnya Diyana Mastura Jaafar pula apa kurangnya, sekarang namanya dah makin naik mencanak dan banyak juga drama yang dilakonkan oleh beliau, serta dulu pernah berposing seksi dalam filem Mantra. Rasanya Chef Wan mesti setuju kalau Ana jadi menantu, manis, lembut, sopan dan ayu je Ana ni.

Yang pastinya, berita pasal mereka bercinta ni akan keluar dalam majalah dan suratkhabar serta portal hiburan dalam sehari dua ni. Korang bacalah camna diorang boleh jatuh cinta dan kenal-kenal ni.

Ana Dahlia aktris, Ana Dahlia album, Ana Dahlia bergaya, Ana Dahlia berita, Ana Dahlia pelakon, Ana Dahlia bintang, Ana Dahlia filem, Ana Dahlia tv, Ana Dahlia foto, Ana Dahlia galeri, Ana Dahlia gaya, Ana Dahlia hebat, Ana Dahlia hiburan, Ana Dahlia hos, Ana Dahlia menarik, Ana Dahlia cantik, Ana Dahlia model, Ana Dahlia mtv, Ana Dahlia muzik, Ana Dahlia artis, Ana Dahlia tubuh seksi, Ana Dahlia terbaru, Ana Dahlia terkini, Ana Dahlia Web, Ana Dahlia gambar, Ana Dahlia foto, artis malaysia Ana Dahlia, gosip, bulan, puasa, puasa, Budiey, gambar, pasangan, artis, bercinta, pelakon, Ana Dahlia, Nazri, anak, lelaki Chef Wan, bergelar, Chef Riz