Tag Archives: bernama

Lisa Surihani Bertapa di Perlis

Gambar Lisa Surihani Bertapa di Perlis, Lisa Surihani musik,Lisa Surihani mtv, Lisa Surihani berita,Lisa Surihani Web, Lisa Surihani galeri, Lisa Surihani foto, Lisa Surihani portofolio, Lisa Surihani album, Lisa Surihani info, Lisa Surihani filem, Lisa Surihani terbaru, Lisa Surihani pos, Lisa Surihani surat,Lisa Surihani mail, Lisa Surihani  model, Lisa Surihani   model antarabangsa, Lisa Surihani   bergaya, Lisa Surihani  menawan, Lisa Surihani  hebat, Lisa Surihani   tubuh cantik, Lisa Surihaniterkenal, Lisa Surihani  popular, Lisa Surihani  myspace,Lisa Surihani  youtube, Lisa Surihani  facebook, Lisa Surihani friendster, Lisa Surihani   tagged,  Lisa Surihani   yahoo massanger, Lisa Surihani   blog, Lisa Surihani  menarik,Lisa Surihani  unik, Lisa Surihani   wajah,Lisa Surihani   rahsia,  Lisa Surihani biodata, Lisa Surihani  hiburan, Lisa Surihani   terkini, Lisa Surihani   seksi.

Lisa Surihani Bertapa di Perlis

Lisa Surihani pergi bertapa? Berani betul pelakon drama 3 Janda nih. Seorang diri pulak tu.

Tapi sebenarnya, ini adalah beberapa adegan dalam filem terbaru terbitan Metrowealth Productions iaitu Jangan Pandang Belakang Congkak arahan Ahmad Idham. Sebuah filem seram yang kelakar. Hehehe… kelakar giler. Mesti tonton! Dalam filem ini, Lisa Surihani membawa watak gadis bernama Mustika.

3524550757_c2896909401

3524551165_6638bed440

3524551785_93fa864a5d

3524727633_a19d60a330

3525357102_224618eb01

3525532818_90fb87f7e0

3525358296_b6d0222b1a


Siapakah Sophia Ridza?

Siapakah Sophia Ridza? , Sophia Ridza musik, Sophia Ridza mtv, Sophia Ridza berita,Sophia Ridza Web, Sophia Ridza galeri, Sophia Ridza foto, Sophia Ridza portofolio, Sophia Ridza album,Sophia Ridza info, Sophia Ridza filem, Sophia Ridza terbaru, Sophia Ridza pos, Sophia Ridza surat,Sophia Ridza mail, Sophia Ridza model, Sophia Ridza model antarabangsa, Sophia Ridza  bergaya, Sophia Ridza menawan, Sophia Ridza hebat, Sophia Ridza tubuh cantik, Sophia Ridza badan fit, Sophia Ridza tubuh fit, Sophia Ridza badan langsing, Sophia Ridza terkenal, RSophia Ridza popular, Sophia Ridza myspace, Sophia Ridza youtube, Sophia Ridza facebook, Sophia Ridza friendster, Sophia Ridza tagged,  Sophia Ridza yahoo massanger, Sophia Ridza blog, Sophia Ridza menarik, Sophia Ridza unik, Sophia Ridza wajah, Sophia Ridza rahsia, Sophia Ridza biodata, Sophia Ridza hiburan, Sophia Ridza terkini, Sophia Ridza seksi.

Siapakah Sophia Ridza?

sophia-ridza

Sejak putus chenta ni, lama tak bercerita soal chenta dalam blog hodoh ni. Well, setiap manusia normal pasti mempunyai sekelumit cinta dan harapan di dalam hati mereka. Khai pernah kenal ramai orang yang dengan sedap mulut kata diorang taknak kahwin sampai tua. Bagi diorang couple atau ada pasangan ni membuang masa. Diorang lebih rasa macho hidup seorang diri. Inilah contoh manusia yang memutuskan keturunan nabi Allah, Adam AS. Takde beza dengan Gay dan Lesbian. Kita ada pun kerana cinta.

Khai terima email dari gadis bernama Zafirah berceritakan mengenai kisah cinta seorang pelajar Malaysia di Korea bernama SOPHIA SURAYA BT RIDZA ABDUH. Kisah cintanya gadis bertuah ni pasti akan buat korang tersenyum atau mungkin cemburu gile bagi korang yang perempuan. Boleh dikatakan, kisah cinta seperti Sophia hanya satu dalam sejuta, atau mungkin inilah satu buat selama-lamanya. Bertuahnya gadis melayu ni ya?

Sophia Ridza di Malaysia hanya gadis biasa tetapi bukan di Korea. Di sana, Sophia adalah gadis yang gadis yang sebaris dengan selebriti. Sophia Ridza adalah rakyat Malaysia yang telah berada di korea lebih 5 tahun untuk meneruskan pelajarannya dalam bidang Engineering. Entah bagaimana, Sophia boleh terjebak menjadi seorang panel dalam sebuah rancangan tv di korea bertajuk Chit Chat of Beautiful Ladies. Sebuah rancangan yang mengumpulkan gadis-gadis cantik dari seluruh pelusuk dunia termasuk Malaysia berceritakan tentang pengalaman mereka dengan kebudayaan yang ada di Korea tetapi yang lebih dibincangkan, adalah mengenai lelaki di Korea. Ianya ada ditayangkan di KBS World, CH 303 Astro setiap Khamis jam 6:10 Petang.

sophia-ridza-8

Selepas dua tahun Sophia bersama rancangan tersebut, tanpa diduga, pada suatu hari rancangan tersebut di datangi seorang jejaka ‘gentleman’ Korea bernama Jang Dong Ock yang melamar Sophia secara LIVE. Diulangi, secara LIVE yang membuatkan Sophia tersipu-sipu kebingungan. Siapa pembaca Justkhai yang berani buat muka tebal macam tu sila angkat tangan? Hehehe.


Gambar Mengancam Haiza

Gambar Mengancam Haiza ,  Haiza musik,  Haiza mtv, Haiza berita,  Haiza Web,  Haiza galeri,  Haiza foto,  Haiza portofolio,  Haiza album,  Haiza info,  Haiza filem,  Haiza terbaru,  Haiza pos,  Haiza surat, Haiza mail,  Haiza model,  Haiza model antarabangsa,  Haiza bergaya,  Haiza menawan,  Haiza hebat,  Haiza tubuh cantik,  Haiza badan fit,  Haiza tubuh fit,  Haiza badan langsing,  Haiza terkenal,  Haiza popular,  Haiza myspace,  Haiza  youtube,   Haiza facebook,  Haiza friendster,  Haiza tagged,   Haiza yahoo massanger,  Haiza blog,  Haiza menarik,  Haiza unik,  Haiza wajah,  Haiza rahsia,   Haiza biodata,  Haiza hiburan,  Haiza terkini,  Haiza seksi.

Gambar Mengancam Haiza

Kenal Haiza? alahai tak kenal ke. Penyanyi berimej dangdut tu ha. Penulis pun jarang melihat berita-beritanya kebelakangan ini. Namun kali ini dia muncul dengan menyengat takhtala orang ramai asyik dengan irama dangdut. Walaupun penampilannya kali ini sangat ‘berbisa’ namun anda sudah tidak punya peluang, dia dan berkahwin dengan suaminya yang bernama, Norhanaphe Omar pada julai 2007 lalu. Namun tak mengapa, gambar ini pasti dapat mengubat luka hati anda itu. Hikhik.

haiza

haiza3

haiza4

haiza5