Tag Archives: betty benafe

Betty Benafe Seksi Meksi

Betty Benafe Seksi Meksi

Biarpun Anugerah Juara Lagu telah pun berlalu, hangatnya masih terasa.Aizat juara lagu juga masih culture shock atas kemenangan beliau.

Yang bestnya ada satu gambar hangat , kalau artiskini.com tak letak gambar ni, sure rugi.Bulan separa tu!Boleh kata berlegar-legar gambar si Betty Benafe Seksi Meksi ni di internet.Abang Nash, tegur sikit ye.

Kelakar bila tengok Melodi, gambar dada si Betty Benafe di blurr kan haha.Yang bestnya bila disoal media pasal isu mahkamah Betty, dia cakap dengan selamba ayat “Saya hanya tawakal kepada tuhan.” dengan keadaan dadanya yang tersembul tu.Alahai artis sekarang.

Betty Benafe, Seksi, Meksi, Anugerah, Juara, Lagu, berlalu, masih, terasa, Aizat, juara, lagu, culture, shock, atas, kemenangan, beliau, bestnya, satu, gambar, hangat, artiskini.com, letak, sure, rugi, Bulan, separa, Boleh, berlegar, Betty, Benafe, Seksi Meksi, internet, Abang, Nash, tegur, sikit, Brothers musik, Betty Benafe popular, Betty Benafe seksi, Betty Benafe terbaru, gambar Betty Benafe, foto Betty Benafe, galeri Betty Benafe

Artis Bersosial – Camelia, Betty Benafe & Zahida Rafik

Artis Bersosial – Camelia, Betty Benafe & Zahida Rafik , Zahida Rafik, Zahida Rafik musik, Zahida Rafik mtv, Zahida Rafik berita, Zahida Rafik Web, Zahida Rafik galeri, Zahida Rafik foto, Zahida Rafik portofolio, Zahida Rafik album, Zahida Rafik info, Zahida Rafik filem, Zahida Rafik terbaru, Zahida Rafik pos, Zahida Rafik surat, Zahida Rafik mail, Zahida Rafik model, Zahida Rafik model antarabangsa, Zahida Rafik bergaya, Zahida Rafik menawan, Zahida Rafik hebat, Zahida Rafik tubuh cantik, Zahida Rafik badan fit, Zahida Rafik tubuh fit, Zahida Rafik badan langsing, Zahida Rafik terkenal, Zahida Rafik popular, Zahida Rafik myspace, Zahida Rafik youtube,  Zahida Rafik facebook, Zahida Rafik friendster, Zahida Rafik tagged,  Zahida Rafik yahoo massanger, Zahida Rafik blog, Zahida Rafik menarik, Zahida Rafik unik, Zahida Rafik wajah, Zahida Rafik rahsia,  Zahida Rafik biodata, Zahida Rafik hiburan, Zahida Rafik terkini, Zahida Rafik seksi

Artis Bersosial – Camelia, Betty Benafe & Zahida Rafik

Artis Malaysia kalau bersosial memang mampu mengalahkan artis Hollywood. Gambar dua situasi berbeza ini nampak sama sahaja. Inilah yang dinamakan ‘Clubbing‘. Nama yang tidak asing lagi untuk abad ke-21.

Camelia dengan rakan-rakannya & Betty Benafe di lihat bersama Zahida Rafik dan Zizie Ezette. Apa pun yang dikaburkan atas meja itu, kita sudah sedia maklumkan. Agenda orang kafir laknatullah. Hehe.

camelia

h71mk