Tag Archives: canggih

Aksi Nik Zaris Nellydya Bercium

Aksi Nik Zaris Nellydya Bercium, Nik Zaris Nellydya musik, Nik Zaris Nellydya mtv, Nik Zaris Nellydya berita, Nik Zaris Nellydya Web, Nik Zaris Nellydya galeri, Nik Zaris Nellydya foto, Nik Zaris Nellydya portofolio, Nik Zaris Nellydya album, Nik Zaris Nellydya info, Nik Zaris Nellydya filem, Nik Zaris Nellydya terbaru, Nik Zaris Nellydya pos, Nik Zaris Nellydya surat, Nik Zaris Nellydya mail, Nik Zaris Nellydya model, Nik Zaris Nellydya model antarabangsa, Nik Zaris Nellydya bergaya, Nik Zaris Nellydya menawan, Nik Zaris Nellydya hebat, Nik Zaris Nellydya tubuh cantik, Nik Zaris Nellydya badan fit, Nik Zaris Nellydya tubuh fit, Nik Zaris Nellydya badan langsing, Nik Zaris Nellydya terkenal, Nik Zaris Nellydya popular, Nik Zaris Nellydya myspace, Nik Zaris Nellydya youtube,  Nik Zaris Nellydya facebook, Nik Zaris Nellydya friendster, Nik Zaris Nellydya tagged, Nik Zaris Nellydya blog, Nik Zaris Nellydya menarik, Nik Zaris Nellydya unik, Nik Zaris Nellydya wajah, Nik Zaris Nellydya rahsia, Nik Zaris Nellydya makanan, Nik Zaris Nellydya biodata, Nik Zaris Nellydya hiburan, Nik Zaris Nellydya terkini, Nik Zaris Nellydya seksi.

Aksi Nik Zaris Nellydya Bercium

Haiyo, kenal tak pelakon Nik Zaris Nellydya? apa? tak kenal? ala yang pelakon Spa Q tue. Ha kenal pun. Ni terbaru mengenainya, aksi nyaris ciuman dari bibir ke bibir oleh kekasihnya. Mungkin ini gambar yang sempat tersebar meluas, mana tahu juga kan ada gambar ‘lain’ yang masih di sorok dengan aksi yang ‘lebih’ lagi. Almaklumlah, teknologi semakin canggih, daya pemikiran juga makin menjadi-jadi. Apa tu, “cara tidak menghalalkan matlamat”. Ahaks.

nik-zaris-nellydya-cium-1

nik-zaris-nellydya-cium-2

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani cover majalah

Lisa Surihani binti Mohamed (lahir 23 Mac 1986 di Kuala Lumpur, Malaysia) merupakan pelakon tempatan Malaysia.
Lisa lulus dalam undang-undang dari Help University College dan Aberystwyth University di Welsh, Inggeris. televisyen penampilan pertamanya adalah di Gergas di TV1 dan kemudian Ayah Kami.
Dia bertindak dalam filem ‘Goodbye Boys’ dan baru-baru ini I’m Not Single dengan pelakon Malaysia Farid Kamil. Dia diberi anugerah pelakon Paling Menjanjikan di Festival Filem Malaysia 21.

Wah bukan main lagi senyuman manis pelakon Lisa Surihani dalam cover Majalah Intrend edisi bulan Ogos ni.

Muka Lisa kelihatan lembut gitu, adakah ianya teknik photoshop lagi. Besalah teknologi dah canggih manggih ni, yang dah cantik makin kasih cantik lagi. Bila sebut soal kekasih, mesti ramai orang beranggapan Lisa ni menjadi rebutan ramai orang, tapi begitulah kesudahannya, Lisa masih lagi sedang mencari-cari sebab tu lah sekarang masih single.

Nak cari yang macamna? Datuk ker atau Datuk Seri.. Hehe.. Jangan marah..

Lisa Surihani musik, Lisa Surihani mtv, Lisa Surihani galeri, Lisa Surihani foto, Lisa Surihani penulis lagu, Lisa Surihani lagu, Lisa Surihani terbaru, Lisa Surihani album, Lisa Surihani aktris, Lisa Surihani bergaya, Lisa Surihani menawan, Lisa Surihani popular, Lisa Surihani terkini, Lisa Surihani rakaman, Lisa Surihani album baru, Lisa Surihani youtube, Lisa Surihani melodi, Lisa Surihani penjualan album,Lisa Surihani manis,Lisa Surihani photoshop, senyuman, manis, pelakon, Lisa, Surihani, cover, Majalah, Intrend, edisi, bulan, Ogos,Muka, Lisa,lembut, photoshop,teknologi, canggih, cantik, kekasih, Lisa, ramai, orang, Lis, single

Rozie Othman Bertudung Tapi Pakai Baju…

Rozie Othman Artis, Rozie Othman, Rozie Othman musik, Rozie Othman mtv,Rozie Othman berita, Rozie Othman Web, Rozie Othman galeri, Rozie Othman foto, Rozie Othman portofolio, Rozie Othman album, Rozie Othman info, Rozie Othman film, Rozie Othman terbaru, Rozie Othman pos, Rozie Othman surat, Rozie Othman mail.

Rozie Othman Bertudung Tapi Pakai Baju…

rozieothman1

Rozie Othman sememangnya seorang pelakon veteran yangs serba boleh. Selalu memegang watak yang jahat dan juga bersifat keibuan. Namun terkejut penulis apabila tanpa sedari baju yang dipakai Rozie Othman ketika majlis pelancaran Drama Cinta Untuk Ain di Sri Pentas bulan lepas, rupa-rupanya menembusi badannya sehinggakan menampakkan colinya. Tak tahu lah kalau Rozie tak perasan dengan pemakaiannya sedemikian, iyalahkan camera digital zaman sekarang makin canggih, flash yang dikeluarkan mengalahkan lampu di rumah-rumah kampung dan bandar jadi kita sendiri pun tak sedar walaupun baju berkenaan tidak seperti yang bakal terjadi kelak.