Tag Archives: cantik

Gambar Keluarga Sharifah Amani Di Pantai

Gambar Keluarga Sharifah Amani Di Pantai, Sharifah Amani musik,Sharifah Amani mtv, Sharifah Amani berita,Sharifah Amani Web, Sharifah Amani galeri, Sharifah Amani foto, Sharifah Amani portofolio, Sharifah Amani album, Sharifah Amani info, Sharifah Amani filem, Sharifah Amani terbaru, Sharifah Amani pos, Sharifah Amani surat,Sharifah Amani mail, Sharifah Amani  model, Sharifah Amani   model antarabangsa, Sharifah Amani   bergaya, Sharifah Amani   menawan, Sharifah Amani  hebat, Sharifah Amani   tubuh cantik, Sharifah Amani  terkenal, Sharifah Amani  popular, Sharifah Amani   myspace,Sharifah Amani   youtube, Sharifah Amani  facebook, Sharifah Amani  friendster, Sharifah Amani   tagged,  Sharifah Amani   yahoo massanger, Sharifah Amani   blog, Sharifah Amani   menarik,Sharifah Amani  unik, Sharifah Amani   wajah,Sharifah Amani   rahsia,  Sharifah Amani biodata, Sharifah Amani   hiburan, Sharifah Amani   terkini, Sharifah Amani   seksi.

Gambar Keluarga Sharifah Amani Di Pantai

syarifah

syarifah1jpg


Gambar Liyana Jasmay

Gambar Liyana Jasmay , Liyana Jasmay musik, Liyana Jasmay mtv, Liyana Jasmay berita, Liyana Jasmay Web, Liyana Jasmay galeri, Liyana Jasmay foto, Liyana Jasmay portofolio, Liyana Jasmay album, Liyana Jasmay info, Liyana Jasmay filem, Liyana Jasmay terbaru, Liyana Jasmay pos, Liyana Jasmay surat,Liyana Jasmay mail, Liyana Jasmay  model, Liyana Jasmay model antarabangsa, Liyana Jasmay bergaya, Liyana Jasmay menawan, Liyana Jasmay hebat, Liyana Jasmay tubuh cantik, Liyana Jasmay badan fit, Liyana Jasmay tubuh fit, Liyana Jasmay badan langsing,Liyana Jasmay terkenal, Liyana Jasmay popular, Liyana Jasmay myspace, Liyana Jasmay youtube, Liyana Jasmay facebook, Liyana Jasmay friendster, Liyana Jasmay tagged,  Liyana Jasmay yahoo massanger, Liyana Jasmay blog, Liyana Jasmay menarik, Liyana Jasmay unik, Liyana Jasmay wajah, Liyana Jasmay rahsia,  Liyana Jasmay biodata, Liyana Jasmay hiburan, Liyana Jasmay terkini, Liyana Jasmay seksi.

Gambar Liyana Jasmay

liyanajasmay

liyanajasmay1

liyanajasmay2



Siapakah Sophia Ridza?

Siapakah Sophia Ridza? , Sophia Ridza musik, Sophia Ridza mtv, Sophia Ridza berita,Sophia Ridza Web, Sophia Ridza galeri, Sophia Ridza foto, Sophia Ridza portofolio, Sophia Ridza album,Sophia Ridza info, Sophia Ridza filem, Sophia Ridza terbaru, Sophia Ridza pos, Sophia Ridza surat,Sophia Ridza mail, Sophia Ridza model, Sophia Ridza model antarabangsa, Sophia Ridza  bergaya, Sophia Ridza menawan, Sophia Ridza hebat, Sophia Ridza tubuh cantik, Sophia Ridza badan fit, Sophia Ridza tubuh fit, Sophia Ridza badan langsing, Sophia Ridza terkenal, RSophia Ridza popular, Sophia Ridza myspace, Sophia Ridza youtube, Sophia Ridza facebook, Sophia Ridza friendster, Sophia Ridza tagged,  Sophia Ridza yahoo massanger, Sophia Ridza blog, Sophia Ridza menarik, Sophia Ridza unik, Sophia Ridza wajah, Sophia Ridza rahsia, Sophia Ridza biodata, Sophia Ridza hiburan, Sophia Ridza terkini, Sophia Ridza seksi.

Siapakah Sophia Ridza?

sophia-ridza

Sejak putus chenta ni, lama tak bercerita soal chenta dalam blog hodoh ni. Well, setiap manusia normal pasti mempunyai sekelumit cinta dan harapan di dalam hati mereka. Khai pernah kenal ramai orang yang dengan sedap mulut kata diorang taknak kahwin sampai tua. Bagi diorang couple atau ada pasangan ni membuang masa. Diorang lebih rasa macho hidup seorang diri. Inilah contoh manusia yang memutuskan keturunan nabi Allah, Adam AS. Takde beza dengan Gay dan Lesbian. Kita ada pun kerana cinta.

Khai terima email dari gadis bernama Zafirah berceritakan mengenai kisah cinta seorang pelajar Malaysia di Korea bernama SOPHIA SURAYA BT RIDZA ABDUH. Kisah cintanya gadis bertuah ni pasti akan buat korang tersenyum atau mungkin cemburu gile bagi korang yang perempuan. Boleh dikatakan, kisah cinta seperti Sophia hanya satu dalam sejuta, atau mungkin inilah satu buat selama-lamanya. Bertuahnya gadis melayu ni ya?

Sophia Ridza di Malaysia hanya gadis biasa tetapi bukan di Korea. Di sana, Sophia adalah gadis yang gadis yang sebaris dengan selebriti. Sophia Ridza adalah rakyat Malaysia yang telah berada di korea lebih 5 tahun untuk meneruskan pelajarannya dalam bidang Engineering. Entah bagaimana, Sophia boleh terjebak menjadi seorang panel dalam sebuah rancangan tv di korea bertajuk Chit Chat of Beautiful Ladies. Sebuah rancangan yang mengumpulkan gadis-gadis cantik dari seluruh pelusuk dunia termasuk Malaysia berceritakan tentang pengalaman mereka dengan kebudayaan yang ada di Korea tetapi yang lebih dibincangkan, adalah mengenai lelaki di Korea. Ianya ada ditayangkan di KBS World, CH 303 Astro setiap Khamis jam 6:10 Petang.

sophia-ridza-8

Selepas dua tahun Sophia bersama rancangan tersebut, tanpa diduga, pada suatu hari rancangan tersebut di datangi seorang jejaka ‘gentleman’ Korea bernama Jang Dong Ock yang melamar Sophia secara LIVE. Diulangi, secara LIVE yang membuatkan Sophia tersipu-sipu kebingungan. Siapa pembaca Justkhai yang berani buat muka tebal macam tu sila angkat tangan? Hehehe.