Tag Archives: cinta

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?,Zamani mtv,Zamani berita,Zamani Web,Zamani galeri, Zamani foto,Zamani portofolio,Zamani album, Zamani info,Zamani filem,Zamani terbaru,Zamani pos,Zamani surat, Zamani mail,Zamani model,Zamani model antarabangsa,Zamani bergaya,Zamani terkenal, Zamani popular, Zamani myspace,Zamani youtube,Zamani facebook, Zamani friendster, Zamani tagged, Zamani yahoo massanger,Zamani blog,Zamani menarik, Zamani unik,Zamani wajah,Zamani rahsia,Zamani biodata,Zamani hiburan, Zamani terkini,Zamani seksi,Zamani misteri,

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?

Penyanyi Zamani, bekas anggota kumpulan Slam yang top dengan lagu Tak Mungkin Berpaling tu dah lama menghilangkan diri.

Ke mana dia menyorok pun dah tak tahu dah. Baru-baru ni seorang editor terserempak dengan kawan baik dia(zamani) Acong, bekas penyanyi kumpulan Sweet Child tetapi Acong pun bercerita dia jarang sekali berjumpa

dengan Zamani.zamani1

Tapi baru-baru ini ada sumber memberitahu yang Zamani sebenarnya dah kahwin dalam diam. Dia dikatakan berkahwin dengan seorang gadis yang berasal dari Kelantan berusia 24 tahun.

“Memang saya dengar cerita macam tu la dia dah kahwin. Tapi majlis kahwin dia orang dibuat kecil-kecilan saja.

“Zamani saja tak nak gembar gemburkan cerita kahwin dia tu mungkin kerana dia tak mahu peminat dan orang ramai tahu,” kata sumber berkenaan.

Kalau betullah Zamani dah berumah tangga kira baguslah. Selama ni pun dia banyak makan hati apabila jodohnya dengan seorang artis wanita suatu ketika dulu terputus di tengah jalan.

Malah ada orang kata kerana putus cinta itu dia merana macam orang separuh gila.

Wow… hebat cinta Zamani sehingga membuatkan dia jadi macam tu.

Tapi kalaulah benar berita yang Zamani sudah berkahwin tu, tentu saja peminat Zamani gembira. semua pun turut gembira. Malah kami juga nak ucapkan tahniah. Kalaulah berita ini tak betul, anggap saja ia sekadar khabar angin.

Tapi khabar angin selalunya betul. Bak kata orang dulu-dulu kalau tak ada angin takkan pokok boleh bergoyang? Lainlah kalau ada beruk yang naik angin atas pokok tu!

Fifie Buntaran, Suka Buka Bra

Fifie Buntaran, Suka Buka Bra,Fifie Buntaran mtv,Fifie Buntaran berita,Fifie Buntaran Web,Fifie Buntaran galeri, Fifie Buntaran foto,Fifie Buntaran portofolio,Fifie Buntaran album, Fifie Buntaran info,Fifie Buntaran filem,Fifie Buntaran terbaru,Fifie Buntaran pos,Fifie Buntaran surat, Fifie Buntaran mail,Fifie Buntaran model,Fifie Buntaran model antarabangsa,Fifie Buntaran bergaya,Fifie Buntaran terkenal, Fifie Buntaran popular, Fifie Buntaran myspace,Fifie Buntaran youtube,Fifie Buntaran facebook, Fifie Buntaran friendster, Fifie Buntaran tagged, Fifie Buntaran yahoo massanger,Fifie Buntaran blog,Fifie Buntaran menarik, Fifie Buntaran unik,Fifie Buntaran wajah,Fifie Buntaran rahsia,Fifie Buntaran biodata,Fifie Buntaran hiburan, Fifie Buntaran terkini,Fifie Buntaran seksi,Fifie Buntaran misteri,

Fifie Buntaran, Suka Buka Bra

Artis sinetron Fifie Buntaran ternyata punya kebiasaan unik. Setiap kali tidur, dia selalu melepas penutup payudara atau nama popularnya, bra. Pastinya, bintang sinetron 3 CEWEK BINTANG, DIMANAKAH CINTA dan TAWA SUTRA ini berdalih.

“Emang sih seharusnya dalam 24 jam kita terus pakai (bra) biar tetap kenceng. Tapi aku kalau tidur lebih suka lepas bra, biar lebih leluasa, dan itu bagus untuk peredaran darah,” ujarnya yang masih single.

Dan soal produk bra, Fifie tergolong setia pada satu jenama.

“Biasanya Venice. Paling aku hunting di Sogo dan Metro,” ujarnya penyuka warna pink ini.

“Untuk bra, aku suka warna pink biar kelihatan imut. Tapi item juga boleh terkesan seksi,” sergahnya.

Fifie mengaku pertama kali pakai bra saat masih SD (SK),

“Tepatnya miniset, karena badan gue waktu SD bongsor banget.” Pertama kali pakai, ia bingung cara mengenakannya, mamanya yang mengajari.

Salah beli bra juga pengalaman lain Fifie.

“Karena aku tidak tahu ukurannya. Sedangkan kalau di mall nggak bisa coba. Makanya waktu pakai rasanya nggak enak banget,” kenangnya lagi.

fifie-buntaran

fifie-buntaran4

fifie-buntaran5

fifie-buntaran7

Beego – Gambar Terbaru

Beego – Gambar Terbaru

beego

Korang ingat tak si Beego, lelaki kacukan Melayu-Jerman ni, pelakon drama bersiri Puteri. Dahulu kita pernah dikejutkan dengan kisah sensasi rumahtangga Beego dengan bekas isteri beliau, Intan Shahira Mohd. Shahru.

Perkahwinan Beego dan bekas isteri beliau ditentang keras oleh keluarga mertua Beego kerana mereka menganggap Beego tidak sama taraf dengan anak mereka. Maklumlah, si Beego ni cuma berkelulusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Khabarnya Beego berhutang sampai RM70,000 semata-mata untuk berkahwin dengan bekas isteri beliau.

Ini gambar terbaru Beego yang sekarang sedang menjalani penggambaran drama bersiri Cuci-Cuci Services.

Drama bersiri Cuci-Cuci Services ini adalah keluaran produksi Hans Isaac dan diarahkan oleh Harun Salim Bachik.

Beego, Beego musik, Beego video, Beego foto, Beego cinta, Beego berita, Beego awek, Beego kontraksi, Beego Hiburan, Beego malaysia, Beego Melayu, Beego Indon, Beego Indonesia, Beego gambar, Beego cerita, Beego pilihan, Beego kl, Beego bf1,Berita Hiburan musik, Berita Hiburan video, Berita Hiburan, Berita, Hiburan cinta, Berita Hiburan berita, Berita Hiburan awek, Berita Hiburan kontraksi, Berita Hiburan Hiburan, Berita Hiburan malaysia, Berita Hiburan Melayu, Berita Hiburan, Berita Hiburan Indonesia,Berita Hiburan gambar, Berita Hiburan cerita, Berita Hiburan pilihan, Berita Hiburan kl, Berita Hiburan bf1, Artis musik, Artis video, Artis foto,A rtisArtis berita, Artis awek, Artis kontraksi, Artis Hiburan, Artis malaysia, Artis Melayu, Artis Indon, Artis Indonesia, Artis gambar, Artis cerita, Artis pilihan, Artis kl, Artis bf1, Artis foto, Artis Indon, Artis cinta, hiburan malaysia, hiburan melayu, hiburan korea, hiburan jepun, hiburan