Tag Archives: entah

Norman Hakim & Fizz Fairuz-Gambar Kontroversi

Norman Hakim & Fizz Fairuz-Gambar Kontroversi,Norman Hakim,Norman Hakim mtv,Norman Hakim berita,Norman Hakim Web,Norman Hakim galeri,Norman Hakim foto,Norman Hakim portofolio,Norman Hakim album,Norman Hakim info,Norman Hakim filem,Fizz Fairuz terbaru,Fizz Fairuz pos,Fizz Fairuz surat,Fizz Fairuz mail, Fizz Fairuz model,Fizz Fairuz bergaya,Fizz Fairuz terkenal,Fizz Fairuz popular,Gambar Kontroversi myspace,Gambar Kontroversi youtube,Gambar Kontroversi facebook,Gambar Kontroversi friendster,Gambar Kontroversi blog,Gambar Kontroversi munik,Gambar Kontroversi wajah,Gambar Kontroversi rahsia,Gambar Kontroversi biodata,Gambar Kontroversi hiburan,Gambar Kontroversi terkini,Gambar Kontroversi seksi,Gambar Kontroversi misteri

[media id=177 width=500 height=400]

113fof

Norman Hakim & Fizz Fairuz-Gambar Kontroversi

Tempoh hiatus hafreze.com agak lama, aku agak rasa bersalah kerana tidak update entri terkini untuk tatapan kalian. Minta maaf, insyallah selepas ini aku akan update setiap hari.

Norman Hakim mencetuskan kontroversi lagi dengan bergambar berpelukan dengan Fizz Fairuz. Sebenarnya, aku makin tidak faham dengan kehendak Norman Hakim. Gosipnya dengan Memey Suhaiza masih lagi diperkatakan, video rakaman seorang penduduk yang membuka rahsia mereka turut tersebar. Entah apa lagi yang harus kita perkatakan, kalian meluat, bukan?

Anuar Zain – Sesucinya Cinta Mu

Anuar Zain – Sesucinya Cinta Mu, Anuar Zain musik, Anuar Zain mtv, Anuar Zain berita, Anuar Zain Web, Anuar Zain galeri, Anuar Zain foto, Anuar Zain portofolio, Anuar Zain album, Anuar Zain info, Anuar Zain filem, Anuar Zain terbaru, Anuar Zain pos, Anuar Zain surat, Anuar Zain mail.

Anuar Zain – Sesucinya Cinta Mu

[media id=93 width=500 height=400]

49


Bila ada orang menyebut Shahrul Anuar, tidak ramai yang mengenali si empunya badan. Namun apabila nama Anuar Zain disebut-sebut, ramai yang menoleh, malah ramai yang mengenali jejaka laris ini.

Anuar Zain dilahirkan pada 15 Februari 1970. Anuar Zain memulakan karier sebagai penyanyi dan penghibur sejak di bangku sekolah lagi. Pada awal usia kanak-kanaknya, Anuar Zain telah mampu pergi jauh mencipta nama besar di dalam industri muzik negara. Bergandingan dengan rakan seperjuangan Elina, mereka kemudiannya berjaya menjulang lagu yang masih melekat di ingatan semua orang, Kain Pelikat.

Berkat keindahan lagu Kain Pelikat, Anuar dan Elina melangkah lebih jauh lagi di dalam bidang nyanyian sehinggalah mereka remaja. Salah satu lagu popular di usia remaja mereka adalah Kesan Kelukaan. Lagu ini masih lagi berkumandang di corong radio Singapura. Lunak suara dan mantapnya gandingan mereka membuahkan hasil yang baik. Nama Anuar Zain dan Elina sentiasa meniti di bibir masyarakat, di antara penyanyi duet yang berjaya ketika itu. Namun entah kerana apa, gandingan mereka menyepi dan terus menyepi setelah bertahun-tahun bersama.

Anuar Zain kemudiannya mengambil keputusan membawa haluan diri dengan menyertai Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) sebagai Peramugara. Luasnya pengalaman Anuar bersama MAS, begitu juga luasnya peluang untuk Anuar memulakan semula langkah yang terhenti. Sesekali memenuhi undangan nyanyian jika ada kelapangan membuatkan Anuar terfikir untuk kembali ke dunia seni hiburan. Berkat keazaman Anuar, dan rindu yang mencengkam terhadap bidang nyanyian, mempertemukan Anuar dengan peluang yang dinanti-nantikan selama ini.

Anuar memulakan langkah pertama dengan menandatangani kontrak bersama Warner Music Malaysia, dan berjaya menghasilkan sebuah album yang berpotensi besar untuk menakluk industri yang berlabelkan namanya sendiri ‘ANUAR ZAIN’. Setelah sepuluh tahun menyepikan diri, album pertama yang muncul pada tahun 1998 boleh dikatakan sebagai ‘come back’ Anuar Zain ke dalam industri seni yang penuh cabaran. Memuatkan lagu-lagu berirama segar seperti ‘ Bila Resah, Tangisan Naluri Jangan Bersedih Lagi dan Musim Berlalu, berjaya menaikkan semula nama Anuar Zain di dalam industri seni. Namanya mula bermain di bibir para peminat dan pendengar. Pendengar yang dewasa bersama Anuar Zain, mula teringat kembali detik-detik awal pembabitan Anuar di dalam industri.

Siapakah Sophia Ridza?

Siapakah Sophia Ridza? , Sophia Ridza musik, Sophia Ridza mtv, Sophia Ridza berita,Sophia Ridza Web, Sophia Ridza galeri, Sophia Ridza foto, Sophia Ridza portofolio, Sophia Ridza album,Sophia Ridza info, Sophia Ridza filem, Sophia Ridza terbaru, Sophia Ridza pos, Sophia Ridza surat,Sophia Ridza mail, Sophia Ridza model, Sophia Ridza model antarabangsa, Sophia Ridza  bergaya, Sophia Ridza menawan, Sophia Ridza hebat, Sophia Ridza tubuh cantik, Sophia Ridza badan fit, Sophia Ridza tubuh fit, Sophia Ridza badan langsing, Sophia Ridza terkenal, RSophia Ridza popular, Sophia Ridza myspace, Sophia Ridza youtube, Sophia Ridza facebook, Sophia Ridza friendster, Sophia Ridza tagged,  Sophia Ridza yahoo massanger, Sophia Ridza blog, Sophia Ridza menarik, Sophia Ridza unik, Sophia Ridza wajah, Sophia Ridza rahsia, Sophia Ridza biodata, Sophia Ridza hiburan, Sophia Ridza terkini, Sophia Ridza seksi.

Siapakah Sophia Ridza?

sophia-ridza

Sejak putus chenta ni, lama tak bercerita soal chenta dalam blog hodoh ni. Well, setiap manusia normal pasti mempunyai sekelumit cinta dan harapan di dalam hati mereka. Khai pernah kenal ramai orang yang dengan sedap mulut kata diorang taknak kahwin sampai tua. Bagi diorang couple atau ada pasangan ni membuang masa. Diorang lebih rasa macho hidup seorang diri. Inilah contoh manusia yang memutuskan keturunan nabi Allah, Adam AS. Takde beza dengan Gay dan Lesbian. Kita ada pun kerana cinta.

Khai terima email dari gadis bernama Zafirah berceritakan mengenai kisah cinta seorang pelajar Malaysia di Korea bernama SOPHIA SURAYA BT RIDZA ABDUH. Kisah cintanya gadis bertuah ni pasti akan buat korang tersenyum atau mungkin cemburu gile bagi korang yang perempuan. Boleh dikatakan, kisah cinta seperti Sophia hanya satu dalam sejuta, atau mungkin inilah satu buat selama-lamanya. Bertuahnya gadis melayu ni ya?

Sophia Ridza di Malaysia hanya gadis biasa tetapi bukan di Korea. Di sana, Sophia adalah gadis yang gadis yang sebaris dengan selebriti. Sophia Ridza adalah rakyat Malaysia yang telah berada di korea lebih 5 tahun untuk meneruskan pelajarannya dalam bidang Engineering. Entah bagaimana, Sophia boleh terjebak menjadi seorang panel dalam sebuah rancangan tv di korea bertajuk Chit Chat of Beautiful Ladies. Sebuah rancangan yang mengumpulkan gadis-gadis cantik dari seluruh pelusuk dunia termasuk Malaysia berceritakan tentang pengalaman mereka dengan kebudayaan yang ada di Korea tetapi yang lebih dibincangkan, adalah mengenai lelaki di Korea. Ianya ada ditayangkan di KBS World, CH 303 Astro setiap Khamis jam 6:10 Petang.

sophia-ridza-8

Selepas dua tahun Sophia bersama rancangan tersebut, tanpa diduga, pada suatu hari rancangan tersebut di datangi seorang jejaka ‘gentleman’ Korea bernama Jang Dong Ock yang melamar Sophia secara LIVE. Diulangi, secara LIVE yang membuatkan Sophia tersipu-sipu kebingungan. Siapa pembaca Justkhai yang berani buat muka tebal macam tu sila angkat tangan? Hehehe.