Tag Archives: Faizal Tahir Web

Faizal Tahir Menjadi Superman

Faizal Tahir Menjadi Superman, Faizal Tahir musik, Faizal Tahir mtv, Faizal Tahir berita, Faizal Tahir Web, Faizal Tahir galeri, Faizal Tahir foto, Faizal Tahir portofolio, Faizal Tahir album, Faizal Tahir info, Faizal Tahir filem, Faizal Tahir terbaru, Faizal Tahir pos, Faizal Tahir surat, Faizal Tahir mail, Faizal Tahir model, Faizal Tahir model antarabangsa, Faizal Tahir bergaya, Faizal Tahir menawan, Faizal Tahir hebat, Faizal Tahir tubuh cantik, Faizal Tahir badan fit, Faizal Tahir tubuh fit, Faizal Tahir badan langsing, Faizal Tahir terkenal, Faizal Tahir popular, Faizal Tahir myspace, Faizal Tahir youtube,  Faizal Tahir facebook, Faizal Tahir friendster, Faizal Tahir tagged,  Faizal Tahir yahoo massanger, Faizal Tahir blog, Faizal Tahir menarik, Faizal Tahir unik, Faizal Tahir wajah, Faizal Tahir rahsia,  Faizal Tahir biodata, Faizal Tahir hiburan, Faizal Tahir terkini, Faizal Tahir seksi

Faizal Tahir Menjadi Superman

faizal-tahir

Memang impian Faizal Tahir dari seusia kecil lagi mahu jadi superman dan boleh terbang ke di awangan. Akhirnya, baru-baru ini, dia pun dah jadi superman juga. Ini kisah benar. Dan dia juga telah gembira apabila dikhabarkan dia adalah seorang superman Malaysia pertama yang dilahirkan. Iskh3.. Biar benar ni? Faizal Tahir juga akui dan membuktikannya dengan gambar ini yang disebarkan di mediamassa..Jeng2..

Rambut Faizal Tahir Terkini

Rambut Faizal Tahir Terkini, Faizal Tahir musik, Faizal Tahir mtv, Faizal Tahir berita, Faizal Tahir Web, Faizal Tahir galeri, Faizal Tahir foto, Faizal Tahir portofolio, Faizal Tahir album, Faizal Tahir info, Faizal Tahir filem, Faizal Tahir terbaru, Faizal Tahir pos, Faizal Tahir surat, Faizal Tahir mail.

Rambut Faizal Tahir Terkini

Terkejut jugak bila tengok Melodi di TV3 Ahad lepas. Gambar imej baru Faizal Tahir berambut pendek sangat-sangat nampak lain dengannya yang sudah sinonim dengan rambut panjang mengurai.

Nak kata tak sesuai taklah jugak. Mungkin betul kata Faizal Tahir yang dia mahukan kelainan dan tak mahukan peminat dia boring dengan wajahnya yang sama.

faizaltahir3

Bagi penulis, penulis tak kisah Faizal Tahir nak rambut pendek ke, rambut panjang ke, rambut botak ke, asalkan suara dia maintain best dan lagu yang dia nyanyikan meletup sampai ke syurga.

Bagaimana pula dengan anda? Rasa-rasa sesuai ke tak sesuai imej berambut pendek Faizal Tahir ini? Mungkin anda rasa dia lebih muda dengan imej baru ini? Atau tidak sesuai dengan usianya yang dah tua?

Lagu Faizal Tahir – Maha Karya Cinta

Lagu Faizal Tahir, Faizal Tahir musik, Faizal Tahir mtv, Faizal Tahir berita, Faizal Tahir Web, Faizal Tahir galeri, Faizal Tahir foto, Faizal Tahir portofolio, Faizal Tahir album, Faizal Tahir info, Faizal Tahir filem, Faizal Tahir terbaru, Faizal Tahir pos, Faizal Tahir surat, Faizal Tahir mail.

Lagu Faizal Tahir – Maha Karya Cinta

[media id=51 width=500 height=400]

3209987432_29d9503008

The purpose of this site is “try before buy”, just like an online HMV & “save your time for making your music clipsoff you original CD”. These music clips are for evaluational purposes only. Delete all downloaded music clips within 24 hours. All the songs here are copyrighted to their respectful companies. Support these artists by purchasing their original CD online or the CD store nearby. For music companies: The songs here are used for evaluational and advertising purposes only. If you don’t like the songs posted here, please don’t hesitate to let us know and we will unpost it.