Tag Archives: farah asyikin

Farah Asyikin di Festival Filem Malaysia 23

Farah Asyikin di Festival Filem Malaysia 23

Farah Asyikin binti Zulkifli (lahir pada tarikh 11 November 1979) adalah seorang penyanyi dan pencipta lagu Malaysia, yang ditempatkan ketiga di musim kedua Idol Malaysia dan kelima pada musim pertama menunjukkan penggantinya Satu dalam Juta.

Album debut self-titled-nya yang baru saja dikeluarkan baru-baru ini, yang memaparkan hit single seperti Dari Sini Ke Bintang-Bintang dan Dapatkan Happy.

Her self-titled debut album has just been released recently, featuring the hit singles such as Dari Sini Ke Bintang-Bintang and Get Happy.

Penyanyi, Farah Asyikin siapa tidak kenal. Seorang artis dan juga pelajar di Universiti Lim Kok Wing. Farah ni sebelum ni pernah menyertai Malaysian Idol dan juga One In a Million. Namun kedua-duanya tidak lah menjadi juara, tetapi mendapat perhatian pelbagai pihak produser terhadap bakatnya itu.

Jadi tak hairanlah kenapa Farah lebih top daripada yang lainnya di kedua-dua program berkenaan. Farah pun tak kalah daripada segi bentuk badan, memang dia memiliki pakej.

Farah Asyikin, Farah Asyikin foto, Farah Asyikin web, Farah Asyikin info, Farah Asyikin maklumat, Farah Asyikin hiburan, Farah Asyikin misteri, Farah Asyikin berita, Farah Asyikin filem, Farah Asyikin malaysia, Farah Asyikin kawan, Farah Asyikin artis, Farah Asyikin bf1

Gambar Farah Asyikin di Karpet Merah FFM23

Gambar Farah Asyikin di Karpet Merah FFM23

Gambar Farah Asyikin di Karpet Merah FFM23.

Farah Asyikin menggayakan rekaan fesyen dari pereka Arif Syukor mengenakan hiasan mutiara dari Rafflesia.

Farah Asyikin, Farah Asyikin foto, Farah Asyikin web, Farah Asyikin info, Farah Asyikin maklumat, Farah Asyikin hiburan, Farah Asyikin misteri, Farah Asyikin berita, Farah Asyikin filem, Farah Asyikin malaysia, Farah Asyikin kawan, Farah Asyikin artis, Farah Asyikin bf1

Gambar Panas Farah Asyikin di ABPBH

Gambar Panas Farah Asyikin di ABPBH, Farah Asyikin mtv,Farah Asyikin berita, Farah Asyikin Web,Farah Asyikin galeri,Farah Asyikin foto, Farah Asyikin portofolio, Farah Asyikin album, Farah Asyikin info, Farah Asyikin filem, Farah Asyikin terbaru, Farah Asyikin pos,Farah Asyikin surat,Farah Asyikin mail, Farah Asyikin model, Farah Asyikin model antarabangsa, Farah Asyikin bergaya, Farah Asyikin menawan, Farah Asyikin hebat, Farah Asyikin tubuh cantik,Farah Asyikin badan fit, , Farah Asyikin badan langsing,Farah Asyikin terkenal, Farah Asyikin popular, Farah Asyikin myspace, Farah Asyikin youtube, Farah Asyikin facebook, Farah Asyikin friendster, Farah Asyikin tagged, Farah Asyikin yahoo massanger, Farah Asyikin blog, Farah Asyikin menarik, Farah Asyikin unik,Farah Asyikin wajah, Farah Asyikin rahsia,  Farah Asyikin biodata, Farah Asyikin hiburan, Farah Asyikin terkini, Farah Asyikin seksi, Farah Asyikin misteri

Gambar Panas Farah Asyikin di ABPBH

farahasykin

Walaupun dah seminggu berlalu, namun ABPBH yang telah ‘berjaya’ dalam majlisnya yang kini makin terasa kehangatannya yang semakin menyejuk. Tak pe, penulis akan tambah kehangatnnya lagi dengan aksi Farah Asyikin. Bukan aksinya yang melampau, namun aksinya di atas pentas. Ketika penarinya menjulangnya, nampak paha penulis katakan. Tu pun nasiblah ada penarinya yang ter-cover line atau ‘prihatin’ menutupkan sisa-sisa lubang yang ada.

Dan tak juga disangka ada juga jurugammbar ini mengambilnya secara kebetulan semasa tarian berkenaan dan ternampaklah pahanya yang putih gedebu mix keitam-itaman. Bukannya per, takut gaun pendek Farah terselak dan menampakkan seluar dalamnya. Kan tak manis dipandang gitu.

Penulis rasa Farah boleh memilih fesyen yang lebih sesuai, misalnya memakai legging atau sarung kaki berwarna atau lebih praktikal memakai seluar tetapi masih kelihatan funky. Hikhik.