Tag Archives: gadis

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?,Zamani mtv,Zamani berita,Zamani Web,Zamani galeri, Zamani foto,Zamani portofolio,Zamani album, Zamani info,Zamani filem,Zamani terbaru,Zamani pos,Zamani surat, Zamani mail,Zamani model,Zamani model antarabangsa,Zamani bergaya,Zamani terkenal, Zamani popular, Zamani myspace,Zamani youtube,Zamani facebook, Zamani friendster, Zamani tagged, Zamani yahoo massanger,Zamani blog,Zamani menarik, Zamani unik,Zamani wajah,Zamani rahsia,Zamani biodata,Zamani hiburan, Zamani terkini,Zamani seksi,Zamani misteri,

Zamani Bernikah dengan Awek Klante?

Penyanyi Zamani, bekas anggota kumpulan Slam yang top dengan lagu Tak Mungkin Berpaling tu dah lama menghilangkan diri.

Ke mana dia menyorok pun dah tak tahu dah. Baru-baru ni seorang editor terserempak dengan kawan baik dia(zamani) Acong, bekas penyanyi kumpulan Sweet Child tetapi Acong pun bercerita dia jarang sekali berjumpa

dengan Zamani.zamani1

Tapi baru-baru ini ada sumber memberitahu yang Zamani sebenarnya dah kahwin dalam diam. Dia dikatakan berkahwin dengan seorang gadis yang berasal dari Kelantan berusia 24 tahun.

“Memang saya dengar cerita macam tu la dia dah kahwin. Tapi majlis kahwin dia orang dibuat kecil-kecilan saja.

“Zamani saja tak nak gembar gemburkan cerita kahwin dia tu mungkin kerana dia tak mahu peminat dan orang ramai tahu,” kata sumber berkenaan.

Kalau betullah Zamani dah berumah tangga kira baguslah. Selama ni pun dia banyak makan hati apabila jodohnya dengan seorang artis wanita suatu ketika dulu terputus di tengah jalan.

Malah ada orang kata kerana putus cinta itu dia merana macam orang separuh gila.

Wow… hebat cinta Zamani sehingga membuatkan dia jadi macam tu.

Tapi kalaulah benar berita yang Zamani sudah berkahwin tu, tentu saja peminat Zamani gembira. semua pun turut gembira. Malah kami juga nak ucapkan tahniah. Kalaulah berita ini tak betul, anggap saja ia sekadar khabar angin.

Tapi khabar angin selalunya betul. Bak kata orang dulu-dulu kalau tak ada angin takkan pokok boleh bergoyang? Lainlah kalau ada beruk yang naik angin atas pokok tu!

Am RL3 Tunang Dengan Bos Sendiri?

Am RL3 Tunang Dengan Bos Sendiri?,Am RL3 mtv,Am RL3 berita,Am RL3 Web,Am RL3 galeri, Am RL3 foto,Am RL3 portofolio,Am RL3 album, Am RL3 info,Am RL3 filem,Am RL3 terbaru,Am RL3 pos,Am RL3 surat, Am RL3 mail, Am RL3 model,Am RL3 model antarabangsa,Am RL3 bergaya,Am RL3 terkenal, Am RL3 popular, Am RL3 myspace,Am RL3 youtube,Am RL3 facebook, Am RL3 friendster, Am RL3 tagged, Am RL3 yahoo massanger,Am RL3 blog,Am RL3 menarik, Am RL3 unik,Am RL3 wajah,Am RL3 rahsia,Am RL3 biodata,Am RL3 hiburan, Am RL3 terkini,Am RL3 seksi,Am RL3 misteri,

Am RL3 Tunang Dengan Bos Sendiri?

am

KL, 22 APRIL 2009: Sewaktu musim Raja Lawak 3 (RL3) lalu, antara gosip yang Murai Batu paling ingat ialah tentang cerita Jihan dan Am yang dikatakan menjalinkan hubungan intim. Namun selepas itu kedua-dua mereka menafikan perkara itu dan mendedahkan bahawa hati mereka telah pun dimiliki.

Mungkin benarlah apa yang dikatakan itu kerana gosip terbaru yang Murai Batu dengar ialah Am akan menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi. Tapi sebelum kahwin, Am kena bertunang dulu dan gadis yang menjadi pilihannya adalah seorang yang ayu bertudung. Dengar cerita awek tu berasal dari Ipoh. Hmmmmm…

Yang menarik tu, Murai Batu difahamkan gadis tersebut bukanlah orang asing kepada Am tetapi majikan atau bos Am sendiri! Wah ini sudah bagus. Bertuah sungguh Am kerana dapat memikat hati bosnya itu. Pandai dia mengayat, hahahaha…

Murai Batu turut diberitahu oleh sumber, Am dan bosnya itu dah lama bercinta iaitu sejak Am belum lagi menyertai Raja Lawak 3 lagi. Kalau mengikut tahun, Murai Batu difahamkan sudah 3 tahun mereka menjalinkan hubungan sebagai sepasang kekasih.

Selain itu, Murai Batu juga diberitahu Am ini seorang yang gilakan sesuatu. Sesuatu yang Murai Batu maksudkan itu adalah gila bola dan gila beli but bola!

Kalau nak tahu, sebelum ini Am memang Abang Bola kerana pernah menjadi pemain bola yang handal tapi terpaksa tarik hand break atau gantung but bola selepas lututnya tercedera. Hai kepala lutut dah longgar ke Am?

Apapun, Murai Batu doakan agar Am bahagia dengan bakal tunangnya itu.

akan tinggalkan Indonesia

akan tinggalkan Indonesia

Stella McCartney Nina (lahir 13 September, 1971) adalah seorang perancang busana Inggeris. Dia adalah putri dari bekas ahli Beatles Sir Paul McCartney dan fotografer terlambat dan aktivis hak haiwan, Linda McCartney.

Awal kehidupan

Stella McCartney lahir di London pada tarikh 13 September, 1971, anak kedua bekas Beatle, Sir Paul McCartney dan Linda Eastman.

Dia diberi nama selepas ibu nya besar-nenek: kedua-dua nenek Linda McCartney diberi nama Stella.

Sebagai seorang gadis muda, McCartney perjalanan dunia dengan orangtuanya dan Wings pop kelompok mereka, bersama-sama dengan kedua kakaknya: kakak Heather (yang secara sah diadopsi oleh Paul McCartney), kakak Maria, dan adik James.

Menurut ayahnya, nama Wings ini terinspirasi oleh kelahiran Stella sukar. Sebagai putrinya dilahirkan oleh bahagian kecemasan caesar, Paul duduk di luar ruangan operasi dan berdoa bahawa dia dilahirkan “pada sayap malaikat”  Wings. Tur dari akan setelah kelahirannya pada tahun 1971 hingga tahun 1980.

Meskipun ketenaran mereka, McCartneys ingin anak-anak mereka untuk memimpin seperti biasa hidup mungkin begitu Stella dan kedua adiknya menghadiri sekolah negeri tempatan di East Sussex, salah satunya adalah Bexhill College.

McCartney mengatakan bahawa ketika menghadiri sekolah negeri, ia menjadi korban bullying,  serta jagoan sendiri.

Kerjaya
Awal

Stella McCartney menjadi tertarik dalam merancang pakaian pada usia 13 tahun, ketika dia membuat jaket pertama.

Tiga tahun kemudian, dia diasingkan untuk Kristian Lacroix, bekerja pada koleksi fashion rekaan pertama, mengasah keahlian bekerja untuk Edward Sexton, ayahnya Savile Row penjahit untuk beberapa tahun.

Beliau belajar dasar-nya di Ravensbourne College Design dan Komunikasi, desain fashion di Central Saint Martins College of Art dan Design di awal 1990-an.

wisuda-nya pada tahun 1995 koleksi dimodelkan oleh teman-teman dan supermodel Naomi Campbell, Yasmin Le Bon dan Kate Moss – percuma – di acara wisuda landasan.

Koleksi itu terbukti lagu ditulis oleh ayahnya yang terkenal, yang disebut “Stella May Day” menunjukkan menjadi berita halaman depan, dan seluruh koleksi dijual kepada Tokio, sebuah butik di London ..

Desain yang berlesen untuk Browns, Yusuf, Bergdorf Goodman dan Neiman Marcus.

Pada tahun 1998 ia direka kakaknya Mary gaun pengantin untuk pernikahannya dengan penerbit televisyen Alistair Donald.

CINTA Laura, gadis comel yang banyak menghiasi dunia drama bersiri Indonesia kini tekad untuk meninggalkan dunia glamornya dan tanah airnya Indonesia. Namun penghijrahan ini bukanlah untuk selama-lamnya kerana Cinta Laura hanya ke luar negara hanya dengan tujuan menuntut ilmu.

Amerika Syarikat menjadi pilihan hatinya. Gadis berusia 16 tahun ini berpendapat sekolah di luar negara terutamanya di Amerika mempunyai kualiti yang lebih baik.

Pernah mengungkapkan bahawa dunia sebagai artis hanyalah sebagai hobi sahaja, kini Cinta membuktikan yang dia amat serius dalam hal menuntut ilmu. Bercita-cita ingin menjejakkan kaki ke Universiti Harvard suatu hari nanti menyebabkan Cinta harus memulakan langkahnya mulai sekarang dengan mencari sekolah yang baik.

Memilih Amerika Syarikat bukan sahaja kerana sekolah di sana dianggapnya terbaik, malah ramai siswa dari Indonesia berada di sana dan mereka kebanyakannya adalah pelajar-pelajar yang terbaik. Menurutnya, ramai juga rakan-rakannya yang memilih menuntut di sana. Ini akan lebih memudahkannya bila berada di sana nanti.

Cinta mengakui pelajarannya di sekolah sekarang amat baik dan dia berpuas hati dengan pencapaiannya itu. Oleh itu Cinta amat berharap suatu hari nanti dia bukan sahaja berjaya dalam bidang pelajaran tetapi dalam dunia seni juga.

Berdarah campuran antara Jerman dan Indonesia, Cinta bukan sahaja meraih tempat dalam dunia drama bersiri namun juga sebagai penyanyi dan wajahnya juga sering terpampang di iklan-iklan.

CINTA Laura berita hiburan,CINTA Laura populer,CINTA Laura pesona,CINTA Laura foto,CINTA Laura seksi,CINTA Laura panas,CINTA Laura hiburan, CINTA Laura berita,CINTA Laura fesyen,CINTA Laura Star,CINTA Laura televisi, CINTA Laura tinggi,CINTA Laura berita hiburan,CINTA Laura hiburan,CINTA Laura berat,CINTA Laura kualifikasi,CINTA Laura usia,CINTA Laura konstelasi,CINTA Laura film,CINTA Laura protagonis,CINTA Laura peran,CINTA Laura fesyen