Tag Archives: galeri

(lama) Gambar Camelia Dicium Someone

(lama) Gambar Camelia Dicium Someone,Camelia mtv,Camelia berita,Camelia Web,Camelia galeri, Camelia foto,Camelia portofolio,Camelia album, Camelia info,Camelia filem,Cameliay terbaru,Camelia pos,Camelia surat, Camelia mail, Camelia model,Camelia model antarabangsa,Camelia bergaya,Camelia terkenal, Camelia popular, Camelia myspace,Camelia youtube,Camelia facebook, Camelia friendster, Camelia tagged, Camelia yahoo massanger,Camelia blog,Camelia menarik, Camelia unik,Camelia wajah,Camelia rahsia,Camelia biodata,Camelia hiburan, Camelia terkini,Camelia seksi,Camelia misteri,

(lama) Gambar Camelia Dicium Someone

Penulis bukan tiada idea nak tulis berita baru, tapi penulis beranggapan gambar yang ini penulis belum siarkan lagi. Jadi tak best lah kalau takde koleksi gambar yang hebat-hebat belaka, memandangkan pengguna Internet sekarang dah bertambah dan yang baru juga nak tahu kisah-kisah artis yang lama. Kali ini gambar Camelia (anak kelahiran Sarawak yang manis) dicium dengan penuh ‘fokus’ oleh someone ni. Tak tahulah kalau gambar ini Camelia atau bukan, namun dari perhatian penulis, 75% sepertinya Camelia. Anda rasakan?

cameliacium

Pink – Stupid Girls

Pink – Stupid Girls, Pink mtv, Pink berita, Pink Web, Pink galeri, Pink foto, Pink portofolio, Pink album, Pink info, Pink filem, Pink terbaru, Pink pos, Pink surat, Pink mail, Pink model, Pink model antarabangsa, Pink bergaya, Pink menawan, Pink hebat, Pink tubuh cantik, Pink badan fit, Pink tubuh fit, Pink badan langsing, Pink terkenal, Pink popular, Pink myspace, Pink youtube, Pink facebook, Pink friendster, Pink tagged,  Pink yahoo massanger, Pink blog, Pink menarik, Pink unik, Pink wajah, Pink rahsia,  Pink biodata, Pink hiburan, Pink terkini, Pink seksi, Pink misteri.

Pink – Stupid Girls

[media id=154 width=500 height=400]

50


Alecia Beth Moore (lahir 8 September 1979), yang dikenal sebagai Pink, atau P! Nk, adalah dua kali Grammy-winning American singer-songwriter yang ikut serta menonjol pada tahun 2000 dan telah sukses di seluruh dunia. Dia merilis single pertama “Ada Anda Menuju” dan album pertama, R & B berorientasi Can’t Take Me Home, pada tahun 2000 melalui LaFace Records, garnered komersial yang sukses.

Dia lebih pop rock berorientasi kedua studio album, M! Ssundaztood, dirilis pada 2001 dan dia adalah penjual terbesar ke tanggal. Featuring the hits “Get The Party Started”, “Just Like a Pill”, dan “Don’t Let Me Get Me”, ia mulai ditandai dengan perubahan suara dari musik. Pink segera ditindaklanjuti dengan album ketiga, Coba ini. Ia bertemu dengan mengecewakan penjualan pada rilis-nya pada bulan November tahun 2003 [2], walaupun kritis album diterima kebanyakan memuji positif. [3] Setelah istirahat singkat dari musik, Pink kembali pada bulan April 2006 dengan album keempat, I’m Not death.

Nora Ariffin di WHI 1 Mei

Nora Ariffin di WHI 1 Mei,Nora Ariffin mtv,Nora Ariffin berita,Nora Ariffin Web,Nora Ariffin galeri, Nora Ariffin foto,Nora Ariffin portofolio,Nora Ariffin album, Nora Ariffin info,Nora Ariffin filem,Nora Ariffin terbaru,Nora Ariffin pos,Nora Ariffin surat, Nora Ariffin mail, Nora Ariffin model,Nora Ariffin model antarabangsa,Nora Ariffin bergaya,Nora Ariffin terkenal, Nora Ariffin popular, Nora Ariffin myspace,Nora Ariffin youtube,Nora Ariffin facebook, Nora Ariffin friendster, Nora Ariffin tagged, Nora Ariffin yahoo massanger,Nora Ariffin blog,Nora Ariffin menarik, Nora Ariffin unik,Nora Ariffin wajah,Nora Ariffin rahsia,Nora Ariffin biodata,Nora Ariffin hiburan, Nora Ariffin terkini,Nora Ariffin seksi,Nora Ariffin misteri,

Nora Ariffin di WHI 1 Mei

Nora Ariifin diundang ke WHI sempena 1 Mei yang lalu bersamaan dengan Hari Pekerja. Tak disangka kemunculannya bersama suami yang tersayang, Johan Nawawi, seorang komposer dan juga dan juga seorang penceramah bebas, Ustazah Asni. Mereka membincangkan tajuk Bahana Fitnah yang melanda kepada tidak kira siapa sahaja yang bergelar manusia. Walaupun begitu penampilan Nora kali ini lebih anggun berbanding dahulu, almaklumlah dia juga sudah digelar seorang usahawati yang sedang giat membangun, tahniah di ucapkan.

whinora1_1

whinora14_1